arkadaşım bıçaklı saldırıya uğradı , saldırıyı yapan kişi 1 ay soınra serbest kaldı.
olay gasp. Video kaydı vs her şey var. Ne hakla nasıl serbest bıraktı ben anlamıyorum.
arkadaşım bıçaklı saldırıya uğradı , saldırıyı yapan kişi 1 ay soınra serbest kaldı.
olay gasp. Video kaydı vs her şey var. Ne hakla nasıl serbest bıraktı ben anlamıyorum.
Tutuklu yargılanan sanık hakkında saliverilme kararını sadece davanın açıldığı mahkemenin hakimi verebilir.
Savcının kovuşturma aşamasındayken serbest bırakma hakkı yok, delil durumuna dayanarak, mahkemeye görüş bildirebilir fakat bu karar bağlayıcı değildir; son karar hakimindir.
Delil durumu, kaçma şüphesinin olmamasi, sicil kaydının mevcudu ve iddianamedeki cezaların üst sınırı dikkate alınarak, tutuksuz yargılama kararı verilebilir.
Serbest bırakılması, ceza almayacağını göstermez. Savcı gözaltina altına alınan şüpheli hakkında serbest bırakma talimatı verebilir.
Cevap
7Cevap
Savcıya görevinden dolayı suç duyurusunda bulunmayı mı düşünüyorsun açmazlar bile dosyayı direk takipsizlik
Sanırım yapamazsınız ama net bilgiyi nereden alabilirsiniz bilemiyorum. Düşünsene ne çok öl*ürülen insanlar var eşi tarafından vahş*ce öl*n kadınlar var onların k*tilleri hapis yatmiyorsa o hiçç yatmaz. Geçmiş olsun..
aç oku dava dosyasını gerekçeli kararı görürsün
Yapsanda bir şey ifade etmez kimi kime şiakeyet edeceksin
Serbest degildir O. Tutuksuz yargilaniyordur Ama Sen gidip itiraz edebilirsin karara
HSYK ya şikayet edebilirsiniz
ben şaşıramıyorum bile artık
ben de anlamıyorum nasıl iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?