Binali Yıldırım, akademik açılışa katıldı ve ilk dersi verdi, Yıldırım yaptığı konuşmada, 'Mezun olduktan sonra ne olacak, iş bulacak mıyız gibi çözümü olmayan konulara kafanızı takmayın' dedi.

Binali Yıldırım, akademik açılışa katıldı ve ilk dersi verdi, Yıldırım yaptığı konuşmada, 'Mezun olduktan sonra ne olacak, iş bulacak mıyız gibi çözümü olmayan konulara kafanızı takmayın' dedi.
Kendi çevresindekilere iş bol tabi. Herkesi, kendi çevresi olarak görüyor.. Gerçek ise şu ki ; doktorlar ve sağlıkçılar hariç, herkes kendi alanında iş bulmakta çok zorlanacak. Çoğu, bulamayacak. Bulsanız da asgari ücrete çalışacaksınız. Tek çözüm, sığınmacıların sınır dışı edilerek ; ülkede yapısal reformların yapılmasıdır. Ama akp gitmeden ve Zafer Partisi iktidara gelmeden ;bunlar olmaz. Daha çok sürüneceksiniz arkadaşlar
Sayın Binali
Sadece öğrenciler kafaya taksa iyi, bunun yanında aileler daha çok kafaya takıyorlar.
Binbir emekle okuttukları evlatları acaba okuyup iyi bir yerlere gelebilecekler mi diye aileler öğrencilerden daha çok endişe ve stres yaşıyorlar.
Bence bu çağrıyı okuyandan önce evladını binbir zorlukla okutan annelere ve babalara yapmanız daha sağlıklı olurdu.
Ayrıca kafaya takmasınlar istiyorsanız ilk önceliğiz mezun olan gençlere iş bulma garantisi olmalı.
Saygılar Başkanım.😂😂
Çözümü olmayan konulara demiş birde şaka gibi bunlar ya harbi sitcom ükje olduk
Binali Bey söyledi diye takmayı bıraktım şu an süper fikirmiş 😂😂😂
Resmen insanın gözünün içine baka baka, zerre utanmadan maksimum pişkinlikle, insanlarla dalga geçiyorlar ve halen büyük bir kitle bunlara inanıyor. Yazıklar olsun bunlara inanıp halen peşinden gidenlere. İki gün sonra ülke karışınca, ülke diye birsey kalmayınca da ilk kaçacak olanlar bunların peşinden giden kitledir net.
Cevap
26Cevap
Bi insandan ne kadar nefret edilirse o kadar nefret ediyorum bu şahıstan
Saçmalamış
Üniversite mezunları dahi işsiz geziyor veya mesleğini icra edemiyor, ufak işlerde karın tokluğuna çalışıyor. Binali bey eminim bunun farkındadır. Bir çözümü olmadığı için, çözüm üretemedikleri için üstün körü bu 'Tavsiye' denilen cümleleri sarf ediyorlar.
Ne demek kafanıza takmayın? Kafamızı elbette takacağız. Sonuçta bizim geleceğimiz, bizim akıbetimiz. Bu konuyu kafamıza takmayacağız. Peki neyi takacağız? Takılmayacak bir konu mu? Hayır!
Fikrim yok ama en azından dandik dundik bölümleri kapatsınlar da kontenjan açılmasın. Yoksa puan yetmeyip dandik bölümleri seçiyoz sonra da.. k gibi ortada kalıyoz
Okuduktan sonra nasıl olsa iş bulamayacaksınız o zaman bol bol kafaya takarsınız demek istemiş zatı muhterem..
Tavsiye vermesinler çözüm bulsunlar. Yüzbinlerce üni mezunu işsiz var. Tabiki ister istemez okurken iş bulma konusunu kafaya takar insanlar.
Kafaya takmazsanız problem de kalmamış demektir :D
Bilemem ama kesinlikle öyle düşünmüyorum. 10. uniceesite bitti bildiğin hamalim
Çok parlak bir fikir hiç aklımıza gelmemişti tebrik ediyorum valla 👏👏
Tabiki dogru, nasil olsa is bulamayacaksiniz bosuna dusunmeyin jsjsj
Hayat bunlara güzel, ülke gerçeklerini biliyorlar mı acaba?
Milletin kafaya bir şey takacağı kalmadı ki.
Bu görsel o konuşmadan mi bilmem ama daha açıklayıcı olduğu da bir gerçek 🤣🤣
Tuzu kuru olduğu için öneri vermek kolay. Empati yoksunu birisi maalesef.
Aynen kafanıza takmaya gerek yok zaten işsiz olacaksınız demek istemiz6
Kafanızı takmayın çünkü zaten iş bulamayacaksınız demek istemiş
Piyasaya girince anlıyorsunuz zaten iş bulamayacağınızı 😅😂😂
İş bulmayı okurken düşünmezsen ileride işsizliğini garantilersin.
Kendi çevresine söylüyor onlar. Üstünüze alınmayın 🤔
Eğitim sisteminin içine ettik üniversitelerin hiç bir fonksiyonları kalmadı sizi inekler gibi sağıyoruz, demek istemiş.
"Mezun olduktan sonra ne olacak, iş bulacak mıyız gibi çözümü olmayan konulara kafanızı takmayın"
Şiir gibi şiir gibi
+binali bey tecavüze uğradım
-takma kafana boş ver
Ben de bu kadar s. lak insanı bi arada görsem ben de arada bi kafa bulurdum eğlenirdim
Bunlar ne çekiyor ne kokluyor kafaları böyle.
Su tipleri haber yapmayin memleketten insanlardan bir haberler birde yorum yapiyorlar kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Cidden şaka gibi
Hele tipe jasdklfjkjsdfksj
Arkadaşlarıma verebileceğim maximum tavsiye
Doğru demiş nasıl olsa işsiz kalacaksınız😀
şaka yapıyorlar ama hiç komik değiller
Okuduktan sonra takarsınız demek istiyor işte
Düşünen insana alerjileri var😃
Kafaya taksan da takmasan da o kafayı yersin
mezun olunca takarız tamam
Çözümü yok diye kafaya takılıyor zaten
ayakkabım ile kafasını vura vura beyin'ini dağıtmak istiyorum işte yapacak bir şey yok
Bu adam çok komik ya olmasa nasl gulecektik biz 😃ulan ağzımıza s*çıp birde alay ediyorlar iyi mi jkjsjsjdhkk
Yaa çok haklı tabi
okuduktan sonrada bulunmuyor
Takmayın o zaman 😀
Boş, boş konuşuyor..
Is yokki
Tuzu kuru tabii beyin
Boş konuşmaktan başka bir şeye yaramıyorlar artık.
Pudra şekerinin zararlı etkileri.
Acaba ne kullanıyo
Isınamiyorum...
Öyle olmuyor ama
Tipinden hayır yok sözünden olsun bunların...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?