Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sırf daha iyi arabaya binmek için, daha yeni telefon almak için, daha çok konsere gidebilmek için başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz."
— Pusholder (@pusholder) September 28, 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sırf daha iyi arabaya binmek için, daha yeni telefon almak için, daha çok konsere gidebilmek için başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz."
— Pusholder (@pusholder) September 28, 2022

Akpnin ülkeyi; başarısız yönetip, iflas ettirmesi ve gençleri işsizliğe itmesi nedeniyle, gençler gidiyor. Bir de iş beğenmiyor diyen troller var ya ; gülüyorum onlara. Zira iş beğenmediği iddia ettikleri gençlerimiz, Avrupa ' da garsonluk vs gibi düşük vasıflı işlerde çalışıyorlar. Ta ki kendi alanlarında, iş bulana kadar.. Nitekim belli bir eğitim gördükten sonra, iş bulabiliyor hepsi.
. Zafer Partisi iktidara gelirse ;kaçakları sınır dışı edip yurt dışına giden gençlerimizi de geri getirmek için ciddi kaynak harcayacak. Ama halk, Zafere oy vermez. Akp yine kazanır ve ülkede genç kalmaz. Çünkü halk hala dindar ve dini kullananlara oy verir. CHP seçmeni de CHP nin gösteri adaya ; sorgulamadan oy atar. Ben ise, ülkemi kaçaklara bırakıp hiç bir yere gitmiyorum
Çözüm Zafer partisi! Neden Zafer Partisi iktidar olmalı?
Ümit Özdağ gerçek muhalifet yaptığı için; Soylu Ümit başkanı hedefinde tutuyor. Sadece soylu değil, İSMAİL Çataklı isimli yardımcısı da Ümit başkanı sürekli hedefine almış. Çünkü Zafer Partisi, Türklüğün son kalesidir! Peki neden Zafer Partisine oy verilmeli?
Tek çözüm Zafer partisidir!
Şöyle ki ; Zafer partisi, hukumet piyonu değildir. Asıl hukumet piyonu olan, sarı muhalifettir. Şöyle ki ;
1. Altılı masa, Suriyeliler konusununda hukumete anlaştıklarından;, gündemlerine getirmiyordu. Şöyle ki; "Gönüllü gidenler gider ve zorla göndermeyecez" diyordu. Ümit Özdağ çıktı, zorla gönderecem dedi ve sadece İyi parti söyleminde, değişikliğe giderek ; " kaçakları gönderecem" dedi. İyi de akp işini sağlama almış ve hepsine oturum vermiş. Yani Bunlar, kaçak değil ki... Nasıl olacak bu iş? Yani altılı masa, suriyeliler konusunda samimi değil
Zafer partisi ise diyor ki ; "oturum ve vatandaşlıklar hukuka aykırı, ilk önce bunları tek bir kararname ile iptal edip öyle sınır dışı edecez " diyor.. Gerçekten de hepsi, hukuka aykırı verilmiş.. İptal edilmeleri, tek bir KHK ya bakar..
3. Altılı masa, Mansur Yavaşı aday olarak göstermek istemiyor ve adı da konuşulmuyor. Bay Kemal, kendisini ön planda tutuyor. İmamoğlunun adı da çok sık gündemde.. Bunların hiç biri, Erdoğanı geçemez. Zira Kemal de "Ekrem de eş cinsellere evlilik getirecem ve Demirtaşı serbest bırakacam" diyor.. Böylece akpden, dinci ve milliyetçi oylar kopmuyor. CHP anketleri ise, tamamen yalan..
4. CHP VE iyi parti diyor ki ; "Erdoğan getir erken seçimi ve aday olmanı destekleyelim" diyor. Erdoğan da bunu istiyor. Çünkü, ekonomi 2023 kışında iflas edecek ve İMF'nin kapısını çalacağız.. Bunların üstüne de seçim, zamanında yapılırsa; Erdoğan aday olamıyor. Bu yüzden erken seçim olmamalı ki akp, kesin kaybetsin.
5. Ümit ÖZDAĞ nasıl hukumete hizmet ediyor ki ; tüm akpli belediyeler kongre salonlarını iptal ediyor. Hataya girmesi de engelleniyor. Afişleri de yırtılıyor. Seçim faaliyetlerini yapması da kaymakamlık/ Valilik nezdinde engelleniyor. Ama sarı muhalifete yasak yok. Ayrıca chpli belediyeler de kongre salonlarını iptal ediyor.
6. En önemlisi de akp, zafer partisi ile bayramlaşmıyor. Ama iyi parti ile CHP ile bayramlaşıyor.
7. Ayrıca Altılı masa, ekonomiye de çözüm üretmiyor. Hat da beşli çeteyi, beslemeye devam edeceklermiş. Nitekim İYİ Parti Ekonomi Başkanı Bilge Yılmaz, ‘Beşli çeteyle yapılan tüm anlaşmaları iptal edemeyiz ’ dedi.
Şöyle ki, Bilge Yılmaz: "Devletin devamlılığı esastır. Biz bu anlaşmaları tanımıyoruz diyemezsiniz." dedi.
Kaynak :https://twitter. com/referanscomtr/status/1561760082215542784? t=QXq-4dabWf_bP6VYf9TKiw&s=19
Ümit Özdağ 'nın cevabı ;"Siz tanımıyoruz diyemezsiniz. Ama Zafer Partisi olarak söylüyoruz; Oturup “Tiksindirici Borç” kavramını çalışın."
Tiksindirici borç, nedir peki?
Tiksindirici Borç, bir ülkenin despotik hükümetinin yerine gelen demokratik hükümetin kendinden önce gelen yönetimin edindiği borçların devletin yararına değil; mevcut ulusal ve uluslararası kanunlara uymayarak veya kanunları kendi işine yarayacak şekilde esnetip yolsuzluk içinde diktatörün kendisinin veya bir zümrenin çıkarlarına yönelik yapıldığını öne sürerek geri ödemek istemediği borçları ifade eder. Uluslararası yasalar çerçevesinde bu borçları, devletin borcu olarak kabul edilmez ve kişisel borç kapsamına girer. Yani Tiksindirici Borç ilkesine göre, beş kuruş ödemek yükümlülüğümüz yok ve Avrupa mahkemeleri de bizi haklı bulur.
Bir de Altılı masa, ekonomiyi Ali Babacana devredecekmiş. "15 milyon kaçağı da zorla göndermeyeceğim" de diyorlar. Ali Babacan, ekonomik krizin çözümü olmaz. Zira döneminde, ekonomi nasıl iyi oldu biliyor musunuz? Akp, Amerikanın kucağında idi. Şimdi ise, Çin kucağında. ABD nin kucağında olunca, sıcak para aktı.
Bir de Atatürkün fabrikalarının, hepsi emperyalizme ve onlara bağlantılı yerli iş birlikçilerine satıldı. Böylece bu özelleştirmeden gelen paralar ile de biraz idare ettiler. Sonra ABD, 2008 den itibaren döviz toplamaya başladı. Yani, döviz kıtlığı oluştu. Akp de yolunu, Çine kaydıracağını ilan etti. Zira ABD fetöyü, akpye tercih etmişti. Böylece, ekonomik yönden batıya bağlı olan ekonomi hızla bu kötü duruma sürüklendi.
Eski krizler, çabuk atlatılırdı derler ya. İşte Atatürkün fabrikaları ve kurduğu verimli tarım sayesinde; krizler çabuk atlatılırdı. Şimdi ise bunlar kalmadı ve çok daha kötüye gideceğiz.
Yani altılı masa, kesinlikle çözüm değil. Bir kere 15 milyon kaçağı, zorla sınır dışı etmeden ; ekonomik reformlar için, kaynak bile oluşturamazsınız. İşte Zafer partisi, "hepsini sınır dışı edecem, . İsrafı da yok edecem ve böylece ekonomik reform için, kaynak oluşacak" diyor. Çözüm de bu!
Sonuç :Zafer partisi, yükseliyor. Ama alabileceği oy oranı;%13-15 le sınırlı. İkinci tura kalabilmesi için, CHP seçmenin yarısı Zafer partisi demeli. Aksi halde altılı masanın, Mansur Yavaş harici başarısız adayına evet derlerse ; Akp kesin kazanır. Mansur Yavaş Aday olarak ikan edilirse, ÜMİT Özdağ aday olmayacak. Yani 2023 seçimlerini, CHP seçmeni belirleyecek. Bu site de CHP ağırlıklı olup olası akp zaferinin, kendi suçları olduğunu belirtmem gerekir.
Zafer partisinin ekonomi politikasını, bu linkten okuyabilirsiniz?
https://www. koroglugazetesi. com/haber/zafer-partisinin-ekonomi-programi-belli-oldu. html
8. PEKİ altılı Masanın Mansur Yavaş harici adayi seçim kazanmadı ve altılı masa seçmeni ÜMİT Özdağ'ı desteklemedi diyelim. Bu halde, akp kesin kazanır. Peki, akp kazanırsa neler olur?
1. Sayıları 15 milyonu bulan: Afgan, Pakistanlılar ve Suriyeliler, asla gitmeyecek. Hat da Hepsi, vatandaş yapılacak. Daha sonra Afrika Müslümanlarından, Afganlardan ve Pakistanlılardan göç gelmeye de devam edecek. Bunlar da ülkeye alınıp vatandaş yapılacak. Aksi halde akp nin, 2028 seçimlerini de kazanması çok zor.. Çünkü Türk gençliği, Zafer Partili olarak yetişiyor ve Dinden de tamamen kopuklar. Akp ise, din sayesinde oy alabiliyor.
Böylece akp 2028 de de kazanacak ve kaçakların nüfusu bizi hızla geçecek. Şimdi Türk milleti, 100 yıl önce olduğu gibi; islamcı Osmanlı hukumetle karşı çıkıp Rumları ve ermenileri sınır dışı etmişti. Zira Türk milletinin %20 sini oluşturan bu iki terorist azınlık, bizi yok etmeyi hedefine koymuştu. Şimdi de emperyalizmin Suriyeli uşakları var. HEPSİ Türk düşmanı olup şu an sokaklara hakim olmak için; Türklere saldırıyorlar.
Eğer Zafer partisi iktidara gelemez ve akp yine seçilirse; 2040 da ülkemizi elimizden alıp bizi katledecekler. Ama , savaşı biz kazanırsak ; ermeni, Rum ve Yunan gibi kaçıp giderler. Savaşı kaybedersek ise , Türk ırkı Anadolu 'dan silinir.. Böylece Anadolu' da bir din devleti kurulacak. (Aynen Osmanlı gibi..) Zaten Emperyalizmin 'de istediği bu! Zira Emperyalizm, dinle (orta çağ kafasıyla) yönetilen zayıf bir Anadolu istiyor.
2. Ciddi ekonomik sıkıntılar, bizi bekliyor olacak. Zira Akp, tüm fabrikaları satıp tarımı bitirerek ; ülkeyi iflas eşiğine sokmuştu. şu an Arjantin 'den beteriz. Eğer 2023 de yine kazanırsa, Vanezula' yı geçeceğiz. Yani bitmek bilmeyen nakit sıkıntısı, işsizlik ve Kuraklığın da getireceği açlık; Türk milletini Afrika halklarının sefaletine sürükleyecek. Ama Akp, "NASIL olsa Kaçaklar sayesinde oy alırım" diye hiç bir reform da yapmayacak ve Kaçakları da sürekli besleyecek. Ama Muharrem İnce ve Ümit Özdağ, Büyük tarıma ve Sanayi reformu yapacak; projeye sahipler. Akp ise, kılını kıpırdatmak istemiyor. Çünkü ABD 'den gelen emir böyle..
Yani chp seçmenleri, Zafer partisine oy vermese veya Altılı masa süpriz yapıp Mansur Yavaşı aday göstermese; akp kesin seçilecek ve bunlar da harfiyen gerçekleşecek. Yani İş, CHP seçmeninde bitiyor. Zira Akp seçmeni, iflah olmaz..
Peki akp neden, berbat yönetmesine rağmen oy alıyor? Tek nedeni, din arkadaşlar. Zira Akp, dindar bir parti. Seçmenlerin, %45-50 si dindar. Böylece akp, Allah diyor ve seçmen her şeyi unutup oy veriyor. Özetle Siyasal İslam, Osmanlı'nın sonu oldu. Bu durumda chp seçmenlerinin, %60-70 i ilk turda Zafer partisine oy vermese ve Türk milleti kurtuluş savaşını kaybederse; bizim de sonumuz olacak. Aslında Atatürk olmasa, Türk milleti 100 yıl önce ; Anadolu' dan silinecekti. Bakalım, YENİ Atatürk olacak mı?
Allah belanızı versin 1 kg buğday 8.50tl ekmek 5tl yumurta 3tl organik 5tl sigara 28.50tl bira en dandigi 20tl %1.99 altında faizle kredi veren banka bile yok mazot 30tl devletten destek alan Suriye Afgan Somali her yerde kaynıyor işvar bedava çalişana adalet zaten yok bir balya yonca 90tl devlet kuçuk baş teşvik veriyor 30-40tl oda enaz 50 anaç olacak ve derneğe kayıtlı olacaksın dernek zaten kesiyor eflasyon %80 diyip övünmek nedir ya tarla var 3 senedir nadasta neden eklemedim traktörün yedi eminde çunku üzerimden kaçiramadim sadece tarlaları evi kurtara bildim ne yapayım adammi vurayım hirsizlikmi yapayım bedenimimi satayım millet artık intiharın eşiginde yaşiyor 20 senedir yeter artık ya nokta ucukadar bir kulağımın arkası kaldı millet borç isteyecek diye birbirine selam bile vermiyor artık yobazlaştirdiniz ülkeyi ırkida kırmaya çalışıyorlar yok Somali Afgan Suriyeli utanmadan birde dinkardesimiz diyo ulan benim öz kardeşim aç skmsim din kardeşini palavracılar söylenecek çok şey varda seçimlerden sonra
Arabadan aldığın vergi ile arabayı yapan firmadan daha fazla kazanmasan, telefondan aldığın vergi ile telefonu yapan firmadan daha fazla kazanmasan, insanların konser zevkine ve yaşam biçimine müdahale etmesen, refah bir ekonomi sunsan bu ülkeden kim gider sence? Benim yaşım 25 olmuş ben adam akıllı bir arabaya binemediysem aha bu ve bunun gibiler yüzünden binemedim. Elin memleketi bana bu imkanı daha iyi veriyorsa elbette o memleketi tercih ederim.
Herkes daha iyi yaşayabileceği bir yere gitmek ister yani bunda gocunacak bir şey yok. Burada düşünülmesi gereken biz nerede hata yapıyoruz ki insanlar yurt dışlarına çıkmak istiyor olmalı. Kimsenin daha kötü bir yere gidecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
84Cevap
daha iyi yaşamı istemenin yanlış olan yanı nedir acaba
Bunun dediklerini dinlemiyorum
Biraz az yesin, az çalsın o zaman. Ortadoğudan gelme hemşehrilerini almasın ülkeye o zaman. Onlara e alana vatandaşlık vermesin, postayla kargoyla yurtdışına vatandaşlık yollamasın o zaman. Sarayda oturmasın, makam arabasına binmesin, partisindekilere 1000 euroluk kol saati hediye etmesin, umrede bilmem kaç bin dolarlık marka terlik giymesin. Halka da kalsın. Halk da sebze meyve et tavuk balık alabilsin. Üstüne başına alabilsin, evinin kirasını faturalarını ödeyebilsin, altına iyi kötü bir araba çekip ailesiyle, eşi dostuyla bu memleketin tarihi coğrafi güzelliklerini gezsin işsizlik yaşamasın. Millet yabancı ülkelerin kapısına varmakla uğraşmasın. Hala yüzsüz yüzsüz konuşuyorlar.
Hakli adam! Suriyelilere laf edip kendileri baska ülkeye gidiyor bu ülke bizim ülkeye yarar bir işin ucundan tutmak yerine kacmak bana cok saçma geliyor. Ekonomi kötü olabilir dünya pandemiden çıktı bir tek senin ülkende yok az buçuk araştırsan o kadar kolay değil diğer yerlerde de yaşamak. Doğalgaz sorunu yaşıyor Şu an avrupa misal doğal gaz deposu olan tek ülkeyiz son 1 ayda dis politika da geçmişte atılmış adimlari meyveleri verilmeye basladi ama bizim insanimizda sabir yok çalışmak yok oturduğu yerden havadan gelsin diyor. Bir anda hersey olsub diyor bir meyve bile olgunlaşma süreci varken Şu an geldiğimiz nokta şangay birliginde çekilmiş resimde gosteriyor patates sogan diye diye aciz diye djye aglayanlarin mal varlıkları ortada som sözüm burada ite köpeğe reisi yem etmicez ☝🏻🇹🇷
Trafikte kurallar vardır, kurallara uymaz. Dini var kin güder, açıklama yaparsın dinlemez, adalet istersin parası olan alır , çalışır ve sömürülürsün, patronunda her yıl onlarca ev araba alır, sen 15lira zam isteyince çok istemiş olursun. Însanlık namına eşitlik istersin , çalışır çabalarsın birisi torpille o işi alır. Cep telefonu alırsın cebindekini çıkar derler.
Iki tane kitap adı sorarsın bilmez, kültür dersin anlamaz, konuşursun dinlemez, Müslümanım der ilk ayeti bilmez. Adını sorsan söylemez. Isteyen istediğini yapmakta özgür. Yemişim parasını. Son çıkanı almasamda olur. 5 yıl önce çıkanı almaya da razıyım. Araba almak zorunda değilim toplu taşıma bu yüzden var. Ancak burada insanlık göremiyorum. Nefes almak , yemek yemek , uyumak ve sevişmeyi yaşamak zannedenler çoğunlukta olduğu için burada kalmak istemem.
🤣🤣🤣🤣 yüzde 7500 enflasyona rağmen seneden daha çok altın alıyorlardı asgari ücrete 🤣🤣🤣
@Handsomehell01 😂😂😂 he öyleydi, zekaniz iste bukadar calisiyor, altinin dünyada artan degeri ile TL Asgari ücreti yillara göremi karsilastiriyorsun? Iste sizin zihniyet 80 yil böyle batirdi Türkiyeyi
Bak bakalim, Pandemiye, Dünyada olan su an ki Ekonomik krizlere ragmen Türkiye yinede nerede

@Handsomehell01 KOyun diyorsunda, ananin mamninami , karininin maminami, kizininin maminami koyayim, küfür etmicem sictigi polemikci troll. AMMKKK canımsın 2021 ile 2022 mi karsilastiriyorsun canımsın, nankör hain, kani bozuk.
1980-2001 arasi karsilastir, , hatta teslim ettigini 2000 Yilini karsilastir. ULan mal, para yokta bu millet nasil DOLAR bazinda alinan Iphone 14 e siraya giriyor? ULAN canımsın; 80 yil aya cikardiniz AKP bir ALMANYA EKONIMISIMI DEVRALDIDA SIMDI NANKÖRLÜK EDIYORSUNUZ.
@Handsomehell01 Sende FOX hain medyanin beyin yaikama hain yetistirme haberlerine devam et, eger A HAber izliyorsam, bütün Türkiye benim anami bacimi ziksin, yoksa bütün Türkiye senin, sen izliyorsun ki, A HABERDEN iyi b´haberin var.
@Handsomehell01 Koyun diyorsunuz sürekli KOYUYORUZ, artik motor oldunuz., HADI ziktir kaybol baska yerde trollük yap
@senin seviyene düşmeyeceğim küfürlerini iade ediyorum. Tipik ak koyun zihniyeti. Senin gibileri kaile bile almamak lazım. Daha yediğin ekmekten bile haberin yok. Mal mal 2001 de böyleydi diye kendini avut. 2001 geçti gitti. Sen bugün cebine giren paraya bakacaksın. Geçen sene asgari ücrete kaç ekmek alıyordun bugün kaç ekmek alıyorsun? Her geçen yıl paran eriyorsa ekonomin batıyor demektir. Sizin gibi değilim Allah'tan. Kişiye göre değil cebime bütçeme göre değerlendirip oy veriyorum
@Handsomehell01 küfür etmicem SEVIYESINI ZIKTIGIMYORUM YAZARKEN OLMAYAN AKLINCA KOYUN DIYE YORUM YAPARKEN SEVIYE AKLINA GELMEDIMI? ya YAVASAI SENDEKI AGIZ BIZDE YOKMU? ya GEIZ ZEKASI; 2021 ile 2022 yi karsilastiriyor, 2001 öncesi deprem yardimlari iole maas öderken akliniz nerdeydi? 2001 yilinda BATMIS bitmis TÜRKIYE DEVRETTINIZ, ALMANYA EKONOMISI; ALMANYA ÜLKESIMI DEVRETTINIZDE SIMDI EKOONIMI SDORGULUYORSUNUZ..
CHP gelsin, ÜLKE'nin anasi nazil yapilirmis göstersin size, DOLAR NASIL CIKIYORMUS; EKONOMI NASIL CÖKÜYORMUS; ÜLKE NASIL PARCLANIYORMUS GÖSTERSIN SIZE..
TIPINE BAKILIRSA ZATEN YA ERMENI YA PKK LISIN ;
Mal ya 🤣🤣🤣 sene 2053 de sen hala 2001 de böyleydi dersin 😂
@Handsomehell01 IQ düsük oldugu icin anlamakta zorlaniyorsun, 2021 dede AKP vardi? 2021 ile 2022 karsilasitrma yerine AKP ve öncesini karsilastirman gerekiyor, bunu anlaman icin egitim ve zekan olmasi gerekiyor, ekonomi nasil neye göre dönüyor ona göre düsünmen anlayip yorum yapman gerekiyor. ULAN MALL YUKARDA paylasimda KORONA PANEMDI; ENERJI SAVASLARI; YÜZÜNDEN AVRUPA ne durumda, buna ragmen TÜRKIYE DOGALGAZI en ucuza HALKINA sunuyor, AKARYAKIT ayni sekilde, AVURPDA NERDEYSE ÖCKMEK üzere , sen 80 yil heykel yapmaktan baska bir icrati olmayan TÜRKIYE yi teslim almis, bu duruma getirmis, Pandemiye ragmen Savaslara ragemn MAASINI aksatmadan, ASGARI ücret zamli maasini aksatmadan calisan TC Hükümetini begenmiyorsun.. ULAN CHO olsaydi Şu an deprem falanda yok, ac kalirdiniz accc..
Birmevi gerçekten haklı, zamanında bu vatsn için csnımı veririm her şey feda olsun diyenler ekonomi kötü oluncs ülkeyi terketme peşine düştüler hiçbiri hepsi sözde vatsn sevdalılarıymış ölmeyi göze alan millet iphone 14 alamıyor diye ülkeden vazgeçti dkdkd
Bu vatanı gidenler değil kalanlar kurtarır, savunur.. Kurtarmış ve savunmuştur da..
Gidenler sakın ha ağızlarına "İstiklal Marşı'nı" almasınlar! Onlara yazılmadı..
Sakın Çanakkale'yle övünmesinler! O gün orada olsalardı cepheden kaçarlardı..
Sakın gittikleri yerde "Ben Türk'üm" demesinler! TÜRKLER VATANLARINI ASLA BIRAKMAZ, BIRAKMADI!
insan gibi muamele görmek
hastaneden randevu alabilmek
ekmek alırken para hesabı yapmamak
bir sinema tiyatroya gidebilmek
dışarda bir kaç kere yemek yemek...
Türkiye gibi harika bir ülkede bunlara hasret kalmak asıl ACINASI olan. Yazık ki bunları başıma getirip oturdukları kirli tahttan indirmeyen a. ptallar ordusuyla yaşıyoruz. İnsanları bu hale getirdikleri, çok sevdikleri vatandlarından gitmeyi düşündürttükleri için asıl acınası haldekiler onlardır
Ülkemizde Allah'ın pislik soyu araplari dolusmus olmasaydı yurtlarimiza okullarımıza her birine 40 50 tane alinmasaydi onlara verilen destek bizim vergimizden cikmasaydi bu süreci daha rahat atlatirdik sayın başkanım. Kusura bakmayın asıl acınacak burada kalan kişiler
Daha eski ve daha kötü şeyler için burada mı kalalım? Yani laf olsun diye konuşmuş. Komik geliyor artık bu konuşmalar. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Ne olacağını da.
Ayrıca daha yeni ve daha iyi şeylerin peşinden gitmek kötü bir şeymiş gibi lanse edilmesi anlamı da çılabiliyor buradan.
Acıyormuş bir de.
Peki.
İstiyorlar ki kolumuz bacağımız kırık, açlıktan midemiz kurusun, parasızca devlet devlet diye sevinelim, üç kuruşa talim ederek onların karınlarını doyuralım falan. 2023 gelsin artık o masayı kıracam oy basarken.
dedikleri doğru yaptıkları yanlış 300gr peynir 50 lira ekonomiyi düzeltmeli daha birsürü şey çalma çırpma bitmeli yüzbinkere dövbe edip okyanus suyuyla abdest almalı ahiretini yakmış adam bizimle eyleniyor mng
Kendisi de süfli zevkleri bıraksın
Mesela 1000 odalı sarayı
Mesela 57 trilyonluk mercedesi
Gibi gibi
Elalemin dübürüne laf edeceğine insan önce Bi dönüp kendi dübürüne bakmalı 😉
Dün katil dediği ve hakaretler ettiği Suudi Arabistan'dan para dilenmek için gitmek gibi mi?
Yoksa Mavi Marmara gemisine saldırısına rağmen İsrail ile samimiyet kurmak gibi mi?
Katar'ı saymıyorum bile!
Daha yeni ve iyi den kastı sanırım üretim.
Sağlık eğitim ekonomi?
İnsana verilen değer ve adalet?
Butün türk devletlerinin dahi osmanlının yönetimde soz hakkı vermediği s. ktiri çektiği cemaatler?
Bu haberi gülerek okudum. 20 senedir yönetimde ve madem acıyorsun ki bu insanlara, o halde ülkeyi neden 20 senelik süreçte Amerika veya Avrupa seviyesine getirmedin diye sormazlar mı?
Suriyelisine afganlisina konusanlar Avrupa Varupa diye ölüp kacmak isteyenler iste lafta da adam insan degiller icraatta hic degiller zaten bir guzel ana avrat sövdugum grup olur kendileri
Beğenmeyen gitsin kardeşim abd polisinden dayak yiyin de görün siz şahsen bir eskişehir kızını bir ukraynalı kıza tercih ederim bu arada eskişehirli gacılar fenaa yaa💙💙
bak buna oturdum yarım saat güldüm elinde meslek olup işe atanamayan insanların oraya gidip kolayca kendine yaşayıp yiyip içip oturmasına yetecek parayı bulduklarını görünce
Ülkeyi doğru düzgün yönetmiş olsanız vatandaşımız başka ülke arayışlarına girmezdi. Cumhurbaşkanının lafı tıpkı yavuz hırsız ev sahibini bastırır mantığı.
Önce kendi ailesine ve yakın siyasi çevresine baksın. Sülalesi avrupada yaşıyor. Mal varlıkları ve paraları vergi cenneti ülkelerde
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu🤔
beyin bizden göçmüş https://voca.ro/13CwRUtFsCPP
Sen insanlara o imkanı sunamazsan insanlar da gider tabii. Her yıl onbinlerce kişi beyin göçü veriyoruz.
Haklılar kusura bakmasın, bütün ömrünü çalışmaya harcayıp bir yere varamamak delirmek için yeter de artar bir sebep.
Çok şey yazmak isteyip, hiçbir şey yazamamak nasıl bir şey?
Bir çoğumuz bekliyoruz, yazmak için, konuşmak için...
Kendi halini acıtsın cumhurbaşkanı haklarını alamıyor adamlar tabii ki gidecekler Ben de Amerika'ya gideceğim
Aa istemez tabi gidelim hepimiz onun somuru kaynaklariyiz. Baska hangi milletten bizim. kadar guzel veren bulabilir ki ( vergi )
Benim ailem çocuklarım. torunlarim Amerika'da orada burada okumadı oralarda yaşamıyor dediklerinilr. kendi çelişiyor mu?
Evet hakkiniz. Suriyeliler neden ulkemizde deyip savas bile olmadan ulkesinden kacma derdinde olanlar hakkinizdir gitmek, gidin ve donmeyin.
Sarayda yaşayıp içtiği suyu bile yurtdışından getirten biri millete kaliteyi normal yaşamı çok görüyor. Pes.
Daha iyi seyler icin baska ulkelere goc etmek zorunda kalanlara acıması gayet normal. Keske bozde ulkemizde daha iyi seylere sahip olabilseydik. Ama ben de milleti bu duruma dusurenlerin obur dunyadaki hallerine aciyorum.
Başka ulkelerden bekledgmz ve hakettgmz şeyleri sen ver de gtmeyelm o zmn. Yabancı ülkelerde gri listeye dusmemizin sebebi sensin
Yani diyor ki s*çtık şu anda sıvıyoruz. Sarayda yaşan biri halkın halinden ne anlasın ki.
allah rızası icin bana da acisinlar ya biletimi versinler gideyim
Bişey dicem üyeliğim alinicak o yüzden senin kfjngjkhjn
Daha yeni ve iyi şeyler neden kendi ülkende yok önce bunun sorusunu yapmalıı
Haklı çünkü vatanın vari iken para icin başkasına gitmek te ne demek
Green card başlıyor. :D Seçime kaldı sayılı günler :)
Kendi milletine acımak yerine başkalarına acıyor. Ne âlâ memleket
Yanlış anlamışım be pardon. d
Haziran seçimlerinde de cumhurbaşkanımızın haline biz acıyacağız
Çocuklarının diğer dediği bazı ülkelerde okumasına ne diyor diye düşünüyorum ya da diyor mu?
Kendi ülkemizin kapılarında suriyeliler tiktok cekiyo paşam hangi kapıya gidelim?
ekmeğin kolanın fiyatını düşürün ayçicek yağınında şimdilik tek temennim bu
kanka asıl acınacak olan ülke biziz, bunu napıcaz peki
Kendisinin her şeyi var ondan böyle rahat konuşuyor. D
en doğrusunu yapıyorlar bende yakında iltica edeceğim az kaldı
Ona giren çıkan yok, saraylarda yaşıyor ve yaşatıyor. Yerinde olsak hepimiz halka acırdık
Bizde insanları bu hale düşürenlere acıyoruz ve onların yerine utanıyoruz
Güzel alay etmiş geç uyandı krizler bu saatten sonra Orası da karışır diyot
Yo kurtuldukları için bayram yapıyolar Cb nin acıması umurlarında değil xD
Sayın cumhurbaşkanıma bu konuda ona katılamayacağımı üzülerek söylemek istiyorum.
Ben de geçen 20 senede yaşananları anlayamayip, sana inanıp destek verenlere acıyorum.
Erdoğan boş boş konusuyor , sırf sarayda yaşasın diye türk gecligini heba edecek öyle mi , utanmalari arlanmalari da kalmadı.. gidecekler hesap da verecekler
Dikkate alınacak ve üzerinde yorum yapılacak ortada değerli bi söz yok.
Adam gibi yönet o zaman gitmeyelim... Bize bir yatırım mi yapmış... Yazsam buraya sığmaz... Yazılacak çok şey var... 2023 de gidecekler indireceğiz onları... Z kuşağı ✌🏻
Tayyib amcamın bir B planı vardır
Tamam sen git İslamıni yaşa -_-
Yaşıyorum zaten
Tamam yaşa.
Ne olur acıyın imkanım olsa bir dakika durmam siz rahat rahat yaşayın rahat yaşamak isteyenkere sitem edin
baska ulkeler de sizi kucak acmis bekliyordu. Suriyeliden farkiniz yok Avrupalinin gozunde soyleyeyim
Yabancılar ne dayatırsa bunu kabul eden yeni bir gençlik var. Rekabet, hırs yok hazıra konmak isteyen çok var. Tayyip Erdoğan çok haklı konuşmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?