Güncellemeler
+1 yıl
Bunlara ilave olarak normalde Ermenistan, Rusların himayesinde denebilirdi ama Azerbaycanlarla olan savaşta Amerika'nın Ermenistan'ı desteklemesi ve Rusya'nın bu durumda karışmaması, Amerika'nın yaptırımlarda çok net kararlar almaması Rusya'ya karşı net bir şekilde, Suriye'de birçok ortak devriye yapmaları, ve oradan birliklerin çekilmesi, şu an mesela Suriye'yi kim konuşuyor? KİMSE. Tüm bunlar birlikte hareket ettiklerini gösterebilir, malzemeler bunlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Tabi ortak devriye dediysem covid öncesini kastediyorum. şu an iki devletinde umurunda olan bir yer değil. şu an orada yeni bir bahar var. İran'daki olaylar. İran'ın da aklı ve ilgisi kaybolacak. Bence net hedef Orta Doğu. Ama bunu yaparken bölgedeki tüm güçlerin üzerine oynuyorlar. Suriye, şimdi sırada İran, yıllar önce Mısır vardı, geride tek biz kaldık. Ama bizim nerede durduğumuz da belli değil. Biz, diyorum ama bizin kim olduğu da meçhul. Sen mi, ben mi, onlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende tesadüf olduğunu düşünmüyorum bütün bu olayların
Bilinçsiz seçmen kitlesinden kaynaklanıyor. Halkların çoğu fakir kesimdeyken kapitali savunan sağ partilerin iktidar olması ironi.
Aynen öyle. 2. Dünya savasindaki holokost benzeri bir sey yasayacagiz gibi.
Bir tek bizim mal millet umarsizca türklüğün ayaklar altına alınmasından memnun. Yaziklar olsun reziller...
İns bizde de Zafer partisi gelir soldan da libos kardan da hayır gelmez
Kötü