Gece ile gündüzü eşitledik, sonbaharı getirdik. Ekinoks bugün <3

En sevdiğiiiim mevsim, ayrıca tüm terazi burçlarının doğum günü de kutlu olsun, iyi ki doğdunuz!
Sonbaharda yapaktan en keyif aldığınız şey ne?

Gece ile gündüzü eşitledik, sonbaharı getirdik. Ekinoks bugün <3

En sevdiğiiiim mevsim, ayrıca tüm terazi burçlarının doğum günü de kutlu olsun, iyi ki doğdunuz!
Sonbaharda yapaktan en keyif aldığınız şey ne?

Sonbahardan ve kıştan nefret ediyorum ben çünkü o mevsimlerde hep okul oluyor ama eminim ki bir gün okuldan yakamı kurtardığımda seveceğim bir mevsim olacak ve elimde telefonum, üstümde battaniyem olacak bir şekilde oturup sosyal medyada boool boool vakit geçireceğim. Allaaaaam duy sesimi ya zaman çabuk geçsin🛐🛐
- Evet, hazır: Hazır da "story"lik hazırladığım o içerikleri paylaşacağım bir sosyal medya hesabım var mı, onu sor😄 Bir gün olursa diye içerik biriktirip basıp albümlüyorum📷
- Doğa Tatili: Sevdiklerimle, Polonezköy'de bir hafta sonu geçirmek sonbaharda yapmayı en sevdiğim şey. Tütsü ve Sıcak Çikolata♨☕🍫 Bence, romantizm en çok sonbahara yakışıyor❤🌈

Hastanede babamın refakatçisi olmam dışında bir de kahvem yok. Ama onun dışında her şey tamam:
✅Battaniye
✅Kitap
✅Yağmurlu hava
Şimdi yazarken canım kahve de çekti birazdan yapacağım
Çok teşekkür ederim 🌸
Cevap
34Cevap
Uzun zamandır kitap okumuyorum. Geçen gün arkadaşımla bunu paylaşmıştım. Okumak istediğimiz kitaplar aynı olduğu için birlikte başlayacağız.
Kitap dışında yağmurlu havada sahilde yürümeyi seviyorum.
Pencere kenarında dışarıyı seyretmek.
Hele ki gittiğim bir kafe var. Mükemmel bir kafe, sobası var. Orada oturup kahvemi içerken denizi izlemek istiyorum.
Evet seviyorum son baharı
Aslında benim her gün yaptığım şeyler. Elimde kahve, yanımda kitabım bazen bir tütsü de yakarım kendi dünyamda dalar giderim.
Bugün de zaten çok keyifsizim, yapacağım tek şey bu olacak muhtemelen. Dün okuduğum, yarım kalan Nazım Hikmet-Piraye'ye Mektuplar kitabımı elime alırım içimi ısıtan, sıcacık mektupları okurum. Okudukça "Aaa Nazım Piraye'yi gerçekten sevmiş, sevmiş de sonradan kaybetmiş" diyerekten.
Bende kışlıklari çıkardım bugün dünde geceme yağmur eşlik etti sabaha kadar hoş geldin sonbahar kitabın yeri bende her mevsim var 💛💛💛💛💛💛❣😁
Ben henüz Alanya'dayım burada hava öyle çok sıcak değil çok soğuk da değil yani battaniyesiz onu burada başlamadı ama büyük ihtimal Ankara 'ya gittiğim zaman başlar.
Akşama doğru azalırsa yağmur
Kız Kulesi ve Adalar
Ah, bur'da olsan, çok güzel hâlâ
İstanbul'da sonbahar
Her zaman kolay değil
Sevmeden sevişmek
Tanımak bir vücudu
Yavaşça öğrenmek
Alışmak ve kaybetmek
İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine
Rimelleri akıyor
Sonbaharın gelişi tam olarak aklıma bu sözleri getiriyor 😊😊
normalde sonbahara bayılırım ama okul sağ olsun tadı çıkmıyor.
birde bu sefer baya bi üşüttüm 2 hafta oldu allahım iyileştir beni yarabbimm
Benim Herşeyim Hep Hazır
Herşeyim Uygun Yerli Ve Hepsinin Yerini Bilirim
Neye İhtiyacım varsa Onu Giyer Ederim
Kşımda Yazımda Belidir
Bugün ilk sıcak bitki çayımı içtim tüm yaz her içeceği soğuk tercih ediyordum. Gerçekten de sonbahar gelmiş.
Kitap okurken sıkılıyorum ben ya
Yagmuru da sonbahari da pek sevdigim soylenemez ben gunesi seviyorum
Sadece iki gün öncesine kadar şort giyiyorduk biliyor musunuz ama son iki gündür sabahları evde ısıtıcı çalıştırıyoruz o derece soğuk
Gecen hafta ilk odunu $ömineme attim sogudu havalar ve odunun sesi ve kokusu ile kitap okudum..
Evim evim güzel evim.
Kitap her zaman okuyorum zaten. Ama kahve yerine çay tercihimdir. Battaniyeyi çıkardık. Günler önce. Story bende yok.
Hemen patlatırız bir story <3 Dün bir ton kitap siparişi vermiştim, allahım nolur gelsin amin.
Bir anda hava soğudu, bugün ben de kanepenin altından bir iki parça kalın kıyafet çıkardım bile. Benim en sevdiğim mevsim sonbahar.
Teşekkürler doğum günümü kutladığın için.
Doğma durumu nedeniyle sanırım sonbaharı ayrı seviyorum.
Nolur bu sene farklı bişeyler yapın sıkıldım tamam en çok sen okuyorsun tamam en çok sen kahve içiyorsun ve en çok sen battaniyelisin ddmekten gına geldi.
Gelsin o zaman sonbahar rengarenkliğinde güzel güzel fotoğraflar…
Kitap zaten okuyorum. 🤓 Battaniyeyide yeni çıkardım, üşüyorum baya.
O kadar soğuk kiii battaniyenin altından çıkaramadım kafamı... 🥶🤧
Yaa evvet Terazi ayındayızzz ❤️❤️
Bayılıyorum bu Eylül ve Ekim ayına, hem benim ayım; hem de doğum günüm. Yani sonbahar benim için dirilmek demek, tabiki de te Ağustos ayından kışlıkları hazırladım 😎
Bir terazi olarak en sevdiğim ay tabii 😅 Soba olsa keşke onun dibine oturup sıcak kahve ve kitap okumak harika bir duygu. Hele kitap Çalıkuşu'ysa
Üff yaz gitmesin gerçi
İzmirde havalar gene 32 derece ye kadar çıkıcak yazla bahar ayı karışık burası 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Canim ben battaniye ile sadece kis uykusuna hazirlanirim
Gerçekten bu mevsime bayılıyorum 🎉🎉 story kısmına gelirsek de hiç o toplara girmiyorum sakince yaşayıp geçiyorum 😊
Baban faturaları düşünürken sen romantizmden bahset. Ne güzel hayat
Evet hazır foto çekip sosyal medyada paylaşmak için can atıyorum
Evetttt bugün battaniyeye geçiş yapıyorumm çok heyecanlıyımm.
Peçete ve battaniye eşliğinde donarak kitap okuyorum ne ara geldi sonbahar ya
The biggest feminist war now in iran help pleaze
Mahsaamini
battanıye sezonunu dün itibari ile açtım ama sanırım biraz daha zamanı varmış
Sosyal medya kullanıyor olsaydım atabilirsin belki stoyry lcpdjdpdk
Sevdiklerine atarım ben de
Ne okuyosanıx okuyun neden paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz ki
Hayır henüz hazır değil
Üşümeye hazır olalım. Yaz seviyorum ben 😣
Benim sonbaharım 28 Ocak 2018 ne yazık ki :P
Çıktı valla benim battaniyeler🤭.
aynı zamanda benim doğum günüm 😀
ay evet ya ne güzel olur yani
Balkonda uzanıyorum, üşüdüm bile 🌾
Güneşim gitmesin 😔😔
Sevinen birini görmekte güzel...
Ya mevsim bu geçişlerine bayılıyorum
Kahve. Battaniye. Kulaklık. Ve anılara dalış.
Bilseydim bugün diyete başlardım
Bayadır kitap okumuyorum
hiç öyle strory tadında
değil hayat
Ayol ne sonbaharı kışa geldik.
Merhabalar.
Kitap varsa ben hazırım her zaman❤️
Sonbaharı severim
Rahat evin varsa guzel kitap okunuyor
Benim dee sonunda geldi
Elbette hazır sonbahar 🧡 ben 🍁
Dogum günümü kutluyorum bugun