Matematik Sorularında şifremi var genelikler doğru cevaplar en küçük sayılardan iddiası var adaylar matematik sorularının incelenmesini istiyor KPSS 2022 şaibe içinde olduğunu söylüyorlar. Kurumların el atması isteniyor

Matematik Sorularında şifremi var genelikler doğru cevaplar en küçük sayılardan iddiası var adaylar matematik sorularının incelenmesini istiyor KPSS 2022 şaibe içinde olduğunu söylüyorlar. Kurumların el atması isteniyor
"Şu bir gerçek ki, Allah size emanetleri, onlara ehil olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emrediyor. Allah size bu şekilde ne güzel öğüt veriyor. Allah Semî'dir, çok iyi duyar; Basîr'dir, çok iyi görür." Nisa 58
Bu olay gerçekse bunlar münafık. İnandık diye insanları kandırıyorlar.
Artik saibe karismamis sinavlara sasiracak "aa nasil olur da saibesiz sinav yaparlar" diyecek kivama geldik sonunda, bir hukumet, vatandaslarina kasri ancak bu kadar acimasiz olabilir
akp ve erdoğan durdukça bu şaibeli sınavlar bitmez
Evet ya dün filan Twitter'da denk geldim bi kaç kez. Ben artık hiç şaşırmıyorum
bende öyle tatlım ister iptal edilsin ister edilmesin bu sınav şaibeli
Olabilir geçmişte oldu
Aynen 2011 de olmuştu
Cevap
10Cevap
Doğru olabilir.
Belki de doğrudur. sonuçta sınavın b. ku çıktı. Her şey beklenir
bence doğru 2011 de ygs de şifrelendi
Böyle bir şüphe bile yeter
sınav şaibeli zaten 17 eylülde takvim açıklanacaktı aniden karar değiştirdiler 18 eylül dediler sınav
aynen zaten ilk sınavın iptali seçim yatırımydı
Bu ülkede hiç bir kuruma guvenmiyorum
bende
her şey olabilir
her şey olabilir. Allah hepsinin belasini versin.
İşin gücün oradan buradan netliği belli olmayan şeyleri haber yapmak. Maksat fenomenlikte şanım yürüsün 😄
diikkat edersen bu konuda fenomen değilim
Kuyruklu yalan
bozacının şahidi şıracı
Sanmıyorum, bunu çözmek çok kolay olur
Muhtemelen doğru neler gördük
herşeyi beklerim
Olabilir
Bıktık lan bu ne
Sanmam
katılıyorum
hainler
kodlamışlar