Sorular birebir aynı seçeneklere kadar.. sınav iptal edilip Hak yerini bulacak inşallah açıklamalara göre. 🙏🏻🌿
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sorular birebir aynı seçeneklere kadar.. sınav iptal edilip Hak yerini bulacak inşallah açıklamalara göre. 🙏🏻🌿
Bu yıl sınava çalışmadım soruları görünce çalışmadığım için şükrettim sınav çıkışı bayılanlar aglayanlar sanki sınav çıkışı degil savaş olmuş gibi nasıl Bi ülke olduk bilmiyorum
Ben de fenalaştım sınav esnasında. Sınav soruları dahi açık değildi. O derece Geçerliliği düşük bir sınavdı.
Çok sıkıntıydı ve ÖSYM Türkçe de 3 soruyu açıkladı soruları halama götürdüm halam Türkçe ögretmeni yanlış yaptı 3 soruyu da bu arada halam Antalya da sınav soru komitesin de xhahqjhs bu nasıl soru sormak ya falan dedi bugün bu şaibe mevzusu çıktı
Sandılar millet kör gerçeklere kapayacak gözünü.. Yok öyle bir şey..
AYNEN ÖYLE İNŞALLAH TEKRARLANIR 🙏
Ösym başkanı atıldı. İptal olur büyük ihtimal. Öabt den sonra yapılır artık.
Öabt ye nasıl çalışcax ki şu an sende mi gireceksin öabt ye branş ne
İnsanlar bir dahaki sınava motife olabilecek mi güven sorunu olup nasıl olsa ben giremem sınav sorularını bile eline alan insanlar var deyip sınavı boş verecek mi aklıma bunlar geliyor yazık ya
Aynı şey benim de aklımda bir yılın sorularını verdiyse ösym öabt sınavı da verilmiştir net.. İnceleme yapılırsa ona da çok iyi olur herkes adına.
Hem fikirim
Teşekkür ederim
Olması şaşırılacak bir şey değiş, olmaması şaşırılacak bir şey
Halis Aygün görevden alındı dün gece bu yüzden. O yüzden iptal olur sınav biz de birebir aynı olduğunu görünce ayaklandık hak yerini buldu. 🎉🙏🏻
İnşallah başarılar dilerim :)
Teşekkür ederim 🙏🏻🙂
Cevap
3Cevap
Bu ülkede adalet yok zaten
En azından halis Aygün görevden alındı o kadar adalet varmış. Sevindik hepimiz duruma hakketti 🙂
Katılıyorum :)
Türkiye'de her şey haksızlık
O kadar kalk bir yılını ver olanlara bak..
Maalsef
Yıllardır akplilerin yandaşlarına torpil var zaten sırf seçim için böyle showlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?