Şahsen dönmelerini isterim boşu boşuna bir hiç için 100 milyar dolardan fazla para harcadık. Bunu ekonomi için harcasaydık dolar şuanda 2 TL falan olurdu.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen dönmelerini isterim boşu boşuna bir hiç için 100 milyar dolardan fazla para harcadık. Bunu ekonomi için harcasaydık dolar şuanda 2 TL falan olurdu.
Dönmeleri hem onlar için hem ülkemiz için iyi olur hem onlar rahat eder hem biz fakat mültecileri gönderebilecek bir parti yok yani göndereceğim diyenler de (Zafer Partisi vb.) partiler de yalan söylüyor sırf oy alabilmek için siyasiler mültecileri göndereceğim diyor ama yalan Çünkü siyasiler sırf oy alabilmek için her yolu denerler Siyaset denen lanet şey böyle işte o yüzden göndereceklerini pek düşünmüyorum o yüzden bu Suriyelilerle ve diğer mültecilerle iyi geçinmekten ve idare etmekten başka çare yok En azından Esed devrilene kadar böyle yapacak bir şey yok bunların ağız kokusunu çekeceğiz mecbur Ekonomiye gelince evet ekonomi iyice bozuldu ona katılıyorum Zira @naxtlokaįl adlı arkadaşımızın dediği gibi mülteciler olmadan öncede fakirdik ve ekonomi bozuktu eskiden de ekonomi bozuktu şimdide bozuk ama şimdi ise insanlar iki misli fakirleşti onu da söylemeden edemeyeceğim Daire fiyatları uçtu gerçi eskiden de ev sahibi olmak zordu ama iyi kötü insanlar kendilerini zorlayarak allem ederek kallem ederek ev sahibi olabiliyorlardı şimdi ise imkansız şimdi zorlasan da ev alamazsın Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim ülkemiz zor zamanlar geçiriyor :(
Ben öyle mülteci falan ayırt eden biri değilim ama bayramalarda bir hafta iki hafta ülkesine gidebiliyor ve burnu bile kanamadan dönebiliyorlarsa artık gitme vakitlerinin geldiğinin haberleridir. Savaş var diye geldiler buraya ama sen savaş olan ülkene girip çıkabiliyorsan ben bu durumu sorgularım.
Valla dönebilen dönsün de bu konunun halk tarafından sürekli gündem yapılması da kabak tadı verdi mülteci yokken de fakirdik mülteci yokken de araplara peşkeş cekiliyorduk mülteciyi merkeze alıp konuşmak asıl odaktan uzaklaştırdıgi gibi faşist ve irkci partilere sempati duymamiza sebep olabilir kadınlar ve çocuklar için gönderilme ihtimali bana pek doğru gelmiyor ayrıca multecilerle militanları karıştırmamak lazim ve ülkede Türk erkekleri de oldukça sapık arap Afgan vb erkeklerden pek farkları yok erkekler bu konuda konuşurken biraz daha beynini kullanmalı
Sen Türk erkeklerini pakilerle afganlarla suriyelilerle zencilerle aynı kefeye koyacak kadar nankörsün ve çıldırmışsın.
Bence Türk erkekleri nankör kendilerini arap erkeklerine benzetirlerken yanlarında ben yoktum :dfg
Bunu 'Turkish girls on Erasmus and work and travel are easy' konusunun ana vitrin modeli türk kızları mı söylüyor? Partilerde zenci ve alman kucaklarında hoplayan hani
Bence cevabını aldın hala devam etmek istiyorsanız sizi kendinize yönlendiriyorum hatta kal evet burdan sonrasını kendi kendine konuşabilirsin
Ziyaaaaa
Sapık değilim genelleme yaptığın için kötü hissettim teşekkürler. Ama o amaçla söylemediğinin farkındayım. Benim üstünde durmak istediğim şey faşistlik veya ırkçılık değil. Sığınmacıların başka bir yabancı ülkede o ülkenin vatandaşlarını öldürmesi veya o vatandaşlara göre kaba yaşayarak o ülkenin kurallarını, yasalarını hiçe saymasına karşı gelmek ırkçılık olarak geliyorsa o zaman Türkiye hariç tüm dünya ırkçıdır.
Cevap
8Cevap
Evet dönsünler
19 yasindasin, Mültecinin ne demek oldugunu önce egitimine dahil et, ailen sana sadece insanligin düsmani olan irkcligi, insan kin ve nefretimi ögretiyor?
Mültecilerin geri dönecek sartlari olsa, baska ülkelere neden rezil olmak icin, senin gibi irkcilarin nefretine maruz kalmak icin Ülkesini terketsin? Bunlari hci düsündün mü?
BM'nin tanımı ile mülteci, "ırkı, dini, milliyeti, belli bir sosyal gruba mensubiyeti veya siyasi düşünceleri nedeniyle zulüm göreceği konusunda haklı bir korku taşıyan ve bu yüzden ülkesinden ayrılan ve korkusu nedeniyle geri dönmeyen veya dönmek istemeyen kişi"dir.
Mültecilik, hukuki bir statüdür.
Eger bu cocuklari kiskaniyorsan, durumlari iyi diyorsan, ilerde insallah sen ve cocuklarinda ayni duruma düser.

https://sahipkiran.org/2018/11/30/suriyelilerin-hukuki-durumu/
Geri zekkaaa cahil irkci, o senin bahsettigin kanun, senin cahil daha mültecinin ne oldugunu bilmeyen irkcilarin kanunu, benim bahsettigim uluslararasi kanunda degil, ULUSLARARASI MÜLTECI KANUNU. zahmet edip, sundugum linki acip biraz okusaydin, ne oldugunu tam anlardin, ama egitim olsa, insanlik olsa, zaten kiskirtici amacli irkci aslinda soru olmayan ikrci paylasimina gerek kalmazdi.
Oglum yasin kac, cahil bacaksiz irkci, yorumundan cehalet akiyor, kim simartti seni böyle, kim irkcilikla doldurdu.. Mülteci Siginmaci bir kanun degil, tanim, daha neyin ne oldugundan haberin yok, zaten senin gibi beyin YOKSUNLARINI özellikle IRKCILIKLA asilaniyor.
Aslinda ise yaramaz kompleksli insanlar, egitim seviyeleri oldukca düsük, senin gibi magdurlar üzerinden irkcilik yaparak, kendini daha degerli daha önemli daha insan gösterme yoludur.. VATANINI SEVMEK; MAGDURLARA ZULÜM HAKKI DOGURMUYOR; VATANINI SEVMEK INSANLIK SUCU YAPMANA EHLIYET VERMIYOR
Ilkokulu bitirebildin mi sen? YAZILANLARI KANUNLARI OKUYUP ANLAMAKTAN ACIZ AMA KANUNDAN BAHSEDIYOR, beyni yikanmis, ergen irkci cahil..
ULAN canımsın KANUNLARI LINK KOYDUM, ANLAYACAK KAPASITEN YOK ANLASILAN, EGITIM SEVIYESI ORTAOKUL OLAN BIRINE OKUTTA SANA ANLATSIN. BAK KANUNLAR BU SENIN IRKCI FIKIRLERIN DEGIL
https://www.amnesty.org.tr/icerik/multeci-haklari
Onlar mülteci değil kafan mı iyi kardeşim hala masal anlatıyor burada Sığınmacı ile Mültecilerin haklarını karıştıracak kadar cahilsin bu ülkede yaşaman bile gerekmiyor bence yazık kafana. Senin gibi cahiller yüzünden ülke bu halde çok istiyorsan buyur suriyeye. Bunları mı kıskanıyorsun yazmış birde başta aynen ben sınavla üniversiteye giderken şuana sınavsız üniversiteye giren sayısız arap sınıf arkadaşım var ve sen bunu kolayca kabullenebiliyorsun kısaca sen bir vatan hainisin.
O>GLUM canımsın SEN, IRKCI KÖPEK; ZEKA OLSAN ZATEN BU KONUYU burada BENLE TARTSIMAZSIN.. ULAN SORUN MÜLTECILER GERI DÖNSÜNMÜ DEGIL MI? Madem SURIYEWDEN GELEN MÜLTECI DEGIL, OZAMAN BU SORUN NE ICIN; ZATEN MÜLTECI DEGILLER ozaman; olmayan mülteciyi nasil gönderiyorsuNß oglum !) YASINDA canımsın dolu ülke.:
Hayır diyenler işyerlerinde ucuz işgücü olarak mülteci çalıştıranlar sanırım.
Merak ediyorum, hayır diyenler vatan haini mi yoksa suriyeli ya da afgan mı?
zaten geldiklerinde dolar 2 küsür tl idi o kadar parayı başka yere harcasaydık belki 50 kuruş olurdu
Ulkelerıne donmelıler tamam mısafır perver ulkeyızde vatandaslık almaları veya hemen ıs bulmaları sacma kendı ulkesınde yapsınkar ne yapıyolarsa
Hepsi, vatandaş olanlarda, ev, iş yeri, arsa alanlar, hatta yatırım yapanlar bile gönderilmeli.
yalnız o parayı avrupa birliği gönderdi soruna gelicek olursak evet hepsinin gönderilmesini isterim taliban zihniyetli insanlara ihtiyacı yok bu ülkenin!
AB sözleşme ücretini ödemedi maalsef
Defolsunlar
Mükemmel yorum bunu kullanırım ben
Dönsünler tabi sokağa çıkınca her yerde Arapça tabelalar görmek hiç hoş değil
Hayır diyen kizlar tecavüze uğramak mi istiyosunuz
Zafere oy ver, gönderiyoruz.
hayır diyen suriyeli ya da afgandır
Dönsünler
Kendileri bilir
Dur bi sorayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?