Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu yanlış yazmışım gönderilmeli mi? olacaktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elbette hayır geldikleri yerden nasil bir zulüm olduğunu görüyoruz.
Fazla merhamet vatana ihanettir diye düşünüyorum. Benim askerim orda savaşırken deniz kenarında nargile için mültecileri öldürmek istiyorum.
Anliyorum ama bu benim düşüncem yani elbette bazılarının yaptığı şey öfkelendiriyor ama bazılarında sığınacak bir ülkeye bir yaşama sahip olmak istiyorlar
Savaşmak yerine 'yaşama hakkı' altında kaçıp 7 8 tane çocuk yapmaları çok cahilde değil mi? Kendi çocuklarını düşünmeyenleri biz neden düşünelim? İleride bu insanlar TBMM'de yer alacak, devlet memuru olacak bunların ne kadar çok sorun yaratacağı aşikar. Bütün bunlara rahmet nasıl geri yollanmazlar aklım almıyor.( Zıt görüşte olduğumuz için bu kadar uzun yazdım siz gibi düşünen insanları anlamak için yani yanlış anlamayın lütfen)
Tabiki öyle haklısın ama yaşlılara kadınlara ve çocuklara yaşama hakları yok mu? Adamlar bence de savaşmalari gerekiyor kendi ülkeleri için ama ya diğerleri?
En fazla ülkenin bir kısmında toplanmalıydı kadınlar, çocuklar vb. Ülkenin her yerine dağıtmamalıydılar. Devlet insalık için değil oy için aldı bence bu insanları. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Türkiye bir barınak yurdu değil. Türkiye de işi olmayan insanlar yurdumun her yerinde vatandaşın işine mani oluyor.
valla bence gitmeliler kiralar 1bucuk miliyar oldu gunah valla
Evet ama bunu kendine milliyetçi diyen akp ve mhp lilere anlatamazsin
onlar hepsi oy demek göndermezler
ona bakarsan o kadar cok turkcu isen almanyadali turkleri topla
Almanya işçi istediği için o insanları kabul etti yani hayrına almadı Türkleri. Bir süre sonra da bir çoğunu geri yolladı. Ayrıca Almanya Türkleri geri yollasa sırf türk diye buna karşı çıkmam kendi ülkeleri istediklerini yaparlar ama bizim ülkemizdeki mültecilerle ordaki türkleri bir tutmak akıl işi değil.
isci diye mi yani sadece isciler i var daha gecen 43 kisi egitime gidiyorum diyerek donmemis sen saka misin
Almanya'da bahsedince aklıma işçi göçü geldi ilk olarak. Ortalama zekaya sahip olan birisi benim yazdığım şeyi anlayıp Almanya'nın o insanları geri yollama hakkına sahip olduğunu söylediğini anlar.
Evet çünkü araplar
🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Hırsız ve yobaz mı eksik ülkede? Yallah kendi ülkelerine bataklık haline getirdikleri gibi düzeltsinler
Mesele Arap olmalarından ziyade kültür ve yaşam şekillerinin bize hiç uygun olmaması bence. Kiliste bir röportajda bir adam ' 3 4 tane eşleri var bizi çok rahatız ediyor bu durum' diyor
Gitsinler artık
Devlet göndermezse asla gitmezler
Orası öyle
Evet
Hiç alınmamalıydı
İstisnasız hepsi.
Evet
Gönderilmeli
Mülteci değil pislik tabi ki gitmeleri gerek
gönderin hepsinii