Her krizi fırsata çevirmeye çalışan garip bir ruh hali var bazı insanların. Son zamanlardaki ilan sitelerindeki bay yanına bayan ev arkadaşı arama ilanları da tüm bu krizin üstüne tuz biber olmuş gerçekten... 🙄
Bay yanına bayan ev arkadaşı aranıyor ilanları çıkmaya başlamış. Bu ilanların sonu ne olur?
İsteyen erkek varsa başka isteyen erkeğin yanına ilk olarak kız kardeşlerini gönderir mi sorusunu sormak lazım. Bizim ülkede eskiden üniversite okumak zordu. Sonra baraj düşürüp onlarca üniversite açıldı. Yetmedi ve baraj kaldırıldı. Eğitimin geldiği son nokta işte. Kalitesiz eğitim öğretim ve hangi bölümü neden bitirdiğini ve bitirdiği bölümü bilmeyen kişiler. Bu kadar yeterli olur. 😎💯
Çoğu yerde kız öğrencilere yurt ücreti ve kira daha düşük zaten hea ekonomi yüzünden o bile fazla diyen varsa bisey diyemem tabi ama erkekler ne yapsın ( bu ilanı verenlerden bahsetmiyorum) ölsün mü
Çok tehlikeli ama bazen mecbur oluyor insan. Geçen sene bi dönem ben de bi uzmanın yanında kalmak zorunda kalmıştım neyse ki kötü biri degildi çok dikkat etmek lazım
Ülkede ne kadar sapık varmış haberimiz yokmuş. Farklı öğrendiğim herşeyi sanki daha önce biliyormuş gibi bakıyorum. Artık sasirmiycam hiç birşeye. Şaşılacak neyimiz kaldı ki.