Geçmez, kafayı arabalarla kırmış
Geçer, bir zevki de o olsun
Adam alamıyorsa bırak da hobi olarak bir zahmet baksın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu, kişisel bir karardır ve her iki tarafın da isteklerine ve beklentilerine bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak bir ömür boyu süren bir ilişkide, iki kişinin de ilgi alanları, hobileri ve ilgi alanları birbirine yakın olmalıdır. Eğer sevgilinizin 7/24 araba ilanlarına bakması sizi rahatsız ediyorsa ve bu ilgi alanının sizinle paylaşılmaması sizi mutsuz ediyorsa, belki de ilişkinizin uzun vadeli olması zor olabilir. İlişkideki tarafların birbirlerinin ilgi alanlarını kabul etmeleri ve desteklemeleri önemlidir. Bu nedenle, sevgilinizle bu konuda açık ve dürüst olmalısınız ve nasıl hissettiğinizi ve beklentilerinizi paylaşmalısınız
Saçmalamasın. Belli bir yerden sonrası rahatsızlık yani. Hem neden o kadar takip ediyor. Bu işten bir kazancı var mı. Alıp satıyor mu. Öyleyse normal yani
Cevap
24Cevap
Geçmez, kafayı arabalarla kırmış
Geçmez. Araba ilanlarına bakıyorsa almak için değildir o araba kiralayıp karılarla buluşmak içindir. Her gün neden baksın yoksa. Çapkın adam işi bu işler iyi biliyorum böyle $erefsizi.
Bende sürekli araba fiyatlarına bakıyorum bence keyifli bir zevk elin kızıyla instada renk atacağına araba fiyatına baksın
Benimle evlenir misin 🧎 kdjgdjjsjd
Başım bağlı sjjss
Yokkk artık
Hobi olarak bakan çok arkadaşım var. Instagram'da kızlara bakacağına arabalara baksın ne olmuş
Herkesin bir merakı olur. Onunki de oymuş. Bunlar ömür geçirip geçirmemeye ölçüt olmamalı. Sevgi ön planda olmalı.
Şahsen almayacağım şeye bakmam. Merak etmişimdir şöyle bir göz atarım. O kadar...
Gerisi psikoloji bozar zaten...
Sağlıklı bir bünye değil bana göre öylesi tıp. Her şeyin fazlası zararlı. İlgi başka, ilgi zannedip ilah bilmek bambaşka...
Adamın kim bilir ne hayalleri var o arabada senle beraber gezmeyi bile düşünüyordur senin dediğine bak gerçekten hak etmiyorsunuz
Kötü şeylere bakacağına arabalara baksın
Önemli olan seni mutlu ediyor mu buna göre kararı ver derim
benim exim, söz günü bile araba bakiyordu 😵
huylu huyundan vaz gecmez
Karılara bakacağına araba ilanlarına baksın.
😅😂🤣🤣🤣🤣
7 24 araba ilanları yerine keşke biraz da mobilyalara baksa geleceğiniz için
Baksın nolacak ne var onda onun bı zevkide o demekki
Gacılara mı baksın ablacım başka neye bakıcak adam
Baksın nevar ki
sabah akşam kıza baksaydı daha mi iyidi?
Bizde sürekli makyaj malzemeleri ev aksesuarları vs bakıyoruz baksın nolcak
alamadığı için bakıyor... araba alma imkanı olursa bırwkır bence...
Bunun sosyal yaşamasına bir etkisi yoksa bir sorun olacağını sanmıyorum.
Adam alamiyorsa bırak da hobi olarak bir zahmet baksin
Yani sana olan ilgisinde bi değişiklik yoksa geçebilir
o erkeklerin hepsinde var. Babam abim, sık sık araba ilanına bakıyor. Ev ilanlarına bakıyorlar onlar için hobi gibi bir şey.
Maça vr arabaya çok takıntılı erkekler çok itici
Önemli olan mutluluk hoşuna gitmiyorsa ona şöyle
Araba ilanı bakan erkekten zarar gelmez hatta ne zaman araba ilanı baksa yanına çay koy çerez koy mutlu olsun adam
Bu onun zevki sonuçta sizler de sürekli almiyacağınız şeylere bakiyorsunuz
Herkesin bir zevki var adam arabalarla uğraşmayı bakmayı seviyorsa bırakın sevdiği şeyi yapsın
O kadar da değildir bence
Hobi dir belki
al sat mı yapıyor acaba ?
Dert edilecek birsey değil
Hobidir ya
Futbol gibi
Vs
En azından araba ilanlarına bakıyor.
Ne için baktığı önemli. İşi ise ses çıkarma
Alamıyorsa baksın adamcağız napçan
O adamdan zarar gelmez
geçicidir ömür boyu sürecek hali yok