Hadise, "Prensesler gibiydim ben baba evinde" derken sahnede 3 milyon dolarlık yüzüğü fırlatıvermiş. Bana biraz temsili bir fırlatma gibi geldi. İnsanlara fırlatsa daha inandırıcı olurdu, biz de konsere gitmediğimize bin pişman olurduk. :D

Hadise, "Prensesler gibiydim ben baba evinde" derken sahnede 3 milyon dolarlık yüzüğü fırlatıvermiş. Bana biraz temsili bir fırlatma gibi geldi. İnsanlara fırlatsa daha inandırıcı olurdu, biz de konsere gitmediğimize bin pişman olurduk. :D

Mesele bu kadına ne yapıldı ki böyle davrandı hadisenin canı yanıyor ama dışarı güçlü izlenim vermeye çalışıyor sahnede gerçek yüzük attı veya atmadı kafanızı boş şeylere çalıştırmak yerine insanların ne hissettiğini önemseyin. Hangi ara insanların nasıl olduğunu önemsemekten çok maddi değeri olan şeylere düşkün oldunuz anlamıyorum.
Evet, yeriz: Yedirirlerse yeriz😆 Sizi bilmem, ben bi 3 milyon dolara yerim; diyeceğim de 3 milyon dolara da yemeyen ne bilim😀 Yemesek de yemiş gibi yaparız, bence. Alışkınız, sıkıntı çekmeyiz. Bu görüşte de "yemek" sözcüğünün çekimlerini gördük, arkadaşlar. Bir "YouTuber" olsaydım sayaç da koyardım, ancak değilim. Arttıran varsa yorumlarda buluşalım😉🖐
Adam gibi sessiz sakin bitirmek dururken şova ne gerek var ya.. Bence çok yersiz hareketler.. Evliliği ya da ilişkilerini bile reklam için kullanıyorlar.. Keyifli günler..
Çok ucuzca bir hareket, demekki çok kafasına takıyor. Madem ki prensesti babası evinde o zaman niye evlendi ayrıca babası evinde yaşamıyordu, yanlış mıyım!
Cevap
49Cevap
Gösteriş yapmak istemiş
Yani öncelikle Hadise'nin 3 milyon liralık bir yüzüğe ve paraya ihtiyacı yok fakat gerçekten o yüzüğü atacağını sanmıyorum. Aslında atada bilirler ya egzotik insan bunlar. Bugünün eğlencesi 3 milyon liralık yüzüğü çöp etmek gibi düşün, maksat adama inat olsun, haberlerde konuşulsun vs. vs.
Seyirciye fırlatsaydı gelin çiçeği gibi kim kaparsa o alırdı ama o izdihamı düşünemiyorum. Belki izdiham çıkmasın diye seyircilere atmamıştır
Evet kafam kadar yüzük ve küpeleri takmış çıkmış. Sonra onları daha zarif takılarla değiştirmiş :D olabilir yani.

,,,
Azıcık delikanlı olsa, seyirciye fırlatırdı. Sahne arkasına fırlattı, hayatı şov kolpanın. Gülşen bir bu iki asdf
İyice sova söktü bu da. Sanki süper star havalara bak
Bende fırlattı sandım hafifçe atmış 1 metre gitmiştir ileriye 😄
Sahne üzerine olur böyle şeyler, ben erkek arkadaşından Hadiseyi kucaklayip atma kareografisi bekliyorum
fırlatıyor ama mehmet dinçerlere vermiyor nasıl oluyor takı kavgası var ortada fırtlacağına kadar mehmet dinçerlere verseydi
Hadisenin sorunlu bir zat olduğunu anlamıştır artık insanlar. Kimse çekemiyor demek ki, iki gün sonra tekmeyi vuruyorlar kendisine 🤣
Hadise'nin en tehlikeli frikigi bile böyle heyecanlandirmamisti beni. Siz hala seksiligi fizikte zannedin.
Aslında yüzük çok fazla gündem oldu. Mehmet'e inat ben olsam fırlatabilirdim. Sonra e üstüne bir bardak soğuk su içmesini tavsiye ederdim.
Ne kadar Görgüsüz Utanmaz Bi kadın ya Boşanıyorsan Boşanıyorsun Bizene Böyle Kendini Halt Sananlari ünlü ettiler ya
Mesaj vermek için temsili bir yüzük atmıştır. Bunu idrak etmek zor olmamalı. Milletede haber çıksın 🤨
Olm bunalar 3 milyon dolar i nerden buldu ya adam alamaz bence asadakiler daha dolar olduğunu kavrayamadi ya tl saniyolar
Ülkedeki kadınların bu kadar sorunlu dengesiz olması endişe verici. 4 ayda boşanmak nedir yuh... Slav kızları, Uzakdoğu, hatta gidip Afrikalı kadını getirsen Hadise'den çok daha uzun evlilik olurdu
O yüzüğü cikartali çok oldu parmagndan kendi yuzugnu atmistr
Şu hadise konusunu ne kadar da uzattılar ya ananıza babanıza bişey olsa bu kadar üzülmessiniz
Yapmasaydı daha iyiydi sonuçta yaşanmışlıklar var ve özel hayatını sahnede sergilemesi hoş değil
Aksesuar olarak taktiği bi yüzüktur
3 milyon TL risk edilecek para değil 😂
Pardon dolar yazicaktim tl yazmış klavye 😅
Flash tv şovu... rezil... gereksiz bi gündem
Tühh nasıl öyle yapabilmiş Mehmete verseydi kerimcana takardı sjakxlqğxjsjcfş
Reklam kokan hareketler şov kızı eski stprizciden beklenen hareket
sahneye cikmadan önce cok icmisdir o yuzugu verene 1 m dolar versin bari🤣
3 milyon dolar magazinde konuşulmak'tan daha ucuz olduğu için
Adamın yaptıklarından sonra 3 milyonluk yüzük hiç gözüne gelmez bile
Türkiye kalite standartlarını karşılayan tip oyun oynamalara bak
3 milyon liradır o. 3 milyon dolar deli dehşet para yapar
Ye yeme Hadise buna çok üzüldü kanka ona inanmadığın için ağlıyor şu an da.
Kadının parası var mı var, bence iyi yapmış güzel show olmuş
vicdan olmasa bu milletin %90ı kandırılmaya müsait
Şu kadını domuza benzetip itici bulan tek kişi ben değilimdir umarım
Yolda bulsaydım direk bozdururdum ömür boyu çalışsam o parayı bulamam arkadaş.
Şarkıları güzel ama sevmem şahsen yapmacık ve şov amaçlı bir hareket
Yalan be inanmayın pr çalışması hep bunlar. 3 milyonluk yüzük mü olur
Lan bu da iyice bohunu cıkardı ülkede vasıfsızlıktan konuşulacak kimse yok diye bunlar konusuluyor ya her yabtıkları, konusulmak hosuna gidiyor her hareketi bilincli itici sevimsizin
Evlilik yuzugunu takmiyor ki cikarip atsin. Kendi yuzugudur bence temsili olarak atmistir. Oyle degerli bir yuzuk kasada falan duruyordur.
Sahnede ağlayıp zırladıktan, tekmeyi yedikten sonra şov yapıyor. Attığının gerçeği olduğuna inanmıyorum.
1 milyon TL için sahnelere çıkıyor kendini yırtıyor yav he he 3 milyon dolarlık yüzüğü atacak
zaten son konserlerinde yüzüğü takmıyordu bu konserinde de öylesine bir şey vardır parmağında onu atıvermiştir de fazla şova döndü artık bu iş ok anladık.
Paraya pula değer vermiyor... Ben çulsuzum. beni alacak.
Hepsi mal anasını satayım, bunları başımıza ünlü yapanın da ta..
Napsın konsere gelen hayranların üstüne mi atsaydı saçmalıyosunuz djdjd
Yalan be 3 . ilyion doalar icin neler yapmzlarki bideatacajkkk inandimm bnde
Kadın milyonalar kazanıyor zaten kendi başına.. mesaj değil ayar vermiş bence queen😎
bunların arasında gizli bilmediğimiz bir ilişki var kokusu yakında çıakr
Fırlattığı yüzük normal takı bence.
3 milyon verse böyle güzel reklam yapamazdı
Başka bişeydir o
Gerçek yüzüğüyse alfa hareket
Alfalık bunun neresinde allasen
Para bolll fırlatır aw
Fırlatmış mı fırlatmış öyle bakmak lazım
Yok be. O yüzük Eminönünden çıkma.
Bu da şov yapıyor artık ya zerre inanmıyorum.
Peki yüzüğü bulan köşeyi döndü mü
Fırlattı benn yakalasim
Yüzüğü bulan prensesler gibi oldu artık :d
Kendisi o parayı etmez 🤣
Aşırı saçma bir hareket. Zaten ne beklenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?