Eşi yorulmasın diye "Çöp Boru Hattı" kurdu! Eşiniz bu sistemi kursaydı mutlu olur muydunuz?

Eşi yorulmasın diye Çöp Boru Hattı kurdu! Eşiniz bu sistemi kursaydı mutlu olur muydunuz?

Adanalı bir vatandaş, çöp atmak için inip çıkan eşinin yorulmaması için evine, ’çöp boru hattı’ kurdu. Mutfağın penceresindeki borudan çöpleri aşağıdaki konteynere atan eşi, "Görenler gülümsüyor, çok olumlu tepkiler alıyoruz" dedi. Eşini çok seven vatandaş, eşinin sürekli aşağı inip çıkmaması için bu çöp atma sistemini kurdu. Sactan yapılan boru, ikinci kattaki evin penceresinde yerdeki konteynere kadar uzatıldı. Bu sayede eşi inip çıkmak zorunda kalmadan çöpü direkt mutfaktan borunun içine bırakmaya başladı. Boruya bırakılan çöp konteynerin içine düşüyor. Mahalle muhtarı: "Bu hemşerim ile aynı mahallede oturmaktan büyük gurur duyuyorum, imkan verilse ne icatlar çıkar, işte görüyorsunuz sistemi, her eve lazım, çok gururluyum, memleketin heryerinden görmeye geliyorlar" dedi. Adanalı vatandaş "Eşimin rahatlığı için yaptım" derken eşi de çıkan çöpü anında atıyorum, bana büyük rahatlık oldu, herkesin evine gerekli, eşim ile gurur duyuyorum dedi.

Eşi yorulmasın diye "Çöp Boru Hattı" kurdu! Eşiniz bu sistemi kursaydı mutlu olur muydunuz?