Yarına 10 üzerinden 4 vermezsin her sene özenle daha çirkin kadınları seçiyorlar

Yarına 10 üzerinden 4 vermezsin her sene özenle daha çirkin kadınları seçiyorlar
Arada güzeller var hakkını yemeyelim hepsinin 😀
Arada var zaten :D ama ilk 20 güzel bunlar
Buna katılsam kesin elenirim 😅🤪🤪
Soldan 3. favorim yolda görsem travesti kesin derdim :D
Sorun zaten orada fizik hepsinin birbirine yakın ama yüzüne bakmadan seçiyorlar heralde bunları yarını ilk milyona girmez bırak ilk 20 yi :D
Ben teşekkür ederim görüşün için ;)
Cevap
1Cevap
Sol 5 Sağ 2,3,4 ve ortadakinin sağı ve solundaki harici kalanın tipi aşırı sıradan bence
Bende onu diyorum bildiğin uzun boylu kadın yarışmasına dönüyor gittikçe yüzüne hiç bakmıyorlar sanırım ilk 20 birde bunlar yarısı güzel bile değil
Hepsi bir araya gelince bir güzel ediyor sanki gözlerini kısıpda bak
estetiksiz olduklarından öyleler. estetikli adam yarısmaya giremiyor
Zaten güzellik yarışması estetik olmaması normal değil mi anormal olan kadınların yarısı çirkin sadece bacakları uzun
ben burada şuna geliyorum güzel olan herkesin %95'i estetiklidir.
Kusura bakma da oda çirkin avuntusu doğal güzel çok kadın var
güzellik yargısı herkese göre değişir zaten bu tarz yarısmalarda güzelliği bir bütün olarak inceliyorlar sadece yüz değil. çirkin avuntusu da değil bu dediklerim ortadogu halklarının burun ve yüz hatları kemikli oldugundan estetik en sık onlar yaptırıyor neyse ingilizceniz varsa araştırırsınız iyi günler
Vucut olarak hepsi birbirine yakın zaten yüzüne bakmadan güzellik yarışması yapacak değiller ya zaten güzel kadın bulamadılarsa yapmasınlar soldan 3. kadın korku filminden çıkmış gibi güzellik yarışmasında işi ne birde ilk 20 ye girmiş
Giremiyor mu? 2018 de miss turkey güzeli nasıl şevval şahin seçildi o halde 😂😂😂
Nasıl biri seçilsin isterdin tarif etsene biraz
Estetiksiz güzel yok falan diyor millet Sinem Ünsal falan var Tuba Büyüküstün 40 yaşında o bile bunların hepsinden daha güzel hele soldan 3. bildiğin travesti özenle seçmişler heralde bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar