Gündem TOKI başvuru ücreti kura çekilmeden önce mi yatırılıyor sonra mı? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor E devletten başvurdum ama halkbank uygulamasında öyle bir ödeme seçeneği yok. Bu 500 tl'yi ne zaman yatirmam gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl Basvurmasam daha iyiymiş faiz üstüne faiz biniyor ben vazgeçtim. TOKI başvuru ücreti kura çekilmeden önce mi yatırılıyor sonra mı? Cevapla Uygulama Soruları Ödeme Soruları Halkbank Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Önce yatıyor 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hem e-devletten hem bankadan başvuru yapma. E-devletten başvuru yaptıysan sana iban numarası gönderilecek ve oraya yatıracaksın. Kuradan önce yatırılıyor. 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Hemen yatırmak gerekiyo. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önce sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önce yatıyor
Hem e-devletten hem bankadan başvuru yapma. E-devletten başvuru yaptıysan sana iban numarası gönderilecek ve oraya yatıracaksın. Kuradan önce yatırılıyor.
Hemen yatırmak gerekiyo.
Önce sanırım
Önce yatıyor
Önce