Charles'la ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı. Kral'ın diş fırçasına macununu bile yardımcılarının sıktığı, en ufak bir işini bile mutlaka yardımcıları aracılığıyla hallettiği öğrenildi.

Charles'la ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı. Kral'ın diş fırçasına macununu bile yardımcılarının sıktığı, en ufak bir işini bile mutlaka yardımcıları aracılığıyla hallettiği öğrenildi.

Demek ki kendi diş macununu sıkamayacak kadar beceriksiz ve yeteneksiz. Bunu bile yapamayan insan koca ülkeyi nasıl yönetecek acep? Ben kendi işimi başkasına yaptırmam, kendim hallederim. Mevkim ne olursa olsun, elden ayaktan düşmedikten sonra kendi başımın çaresine bakarım evelAllah
kendisi dahil istemiyor bunu mecburiyetye kaldığı için devam ediyormus diye duydum.. hiç sağlıklı olmayacak belliki.. ne zaman patlak verir artık izleyip göreceğiz
Yardımcıları yapsana olur yapmasa ne olur bak 70 yıl sonunda kraliçe dedikleri eli kanlı kişi öldü gitti, o yüzden e olduğun önemli değil nasıl insan olduğun önemli ve İngilizler beş para etmez insanlardır m
Cevap
3Cevap
Bu da demek olur ki en ufak çatışma durumunda dişlerini bile fırçalayamayacak, diş macunu sıkan elemanı ona zehir veriyor olabilir. :P
Bu adamda 73 yaşında kral olmanın agresifliği var. Herkese zindan edecek sarayı eminim.
Kral ünvanı olsa da hala annesınin prensesi demek 😂
Bazı konularda yardım almak isterim açıkçası genelde kendim yaparım
İşlerimi başkasına yaptırmaktan nefret ederim yani kendim yapıp içim rahat etsin isterim
Yok ben macunumu kendim sıkıyorum valla 😄
Neden yaslanmadiklsri belli dhdjsjs
Daha doğrusu yüz yaşına kadar yaşadıkları
saçma
Kendım yparım
Yazık
KRALın mk:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?