AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
@Buz_Yanığı33 Engeli kaldırda soldur bakalım gülüşümü kanıtlayayım sana saçmalıkları :D
Benide engellemiş, beyin fukarası. Kaldıramayacağı şeyler duyunca Maximum seviye bu kadar ezikte
2 iq max türk müslüman
Maks homofobik zekası diyip geçin
Yürü be İraaaaan😍😍😍😍😍😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Gurur duyduk seninle...
Vay be eşcinsel olarak dünyaya gelsem aşkımı yaşayamasam ölürüm zaten
Gerekli hemde çok gereklii İslam ülkesinde Türkiye'de lgbt barınamaz!!!
Maks gizli üye zeka
@bRokeHeaRth_____ maks verecek cevabı olmayan pelinsu
Ben pelinsu tarzda bir kız değilim ergen seni
Türkiye islam ülkesi değil ve sen saygı duymasanda olur
@bRokeHeaRth_____ kabullenmesende İslam ülkesi :)
Ülkelerin dini olmaz madem islam islam diyorsun o zaman küfür etme? Hakaret etme?
Lgbtliler zoruna gitti sanırım
Türkiye peri masallarıyla değil anayasayla yönetiliyor. Kudur
Kime dedin?
Türkiyenin islam ülkesi olduğunu sanan zavvallıya
Haaa tamam üşütme alındım pardon
Üstüme alındım*
iranın ki belki aşırılık tamamda bm irana gelince mi insan haklarından bahseder oldu? batının yaptığı rezilliklerde nerdeydi? bıraksınlar bu iki yüzlülüğü her ülkenin kendine kuralı var.
En iyisi peygamberimiz bile muhattap olmamış böyle kişilerle kendi halini yaşasın demiş
İranın yok edilmesi lazım İslamı adını da kötülüyor hepsi ölmeli
Aynen öyle
Bu kadarida fazla! saygısızlıktır insanlık hürdür özgürdür
Bunun dindeki cezasını bilmiyorum ölüm ise iyi olmuş
Erkekler kadinsiz kalicak diye kanka yirtiyor dkhfksbsjs
*g*tlerini
Ne alaka anlamadım dini bir şey bu
22 yıldır kadınsız yaşıyorum elime kadın eli değmedi çokta şart değilsiniz kendini ilah gibi görmeyin
Kadinsiz yasiyorsan kadinin bir kadinla iliski yasamasi normalll
Ne alaka anlamadımki benim dinim buna yasak koymuş
Ben müslüman olarak Allahın emirlerine uyucam seni ne alakadar ediyr
Baskalarinin tercihi seni ne alakadar eder?
Sana bi şey demedik sen kendi inancına göre başka insanları yargılıyorsun. Düşük iq lu yaşamak da zor he
Ama idam olunca cok seviniyorsunuz
Çünkü bu aptallar şeriata göre yaşayınca ebedi cennete gireceklerini düşünürler. Herkes hakkında da karar verebilme hakkını kendilerinde bulurlar
Simdi ben erkeklerle olmuyorum veya evlenmedim diye benimde mi idam cezasi almam lazim
Ne anlatsak boş size hiç müslüman olmayın böyle bir şey başınıza gelmesin zamanında müslümanlığı seçtiysenix ve bunları ysptıyssnız bunlara katlanırsınız
Tesadüfen dünyaya grldiniz ve siz sanırım maymundan evrimleştiniz
Sizin için bu geçerli sanırım
Sen her şeyi gördün çünkü. Ölüp dirildin, Allahı gördün, hak din olduğunu kesin biliyosun. Herkes kendi inancına baksın. Kimse kimsenin inancına karışamaz
Ben hic müslüman olmadim ama bana müslüman degilim diye bana bunlari deme hakkin yok
Müslümansin diye kendini ilah sanma
Kardeşim bak ne diyorum bu din size bunu emrediyor zamanında girerken bu dine arsştırıp girseydiniz bu din size özgürce yaşam vaadetmiyor bunu görüp yok ben girmiyim bu dine dediyseniz size sorun yok ama ben öyle kafsms göre dine girryim cıkayım diye bir şey yok
Zamanında girersen dediğin dine türkiyede 3 yaşında 4 yaşında giriliyo zaten mal
Zorla müslüman olmaya mi zorluyorsunuz Şu an ne hakla?
Zorla müslğman olmaya calıstırdıgımız fslan yok ayrıca diyelşmki öyle bir şey ysptım müslüman ülkesinde dinen yasak olan birşeyi lgbt yi savunup dinsizleştirmeyr calısanlara neden sesin cıkmıor zorla neden dinsizliği öğretiyorsunuz isteyrn istedigini yaşadın demiyorsunuz da lgbt liler eylem yapıyor bunu müslğman ğlkelerine yayıp dayatmaya cslısıyor 😂
Sizin borunuz neden sadece müslğmanlara ötüyor neden dinsizliği yaymaya calısanlara bu şekilde karşı cıkmıyorsunuz
Dinciler dini yaymaya calısınca haksızlar ama dinsizler dini yaymaya calısınca sesiniz cıkmıyor iki yüxlğ olmayın önce adam olun
Öncelikle adam degil *kadin* ve bu dünyada en son sen bana ne yapacağimi söyleyebilirsin
İşine gelmeyince böyle olursun iştr dkkdkd
Aynı bu davranısını müslğman ülkelerde lgbt yi zorla kabul ettirmeye cslısan eylem yapan insanlarada böyle davran ondan sonra ben seni tebrik edicem
Sizin istediginiz herkesin istedigini özgürce yşssma değil siz din düşmanısınız ve dinlerin bitmesini istiyorsunuz
Bana masal anlatma
Ne alaka ben cinsiyetim neyse odur bana adam denmesine karsi cikmam normal
Konumuz bu değil adam demişşm kadın demişşm sen gerekli mesajı al konuyu saptırma
Dincilerin dini yaymalarında karşı cıkıyorsan lgbt lilerin de dinsizliği yaymalarında karşı çıkmanı bekliyprum
İki yüxlğ olma kadın ol
Lgbt li olmak dinsiz olmak demek değildir. Sen gerçekten ne yaşıyon acaba
Çikmiyorum
Çıkmıyosunncünkğ sen insan özgürlüğünü değil dinsizliği dedtekliyosun din düşmanısın herkesin istediği gibi ysşsmasını isteyrn biri değilsin sen herkesin dinsiz olmasını siteyrn birisin
Lgbt li olmak nasıl dinsiz olmak değil lut kavmini aç bak
Kızım ben senin ne oldugunu biliyorum sen tamamen din düşmanısın ben seni çözerim sen insan hakları her insanın yani hristiyanın lgbt nin müdlğmanın hindu nun özgürce yaşamasını istryrn biri değilsin senin istedigin bütün dinlerin yok olması ve dinsiz olmak
Ben müslümanlarin müslümanliği kendi içlerinde yaşamalarindan yanayim
Gitarcıkız boş ver yaa bununla uğraşmaya değmez. Bi cahil ile girdiğin tartışmada asla kazanamazsın. Şekil a1 de gördüğümüz gibi
Milletin ne giydigine karisarak bakk ben ne kadar müslümanim görüyon mu sendr böyle giyinemezsin diyerek sokaklarda geziyorsunuz
Lgbt liler neden kendi içlerinde yaşamıyor da müslüman ülkelerine zorla dayatıyolar sana onu soruyorum ve buna neden karsı cıkmıyosun
Kendi iclerinde yasiyorlar zaten siz onada engel oluyorsunuz
Darwin sen önce bi boşu kes 600 lü yıllarda kainatın genişledigini söyleyen din bunu nasıl söylemiç araşır bak maymundan gelmişsin sen sanırım evrimleşerek hadi koçum bilimi falanda reddediyon sen
Sadece lgbt günlerinde disarda kendilerini gösterirler
Her ülkede lgbt bayrağı alıp konserlerde yürüyüşlerde eylemler yapılıyor nasıl kendi içlerinde yaşamak bu
Her gün bütün sosyal medyada lgbt diye bağırıyorsunuz galiba sizin lgbt gününüz her gün
Sizlerinde yallah din din diye diye sokağa çikmanizdan biktik
Hala haklıyım sen az önce insanların her isteyenin istedigib gibi yaşamasını özgür olmasını savunuyorum dedin ve bir anda cephe alıp gerçekyizün ortaya cıkınca tamamen lgbt savunucusu oldun kdkdkd
Kendince haklısın her zaman olduğun gibi
Hem müslümanız diyip hemde insanların ölmesine iyi olmuş demek nasıl bir yobazlık
İnsan değiller çünkü
LGTV QHD+ HDR 1000 lerle falan pek işim olmaz ama yapılan haksızlık
BM önce kendi içindekileri temizlesin ondan sonra ülkelerin iç işlerine karışsın. Doğru bir karar. Tebrik ed4irm.
Iran iyi yapmış. Baydınız mk ne lgbt ymiş! Hergun hergun aynı seylerv
Idam yanlış tabiki ama kültûrel , dempgrafik Türk ırkini tehlikeye atacagindan ve lgbt cinsel ve genetik hastaliga sebeb olabileceginden önüne gecilmeli
Hastalık değil. Hatırlatırım 1979 yılında eşcinsellik hastalık kategorisinden çıkartıldı.
Escinsellige hastalik demedim , eşcinsel çiftler de oluşabilecek hastaliklar dedim.
Tamamm
İran ülkesinden nefret ediyorum lakin doğru bir karar.
İran gerçeklerşn ülkesi nefret edilmemeli
@Buz_Yanığı33 İran pisliklerin ülkesi.
Pis ilişkiler içindekiler hal ettiklerini bulmuş işte ne güzel
iran yok edilmeli İslamı kötü gösteriyor
İslam o zaten Gözde Hanım..
Allahtan başkası can alamaz
İslam da açıkça alınması emredilmiştir
hayır
Madem allahtan başkası can alamaz o zaman allah neden peygamberinize savaşta insanları öldürmesini emretti
savaş ayrı namusunu ve Müslüman halkı korumak zorunda
Savaşta öldürmek günah değil mk
Savaş hariç insan öldürmek günah deseydin tamam derdim ama Allah'tan başkası can alamaz dedin
Savaşta kendini korumak için öldürüyorsun günahı yok
Pardon karıştırdım yorumlarınızı
Biliyorum savaş günah demedim zaten.
Allah Kuran'da böyle durumlarda olanlara lanet etmiştir
herkesin kendi özgür iradesi insanlar kendi seçimlerini yapabilir.
Bunlar artık dünya sorunu haline geldi. Önleri alınmalı. Iran doğru bir karar aldı.
Ben gerçekten anlamıyorum ne kadar saçma bişey onlarda insan yazık yaaa gerçekten aciyon
Müslüman bir ülkeye de bu yakışırdı
Özgür kız diye hesap açıp milletin özgürlüğünü kısıtlanmasına sevinmen pekiii cnmflsşvşv
Sizin özgürlük diye adlandırdığıniz sapıklık Lut kavminin başına gelenleri bı oku istersen Allahu Teala sadece mühlet verdi sizin gibilere ama şunu da unutmayın ki o muntekim yani intikam alıcıların en hayırlısıdır
Lut kavminde heteroseksüellerde helak oldu yaşın
Yalnız *
O kabindeymişler çok eşlilik ve zina yüzünden helak oldular
araştır biraz
He he şimdi def olup gidebilirsiniz Benim görüşümun altından bı daha da kemik atmadan gelmeyin lütfen
Doğru müslüman ülkeden ancak bu beklenir nerde müslümanlık orada vahşet cehalet
Sizin özendiginiz batı çok medeni zaten
LGBT ci sapıklar da üşüştü buraya
ne kadar lgbt'yi desteklemesemse idam cezası bence yanlış, o insanın kendi günahı,
Bir de lgbt mi her neyse bu çıktı başımıza. Düzgün bir cinselliği de beceremiyor millet.
Haksızlık. Eşcinsellik gayet normal
@özgürrkiizz seni o kemiğe oturturum ergen sen kimsin
Herkese satasmis kezo
O mu o var ya cinayet işleyen adamı savunuyordu bugün
Mal iste
İran sen 1900 yılında misin kanka kendine gel
Gerekli değil çünkü lgbt normal bir şey.
İdam edilsin sapkınlar.
Yerinde bi karar
Tabii ki hayır, hangi devirde yaşıyoruz?
ya iran saçma bi ülke zaten
İran 50 sene geriden geliyor
İran gene bildiğimiz gibi
Ben duymuyorum kişinin kendi tercihi
Haklilar destekliyiruk
şeriat ülke yapar yani affetmez.
herkes kendine göre haklı
Şeriatçilar bunu beğendi
Gerekli hatta yakilsinlsr
bazuka atsinlar hatta
Siz ikinizin demesiyle oluyordu zaten yazık kafalarınıza
Aloo mağarandan çık
@panselinos00 Siz dee psikoljik bi sapkınlığı normaleştirmeye ve mesrulastirmaya çalıştığınız için bi tedavi olsun LGBTT Cikler tedavisi varken olmuyolar çünkü ruh hastaları psikopat sapıklar hormonsalll olabilir amaaa tedavisi deee mevcut 💋💋☺
Sapıklık? Sapıklık bence böyle bir şey değil. Yolda taciz eden şeref yoksunları varken lgbt saldırın anca
Hatırlatayım lgbt 1979 muydu 1975 miydi hastalık kategorisinden çıkartıldı ;) Avrupalılar bile 45 yıl önce neredeyse hastalık değil demiş ama tr de bu ne mümkün 2022 yılında boş konuşanlar var
Tedavisi yok bunun. Sadece birey dişi ise östrojen verilir ya da eril ise testesteron ama tamamen azalmaz duyguları. İnsan genetiği çok başka.
@bRokeHeaRth_____ Yanii sen iki hatunun birbirini p*rmaklamasinı ya da iki erkeğin birbirini becermesini normal buluyorsan bu senin edep ve ahlakını gösterir yazık 🙄🙄😈
Ha sen sesini bebeklere tecavüz eden 55 yaşındaki adamlara ses çıkartmıyorsan aklına bu geliyorsa diyecek lafım yok. Ben aşk hislerinden bahsettim ama senin aklın cinselliğe kaydı. Kimin aklı nerede edebi ne belli oldu
Yine de azaltır yönelimlerini ama olmuyorlar bu ülkede genel olarak homofobiklrr var yani bizim dediğimiz olur sanırım 😂😂
Ben cinsellikten bahsetmedim duygulardan bahsetmiştim diye hatırlıyorum 🤔 ama senin edebini gördük. Ayrıca insanların yatak odası seni ne ara ilgilendirir oldu?
O kadar cahil bir insansın ki ilk insanlarla konuşuyor gibi hissediyorum sana yanıt verince senin bir erkeğe aşık olman normal benim bir kadına olmam neden anormal senin sevgin benimkinden farklı mı oluyor birinin cinsiyetini değil kalbini seviyoruz lgbt bireylerinin size bir zararı yok sonuçta seni mi seviyorlar yoo ee o zaman sana neden batıyor ne bu düşmanlık alakan yoksa düşmanlığın da olmasın şimdi sana iyy hetero desem hoşuna gider mi biraz empati kur
Genel olarak homofobikler varmış mış. Gençlerin çoğu homofobik değil. Senin dediğin olurmuş Muş şu an için öyle chp ve Ekrem İmamoğlu hiçbiri homofobik değil sayın Ümit Özdağ veya Mansur yavaş gelecek siz gibi zihniyetsiz akpliler gidecek def olacaksınız
Kuzum parmaklarını yorma anlamaz bu
Bize ahlaksız der gider ilk bulduğu erkeğin altına yatar böyle tipler
@panselinos00 LGbTciler son zamanlarda ilişkilerini halka açık hale getirdiler ilgilendiriyor bu sapkinlar imha edilsinnn 😂😂
Neyse LGBT yi savunanlar da zeka aranmaz zaten sizin de olmadığınız ne malum hadi yallah iyi olmuş yakılsalar çoook daha iyi edepsizler
Bunu lgbt diye değerlendirmen ne kadar acınası. Heteroseksüel bir adam bebeğe tecavüz etse hetero diye yargılanmazken eşcinsel adamlar sokakta öpüşünce tüm lgbtyi suçluyorsun. Maks zekan bu kadar işte
Sende ne kadar zeka var görmüş olduk. Biz insan oldukları için saygı duyuyoruz. Zekalıya bak arkadaş daha Türkçe yazamıyor
Yazı yazabiliyor 200 kelime biliyor abhsaklfpağcpsc
Hem ayrıca madem kendinden eminsin çık gizliden korkak gibi niye gizlisin? Bunu diyip eşcinsellerin icadını kullanman da ayrı bir ironi. Apple zaten başlı başına eşcinsel işçileri var yöneticisi bile eşcinsel zaten destekliyor. Google destekliyor Facebook un kurusucu da destekliyor aynı zamanda instagramında sahibi. O platformlarda asıl homofobik olmak yasak. Kullanma o zamannnn?
Eşcinsel bireylerin yaptığı şeylerden eşcinsellere hakaret ediyor yazık sana djappdlspdğc
@bRokeHeaRth_____ ben onlara LGBT cilerr diyorum 😂😂
Ok boomer
Zeka konusuna girmeyelim bu bir bur hastalık değil ama sapkınlık siz de bunu normalleştirmeye ve meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz Bence siz de lgbt'siniz
Bence siz de lgbtsiniz hayır normal insanız bizim bir farkımız yok iki insan birbirine aşık olursa bu iki kişinin kararıdır sizi alâkadar etmez ilişkiyi siz yaşamıyorsunuz ablam Osmanlı döneminde bile eşcinsellik varmış yeni bir şey gibi konuşma yürüyen cehalet
Lgbt desteklemek için lgbt bireyi olmaya gerek mi var? Çok var sağlıklı destekçi heteroseksüeller
Eşcinsellik hep vardı kuzum zaten
İnsanların içinden gelen bir duyguya sapıklık demek ne bileyim
Canım benim zaten Türkiye'de genel olarak lgbt asla hoş karşılanan bir şey değil o zaman sen de git o Amerika'da işte Almanya'da lgbt'nin desteklendiği ülkelerde yaşa o zaman yani bu iki kişinin kendine duyduğu hastalık Duygulardan başka bir şey değildir
İşte neden onlar destekliyor daha gelişim ülkeler neden diye sordun mu? Hem her insan eşcinsel olduğu için kendi ülkesini terk etmek mi zorunda resmen insanları dışlıyorsun. Valla elit kesimlerde takıldığım için çok destekçi var yaşlılar bile. Siz gibi Çomar kesim desteklemiyor sadece
Hem hastalık değil diyip hemde hastalık demen nasıl bir çelişki ya çocuksun ya da ne dediğini bilmeyenin teki. Seninle uğraşacak vaktim yok
@bRokeHeaRth_____ Bence hastalık Ama hastalık olarak kabul edilmiyor tıbben Ama Normalde bu bir ruh hastalığıdır İkinizin de Psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum bunu normalleştirme ve meşrulaştırmaya devam ediyorsunuz Asıl benim sizinle uğraşacak vaktim yok kahrolsun lgbt Allah'ın laneti onların üzerinde olsun Lut Kavmi gibi helak olsunlar inşallah
Lut kavminde heteroseksüellerde helak oldu a cahil karı sjflsşdlalslfşf
Tıp tabi kabul etmiyor ve benim dediğim kurum zaten psikoloji ve ruh hastalıkları bölümü hastalıktan çıkarttı shdjshfjdkck. Bence senin psikolojin bozuk bilmediğin şeylere burnunu sokuyordun bir öyle bir böyle daha ne dediğin belli değiş
Aman sen saygı duymasan da olur ilkokul mezunu
@bRokeHeaRth_____ O kadarını bilmiyorum Çünkü o kadar araştırmadım ama işte dediğim gibi çok doğru bir karar olmuş yani yıkılmaları taraftarıyım sizin de destekleyenlerin de bu Psikolojik hastalığı onlarla beraber yıkılmalılar Neyse uzatmaya gerek yok bu psikolojik bir ruh hastalığıdır ve bu onların tercihi ellerini olup da tedavi olmuyorlar
Araştırmadıysan yazma o zaman
Tamam git tepkini azıcıkta tecavüzüclere göster
@bRokeHeaRth_____ ve sizin de onlardan biri olduğunuzu düşünüyorum çünkü Türkiye'de ve gizli lgbt olan kişiler var bu kadar savunduğunuza göre Siz de onlardan birisiniz hanımefendi
Çok uzadı Ben değil cahil olan sizlersiniz bu hastalıklı duyguları insani bir duygu haline getirip meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz gerçekten yazık yazık yazık daha fazla muhatap olmak istemiyorum Bu iğrençleri savunanlarla iyi akşamlar diliyorum😅😅💋
Benim kimden hoşlandığım yatak odam seni ilgilendirmez
Bilmiyorsun bunu kabul edip üstüne bana insanı duygu diye normalleştiriyor diyorsun zaten normal. O zaman instagram ve Facebook kullanma. Çünkü eşcinsellerin yönettiği uygulama hahahahaha women tam
Women ☕️
Ben şu an bir erkekten hoşlanıyorum ayrıca
bro ne yazmissiniz lan boyle okumaya usendim bu arada alinmayin mk bazuka atsinlar diye dalgasina yazdim canimiyiz aw kimin ne olduguda acikcasi beni ilgilendirmez herkes ozgur
Doğrusu bu zaten
hastalık ise tedavi edilsin niye yakılıyor yahu orta çağ Avrupasında mi yaşıyoruz. cadı avı gibi. ayrıca İslam inancına göre bir inançları yok İran'ın Şiiler yani. neyse bende lepegelileri hiç sevmem duygusal aşk falan derler ama bedenini satarlar ortalık yerde s1kisirler ve saldırganlar. normal insanlar mahremiyete önem verirken LGBT liler bunun için eylem yaparlar üstelik laik Türkiye de üzerlerinde bir baskı yokken yasal olarak kısıtlama Yokken.
yani idam hiçbir şekilde olmamalı.
kim olursa olsun.
fakat mahremiyeti istismar edenler hakkında caydırıcı ceza verilmeli.
kapalı kapılar ardında neler dönüyor neler o ahlâk ahkami kesen kişiler dinden peygamberden Allah'tan bahseden kişilerin dine ters düşüncesi ters davranışları gördük çocuklara tecavüz ettiler hatta siyaset ile uğraşan şahıslarin bazılar "bir kereden bişey olmaz" dediler.
bazı din şarlatanlari popüler olandan ha böyle baya geniş bir kitlesi cemaati müridi olan ne dedi "erkek çocuğuna bademle yapmış" yani bu durumu meşru kılacak sözler sarf etmişti.
Tabi ki ahlaksızlığı kimse yapmamalı tek eşcinseller değil
Gericiler zaten azılı lgbt düşmanlarıdır.
Doğrusunu yapmış İran.
Kalben buğuz ediniz diyorlar
Çüşünüz oha ama yani
İran vatandaslığı nasıl alınıyor?
Siz burada dotunuzu kapatin diyenlere git arap collerinde yasa diyorsunuz ya.. ha iste orasi o arap coleri dediginiz yerlerden birisi. Eceli gelen it cami duvarina isermis. Sapiklik haklari varsa gidip homo diyari avrupada yapsinlar. İranda yaparlarsa boyle kanun var. Vegasta kumar setbest ama birda yasak. Oynayan hapse gidebilir mesela. Onun gibi dusun. Homolarsa irandan ciksinlar
Emin ol gücü olan kimse orada kalmak istemez zaten. İrana gitmiş biri olarak daha lanet bir yer görmedim.
Kisa öz ve mantikli yazmissin valla ikna ediciydi. Saka maka yatirim icin bi bakinmayi dusunuyordum vazgecirdin.😄
boş ver, git antartikada dondurma satmaya çalış, genede İrana gitme.
lgbt ♥
Ummmmrummda değil.
gereksiz
Hayır sacmalik
Doğru karar bence
Zaten idam huzurdur
İran haklı
İran haritadan silinmeli
Gerekli degil
Ne idamı hala ya
Hayır tabiki de
İran çok haklı