AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Abd nin kiskirtmasiyla bir seyler olacak ama hadi hayirlisi
Bilerek Erdoğan çıkartacak Yunanistan bizden zayıf olduğu için kolayca savaşı kazanacak ve ülkeyi biz kurtardık diye ahkam kesecek milletten oy toplayacak. Cahil kesim de buna inanacağı için kolayca kazanır. Baksanıza siz bile hemen inanmışsınız 😐
al işte bir tane daha
Geldi RTE’ci hadi yallah
Siz kadınlar niye böylesiniz. Ne kadar boş yorum varsa hepsi kadın. Şaka şaka kadınlar güldür ma çiçektir.
Savaşalım da dolar 50 liraları bulsun iki ülkeden de insanlar ölsün. Savaş hiç bir zaman ülke halklarının lehine sonuçlanmaz.
Yunanistan la savaşa tenezzül edilmez bir ilimiz orayı indirir yav
Bu sefer cikarsa 3 dunya savasina Dogru gider. Vurdukmu Bu sefer ada mada kalmaz onlarin elinde. Almislar amerikalilari avurpayi arkalarina saliyorlar. Turkiyenin tek bir eksikligi var lobi yapamiyor
Biraz tarih ve uluslararası iliskiler kaynakları okusan böyle bir olasıkığın imkansız olduğunu görürdün.. herşeyiniz magazin
tamamen tayyibin oyunları inanmayın ekonomi boka batıyor gündemi sürekli değiştirmek için elinden geleni yapıyorlar ohal de seçim yapma hazırlıkları türk milleti gram aklı olsa bu oyunlara gelmez
Tayyip Yunanlıları bile kullanıyor desene😂 bide ingiliz , Amerikan elçilerinin kullandığı masa var. Boşuna dünya lideri demiyorlarmis Tayyibe
İki devletinde bu durumu göze alıcağına sanmıyorum çok uçuk bir durum olmadığı sürece.
Yıl olmuş 2022 sonları halen kan dökülüyor dünyada. Savaş çok saçma bir şey.
Savaş çıkmasını istemeyiz ama yapacak başka şey kalmayınca beklemenin anlamı yok
bizim olanı bize vermek zorundalar hamsi kafalı yunanlar
Yunanistanin götttü yemez, o degilde, cikarsa chp hangi tarafi tutar sicze?
savaş çıkmaz. 2 nato üyesi ülke dalaverelerle anlaşma falan olur. göstermelik
Kurtuluş savaşında, İzmir in işgalinde halkımızı pide fırınına doldurup, camilere doldurup ateşe verdiler. Umarım aynısını yaşamayız yamyamlarla
şu an hayir eninde sonunda evet
sanmiyorum ciksa bile son dakika gelismesi olur
Yunanistan buna cesaret edemez
Arkasında ablası Fransa babası ABD Annesi İngilizler var bal gibi cesaret eder... 🥂
Avrupa birliğinde olduğunu unutmayın.. beslendiği yerden habersiz hareket edemez..
Avrupa birliğini ne yazıkki Amerika yönetiyor kuruluşundan beri Sovyetler Birliği'ne karsı Amerika tarafından kurulmuş bir topluluk olduğunu unutmayın, ABD ne derse onu yaparlar Avrupa Birliği kendi basına hareket etmiyor bunu ırak Afganistan bosna hersekte gördük... 🥂
Evet bende o yüzden dedım ki Yunanistan. Buna tek başina karar veremez.. savaş çıkarsa.. 3. Dünya savaşi olur
@AntibakTeriyel yalnız bi nokta var ikimizde nato üyesiyiz :D abd dalavere ile uzlaştırır
NATO felan hikaye natıyu Bosna'da felan gördük ırakta gördük oda ABD kuruluşu ...
Çıkacağını sanmıyorum. Daha öncede taciz olayları oldu. Ama yine de savaş çıkmadı.
Evet seni alalım baş safhalara artist
Ben hazır değilim
Herkese kalp sana yok. Yani biraz saygılı yorum yapsan ne olacak. Artistmiş hemen yaftala. Ne yani bir savaş çıksa savaşmaz mısın vatanın için. Valla siz daha çok artistliğe meraklısınız.
Savaşmammm siz erkekler ne güne duruyorsunuz didjdjjd
Saygılı yorum yapamam artist gibi savaş savaş diye çıldırıyorsunuz savaş olsa ülke Suriye gibi olacak
Suriye ile aynı şey değil hanımefendi orası iç savaş ve çok grup var
@Emir_Timur aynı şey beyfendi ülke zaten sağcı solcu diye ikiye bölünmüş her an iç savaş çıkabilir pkk hazırda bekliyor e bir de yunanla savaş olsa ülke kalmaz
Asla bir savaştan yana değilim onlar saldırmadıkça.. Elbette büyük zarar görülür fakat Suriye şöyle farklı öso savaşta Esad savaşta ısis savaşta bir çok. Küçük grup ve pyd hepsi de düşman ve dışarıda bir cephe saldırı yok... Ekonomik anlamda Suriye olur evet nu doğru çoksa can yanar Buda doğru.. Bu yüzden bize saldırmadıkça saldırı sonumuz olur nato kuralları gereği
Saygılı yorum yapamam diyor yaa ne kadar ayıp.
İnsanları yargılama hemen. Önce bi ne yazdığımızı anla. Suriye ne alaka yav.
Uf tamam uzatmayalım
Özür dilemen gerektiği yerde hala kızıyorsun. Böyle boş işlerle uğraşma... İnsanları yaftalama. Güle güle...
Ya aşk olsun güncellemedeki lafları bana sokmussunuz
Tövbee
Neyse kadınlar güldür ma çiçektir
Xjxjxjdjdj
Nerelisin senn
Söylemem çatla
boş ver biz senin niyetini anladık @soran bey sen canını sıkma bu vatan toprağı icin dökülecek bi kanımız var oda dökülsün
Ayıp çok , soran kişi memleket yani söylenirdi be
@NalinnNurr çok önemli mi senin için. Çok önemliyse söylerim sıkıntı yok.
Keşke Yunan galip gelseydi diyen fesliye sormak lazımdı bunu
azerbaycan gibi girp adalrı almak lazım aslında
İnşaallah savaş çıkar
Niye 😂😂😂
Buna cesaret edemezler
savaş çıkarsa aynı anda dünyanın her yerinde çıkar
Çıksın da çakalım onlara
23 seçimlerinden sonra kesin çıkar savaş
seçim yaklaşıyor işte ekonomiyi unutturma çabaları
Mevzu çıkacak az kaldı
ben savas falan olursa orduya falan katilmam.
Çıkacak insallah ve adaları geri alacagiz
Abd nin planları var. Kürdistan hayali, İzmir ve istanbulu özerk yapma gibi
O yüzden yunanistanda üs kurup silahlı veriyor. Bi de pkk ya veriyo suriyede. Zamanı gelince onları harekete gecirecek
Hayır çıkmaz çıkarsa en çok zararı Avrupa görür
İlk taşı atan çok zarar görecek
Çıkmaz seçim malzemesi
Age of empires oynuyoruz sanıyor bazıları, tek tuşa basalım dalalım. Rusya savaş başlattı diye anasını ağlattılar, basit değil o işler
Herhangi bir şeyi bir şey sanmıyoruz. Yav siz kadınlar niye böyle değişik değişik yorum yapıyorsunuz. O işlerin basit olup olmadığını tartışıyoruz ki burada. Konumuz bu değil bi defa.
tartışmıyoruz olacaktı
bu yorum ne ya age of empires DSKAOFDKJOFGDSJFISDFWQDS
rusyayada bir şey olmadı meraklanmayın görüceğiz bu kış avrupalıları
Olabilir
Hayır niye çıktın ki
Yok ya olmaz
Hiçbir şey yapamazlar
çıkmaz
Çıkmaz İnşAllah
Çıkmaz.
Çıkmaz
Her seçim yaklaştığında aynısı oluyor.
Yunanistan kimmiş? Hadlerini bilsinler !
Evet, seneye savaş var. Allah yardımcımız olsun.
Ve böylece seçim gelecek seneye kalır 😂😂
Ekonomi çok güzeldi. Daha da güzel olur artık.
Çıkmaz diyenler çok biliyor.
Oyun oynuyoruz sanki
What
Bir avuç kadar ülke ne savaşı ya
Çıkmaz.
Çıkmaz
ne savaşı
Çıkmaz hayır
çıkmaz.
Belki yarin belki yarindan da yakin
Danışıklı dövüş.
Türkiye cesaret edemez