Merhaba KScanlar? İspanya'da düzenlenen domates festivali için 130 ton domates kullanıldı. Bunu hep yapıyorlar ama artık küresel ekonomik krizler başgösteriyor.
Giderek nimetin kullanıldığı böyle festivaller dikkat çekiyor
Siz olsaydınız böyle festivale katılıp Türkiye'de insanlar domates dahil tarım ürünlerini almakta zorlanırken domateslerin içinde yüzermiydiniz?
Ya benim ailem hiç böyle şeyler yapmıyor 1 kez bile yapmadı ama bence çok eğlenceli bende yapmak isterdim gerçekten kurutulmuş biber kışlık domates falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yazık çok yazık. Dünyada bu kadar kriz varken
Gereksiz olmuş bence
Ayyy sormayın. Korku filmlerinde bile yere yiyecek düşünce sinir oluyorum. Şu israfçıların yatacak yeri olmasın rezalet bir festival
Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil, zenginleri doyurmadığımızdandır.
Mallık
Bir söz var ya
Dünyanın en zengin 40 adamı servetlerinin yüzde 10 unu verse dünya da aç kalmaz
Fakirin karnı aç, zenginin gözü aç
Bu festivaller bana saçma geliyor
Hatta bunu yapacak olanlar vardı hodri meydan dedi ama diğerlerinin mabadı yemedi paralarını vermeye.
Yemez abi paraya tapıyorlar bazen Elon musk haklı geliyor bana yaptıkları
Her nekadar israfa yol açsa da herkes kendi geleneğini sürdürüyor en azından onlar Türkiye gibi çalıp çırpıp kul hakkına girmiyorlar
tarıma destek durdu diye zırlamasınlar sonra
Aç olanlar kendi yüzünden aç.
Fakirlik kader değil bilinçli bir tercihtir.
Bizde dün domates festivali yaptık. Evde 20 kavanoz domates çıktı. Kazanan biziz.😂😅
Hahahahahhha
Ya benim ailem hiç böyle şeyler yapmıyor 1 kez bile yapmadı ama bence çok eğlenceli bende yapmak isterdim gerçekten kurutulmuş biber kışlık domates falan
@bRokeHeaRth_____ sabah kahvaltısında çok güzel oluyor yemesi 😅
ulan haram körler onu insanlar bulamıyor nimetle oynanır mı arkadaş
Domatesin kilosu 7 10 tl adamlar daki rahatğa bak
Puu salça yaparak kutlayabilirlerdi
O kadar saçma geliyo ki böyle şeyler
Insanlık bitti kabuğu kaldı. Ne denir ki.🙄
söz yok ne diyim akıl fikir versin rabbim
Saçma sapan işler.
Yazık günah