Hala böyle bir şansı var mı? Kazanırsa gidişatı düzeltebilir mi?

Hala böyle bir şansı var mı? Kazanırsa gidişatı düzeltebilir mi?

Maalesef olabilir. Gidişatı kendileri belirledi ayrıca düzeltecek olan bir başkası olurdu ancak o güce sahip kimse yok ortada. Erdoğana oy vermek istemeyenler kime oy vereceğini bilmiyor. Kafalar karışık doğal olarak. RTE yeniden seçilirse hepten beter olacak orası kesin.
Muhalefet işini iyi yapamıyor mu? Ya da halkı etkileyebileceğini düşündüğünüz bir aday var mı?
2010 referandumunda Kenan Evreni yargılayacaz diyerek millet kandırılıp, anayasa değişikliği torbasına tüm yargıyı siyasallaştırıp akp ye bağlayacak hükümler geçirildiği için, kısacası ülkemiz hukuk devleri olmadığı, bağımsız yargı olmadığı için rte şu an hala görevde.
2023 de seçilme şansı %0 ama hukuk devleti olmadığımız için koltukta kalmak uğruna her yola başvurabilir. Zaten 2.500.000 mühürsüz oyla gelmişti
Seçilmediği taktirde yargılanması gerekir mi?
Tabi ki gerekir
Tabiki de olacak neden olmasın yeniden o seçilecek CHP vedeiğerlerine oy yok hak yok olsaydı şimdiye kadar olurlardı ama yine olmayacak gidişat düzelir düzelicek CHP gelirse daha da batacak zaten
Sayın Cumhurbaşkanının gidişatı düzeltebileceğini söylüyorsunuz. Mevcut yönetim kendi elinde. Düzeltme imkanı var. Szce neden düzeltmiyor. Neyi bekliyor?
gidişatı düzeltmek mi?
20 senedir o yönetiyor.
iyi olunca 'ben yaptım' kötü olunca 'dış güçler yaptı', yok öyle...
umarım seçilmez bir daha.
Sizce kim kazanacak ya da kim kazanmalı?
aklımda bir isim yok.
ben ülkenin çoğu anlamda özellikle de ekonomi enflasyon ve yolsuzluklar anlamında çok kötü yönetildiğini düşünüyorum.
teşbihte hata olmaz ama muhalefetin tek atımlık kurşunu var bu kurşunu çok iyi seçmek zorunda.
doğru adayı bulup seçime girerse bir şeyler olabilir.
yani ben anlamıyorum.
sanki bu adam ölse gitse bizi yönetecek adam yok bu algıya katılmıyorum.
demokrasi ve cumhuriyet rejimi böyle bir şey değil.
seçersin yönetemiyorsa bir dahaki seçimde seçmezsin.
Çok haklısın. Keşke halkımız bu bilince erişebilse.
Cevap
22Cevap
Umarım olmaz.
Umarım
Bir 5 sene daha şu SinamEki suratı çekebikeceğimi zannetmiyorum
Çok güldüm Allah affetsin
Düşün bak surata tahammülüm yok ses miş fikirmiş düçünceymiş daha oralara girmiyorum bile
Başka yönetecek kimse yok, dışarıya karşı ülkesi için mücadele eden bir lider.
25 Temmuz, pandemi, savaş bu süreçleri başarılı bir şekilde atlatmış bir lider.
Gerçekten alemin delisisin
Tekrar kazanılabileceğini düşünmüyorum halk çok tepkili haklılarda. Başa tekrar gelirse gidişatın düzelebileceğini asla zannetmiyorum.
Kim başa gelirse gidişat düzelir
kazanırsa kaçıp kendinizi kurtarmaya bakın daha çok kinlenecek çünkü şu an durumun ve kendisinin istemediğinin farkında zaten
Kendisini her fırsatta eleştiren, mimlenmiş insanalra neler yapacak dersiniz?
bilmiyorum
Kılıçdaroğlu ya da Gül aday olursa kazanma ihtimali var. Oy kaybediyor olsa da hala en çok oy alan parti. Her şey muhalefete bağlı.
Kazanma ihtimali var. Belediye seçimleri kafanızı karıştırmasın. Milletin akp ye değil Erdoğana oy verdiğini hepimiz biliyoruz. Şimdi Binali vs İmamoğlu ayrı bir olay Erdoğan vs Kılıçdaroğlu ayrı bir olay
Ecevit 70 yaşındayken dalga geçip nasil bu uasta yöneticilik yapabilir demişti. Kendisi de bir dahaki seçimde 70 yaşında olacak... :D
Gidişatı o ya da başka biri kısa vadede düzeltebilir mi bilmiyorum ama evet seçilebilir.
Köşeye sıkıştı su şıralar ama kazansa bile çok yaşayacağını düşünmüyorum.
Allah'ım reisimize güc kuvvet versin inşallah
İşimiz altılı ganyana kaldıysa ayvayı yedik
Olur, olacak zaten
Kılıçdaroğlu'na mı oy verecekler
Kime oy verilmeli sizce?
Çok zor yaş yetmiş bir bakmışsın gebermiş 😂
muhalefetin adayına göre olur veya olmaz şansı var
Sana göre muhalefet kimi aday gösterirse başarılı olur?
mansur yavaş
gidişat düzelmez ama kazanma ihtimali yüksek
Oy verecek misiniz
Bunu bi falcıya danışmak lazım..
Mansur yavaş gelmeden zor..
Mansur Yavaş'ın adaylığını destekleyen tek parti Zafer Partisi. Sizce Sayın Yavaş, Zafer'e geçiş yapar mı?
Geçiş yapmaz ama aday olsa herkes destekler, Erdoğan a karşı kazanma ihtimali en yüksek aday
Halkların Demokratik Partisi Mansur Bey'i desteklemiyor. Sence onların da seveceği herkesi kucaklayan bir aday olsa daha iyi olmaz mı
Ağzını hayra aç tövbe tövbe
Olamaz bunu o da biliyor.
2023 de seçilme şansı %90
Neye göre bu istatistiksel sonuca vardınız?
yaptığı hizmetlere karşısına çıkan çıkacak adaya göre 2023 ylında dedi dersin
Peki 2023 yılında bu soruya bir göz atarım
bu arada senin istediğin cevabı vermediğin için mi öfke
k. k. gelse ülke sence iyimi olacak?
e. i. ya da gelse adam ulaşıma zam yapmayacağım dedi ilk geldi zam yaptı şimdi dersin mazot kendi demiyor muydu ulaşımdan kar olur ama hep laf hep laf neyse herkes her şeyin iyisini biliyor ama maalesef tükürdüğünü yememek için şimdi kıvırıyor
Bence yüzde doksan kazanır
Neye göre bu istatiksel sonuca ulaştınız
Olursa ülkede iç savaş çıkar dfsdfsf
Tabiki var neden olmasin?
Olur
belli olmaz.
Olur bence
olabilir.
Böyle giderse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?