İmam haklıdır. Pedofili özendiriliyor.
İmam sapıktır. Çocuğa bile halleniyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Demek ki imam kolu açık bir çocuk gördüğünde bile azıyormuş yazık. Bide çocuğu falan varsa onunla ilgili neler hayal ediyordur kim bilir pis sapık. Cidden yani tartışmaya açık bir konu bile değil adam baya baya çocukları istismar ettiğini söylüyor ve bunun doğal olduğunu sorunun kendinde olmadığını ifade ediyor. Böyleleri büyük tehlike herkes için kesinlikle içeri atılmalı. Ama ne yazık ki Türkiye de küçücük çocuk bile suçlu bulunur da sapıklar suçsuz olur o yüzden bişi yapmazlar. Üzücü maalesef
Tartışmaya açık bir konu değil maalesef bu. Imam’ın kendi sapkınlığı meşrulaştırabilmek için böyle saçma bir vaaz verdiğini düşünüyorum. Ahlak dışı ve kabul edilemez. Ahir zamandayız ve cehennemi önce bunun gibi şarlatanların dolduracağına inanıyorum.
Keşke okumayı, araştırabilmeyi ve öğrenebilmeyi seven bir millet olsaydık da bunlar gibi insanlar türemeseydi..
Ayrıca keşke biraz da Islamiyet’te erkeğin nasıl davranması gerektiğine dair vaaz verseler de, bunca pedofili, sapık, katil yetişmese. O kadar çok ki “imamlar”, bunlar yüzünden erkekler kendilerine her şeyi mübah görüyorlar.
Bunlar yüzünden deizm ve ateizm bu ülkede gençler arasında bu kadar çok çoğaldı.
Bu tarz cahil ve dini kullananlar sapık tabi ki
Cevap
1Cevap
Bazı kadınlar açık giyinmeyi cidden abartıyor şort resmen mayo gibi şort goy ama mayo gibi şort giymenin amacı nedir biri bakınca da bence tepki gostermesinker serinlemekse amaç dize kadar olan şortta giyilebilir
Of ne saçmalıyor ya bu. Küçücük çocuk ya torunu yaşında bi de gelmiş buna kılıf buluyor yazık cidden bir de saygı duyuyorlar böylelerine hocam diye.
kiyamet kopsun diyorum zihni bozuk insanlar yuzunden
Yazık kafasına oksijen israfı hoca müsveddesi.
Sonuna kadar haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?