dünya da böyle birisini kimse görmemiştir
yani Hz. Mehdi daha inmemiştir.

Mehdi 8118 yılında gelecek. Facebook arama motoruna İbrahim Halil başkürt yaz ve ara de, sayfalar bölümüne bak. Orada kar amacı gütmeyen kuruluş ve MEHDİ, Yazanı göreceksin. Profil resmi yok işte o sayfaya tıkla ve yazanları iyice oku. MEHDİ 8118 de gelecek. O vakte kadarda herkes kendini Mehdi sanacak ve hatta ben Mehdiyim diyenler olacak diyenler çıkacaktır.
Kurtarıcı beklemek ne müslümanlığa nede akla mantığa sığar. Allah ihtiyacımız olan gücü kudreti bize vermiş. İnsan ne kadar inançlıysa ve doğruysa o ölçüde diğer insanlarıda daha iyi bir müslüman olmasını sağlayabilir.
Nasıl yani
Hz. Mehdi a. f ın gelmemesi için duamı ederim?
"Kafirler Allah ın nurunu ağızlarıyla söndürmek isterler, halbu ki onlar isteselerde, istemeselerde, Allah Nurunu Tamamlayacaktır." (Saff, 8)
de herşey doğruca buyurulmuştur zaten.
8) DEĞİL PARDON
Saff,8
Allah nurumu mehdi'yi yollayarak mı tamamlayacağım diyor yav bizim müslümanlarda herşey beklenti arkadaş. Herşeye üzülen ama hiçbirşey yapmayan toplumlarız biz
derken yani sen
Hz. Mehdi varlığına mı inanmıyor sun?
Mehdi kimdir? Ne zaman gelecektir?" gibi sorular, bazan insanı asıl vazifelerinden alıkoyabilmektedir. Bunun yerine doğrudan aktif hizmetle meşguliyet tercih edilmelidir. Hele hele mehdiyyet konusunu tartışma alanına sokmaktan kaçınılmalıdır.
Nakledildiğine göre, Said Nursi sürgünde iken saf gönüllü bir zat,
"Efendim, üzülmeyin. Mehdi gelecek, her şeyi düzeltecek" der.
Said Nursi, şu anlamlı mukabelede bulunur:
"Mehdi geldiğinde seni vazife başında bulsun!.."
Totoşunda da kocaman bir ben olacakmış, öyle duydum. :D Ben'in adamı var mübarek. :D
komik misin sen?
güleyim mi sana?
oscar mı vereyim?
gönlümü mü?
hayatı mı?
neyi vereyim?
para mı?
mülk mü?
mal mı?
inek mi?
koyun mu?
ne istiyorsun?
ne vereyim?
Hz. Mehdi nin babası 1409 yıl önce şehid düşerek ölmüş,
annesi Nergis ise İstanbulludur.
Türke saygın yoksa sen K*rt sün. Şimdi defol.
Fedöcü.
Hayır ben öz ve öz Amerikalıyım. Allah (c. c.), Ulu tanrı ve Ahura Mazda Amerikan askerlerinin yanında olsun.
yav canım Ahura Mazda hakkında ne biliyosun ya
ben 10000 yıldır din araştırıyorum
9000000000 yaşımdayım
İtiraf ediyorum tamam... Ben dâbbetü'l-arz'ım ve öbür tarafta hazırda bekliyorum. Mehdi gelecek birazdan merak etmeyin, önce bi' Amerika ortalığı karıştırsın da.
Çok pardon, kuzenim Deccal yazdı. Dâbbetü'l-arz sen imişsin. Ben de Yehovayım.
hadi yehova hakkında ne biliyorsun
202910182 yıldır dünyalıyım ben
231324314212431 yıl uzaylı oldum
Duymadım
Cevap
0Cevap
Kaynak😁
hadisler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?