Pandemi sonrası artan konut fiyatları ve yüksek enflasyon önce ev fiyatlarını, sonra kiraları, ardından yurtları etkiledi. Barınamayan öğrenciler için özel yurtlar ulaşılamaz hala gelirken devlet yurtlarına da her geçen gün talep artıyor. Yeni kayıtlar ve kiralardaki fahiş artışlar sonrası kapasitenin daha da artacağını düşünen Kredi Yurtlar Kurumu ise söylentilere göre çareyi odalara ek yatak yerleştirmekte bulmuş.
Lakin bu durum her yurt içi geçerli mi bilmiyorum. Benim kaldığım yurtta odalar 4 kişilikti. Odaya girince sol duvarda yatak, komodin, yatak, komodin sırasıyla boncuk gibi diziliydi, sağ duvarda da çalışma masaları ve dolaplar diziliydi.
Zaten fiyatı 750 ye çıktı, 4 kişilikten 8 kişiliğe dönmesi o minicik odayı çekilmez yapar. Gerçi zaten çekilmezdi. Pazartesi yurdu arayıp bilgi almaya çalışacağım.
Peki ya sizin yurtlarınızda durum nasıl? Bu durum her yurt için geçerli mi? Umarım tüm yurtlar iki katına çıkmaz.
Lakin bu durum her yurt içi geçerli mi bilmiyorum. Benim kaldığım yurtta odalar 4 kişilikti. Odaya girince sol duvarda yatak, komodin, yatak, komodin sırasıyla boncuk gibi diziliydi, sağ duvarda da çalışma masaları ve dolaplar diziliydi.
Zaten fiyatı 750 ye çıktı, 4 kişilikten 8 kişiliğe dönmesi o minicik odayı çekilmez yapar. Gerçi zaten çekilmezdi. Pazartesi yurdu arayıp bilgi almaya çalışacağım.
Peki ya sizin yurtlarınızda durum nasıl? Bu durum her yurt için geçerli mi? Umarım tüm yurtlar iki katına çıkmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer