Gaziantep kazasında 18 ölü var.. Mardin'de olan tır kazasında 8 ölü var 😞 Rabbim mekanlarını cennet eylesin.. yakınlarına sabır versin.. Amin 🤲 kimseye yaşatmasın bu durumu..

🥺😢
Gaziantep kazasında 18 ölü var.. Mardin'de olan tır kazasında 8 ölü var 😞 Rabbim mekanlarını cennet eylesin.. yakınlarına sabır versin.. Amin 🤲 kimseye yaşatmasın bu durumu..

🥺😢
Ya hâlâ bunun kaza olduğunu düşünen var mı? Milyonda bir gerçekleşme ihtimali olan olay bir günde 2 kez gerçekleşiyor. Gaziantep'te kaza oluyor sonra kalabalık oluşup başka bir kaza daha oluyor. Hadi bu ihtimal dahilinde diyelim. Mardin'de freni boşalan kamyon kıraathaneye dalıyor. Kalabalık oluşuyor sonra bir kamyonun daha freni patlıyor aynı yerde 2. kaza gerçekleşiyor? Söylemeden edemeyecem geçen hafta İngiltere vatandaşlarına uyarıda bulunmuştu Türkiye'de kalabalık alanlardan uzak durun diye
Evet öyle oldu. Kazayı görüp toplanan kalabalığa başka bir tır daldı
Ölüm geldiyse baki hakdır kimse dur diyemez kaza sadece sebeptir vesiledir o kadar Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun yaralilara da acil sifalar olsun 6bu sene Şubat ayinda bende kaza gecirdim arabayla takla attik yolda giderken araba ters döndü ama Allah korudu icinden burnum kanamadan cıktım ondan beridir araclardan korkarim ama korkunun hic bir seye faydasi yoktur ölüm geldiginde seni bir sekilde bulacak ya kaza ile ya birisi seni bıcaklayacak silahla vuracak ya kalp krizi olacak ya bir yerden dusecen ne olacagini bilemezsin bunlar sadece bir sebeptir ölüm geldi mi bunun önüne kimse geçemez
Amin 🤲 geçmiş olsun size de
Çok üzüldüm. Gerçekten felaket iki kaza da. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar. Bir taraftan ihmal var mı o da geldi aklıma. Kazalarda olay yerlerinde öncelikli güvenlik önlemi alınmalı mutlaka.
Gaziantep teki kazada ihmal var diyorlar ama ben katılmıyorum ilk kaza yapan araç şarampole yolda bile değil yardım ekibi ambulans, itfaiye ekipleri yolun sağında yolun tamamen kapanması gibi bir durum yok otobüs öyle hızlı geliyorki hep devriliyor hemde önüne geleni biçiyor.
Cevap
26Cevap
Evet üzücü geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Öncelikle sende bir Gaziantep li oldugun için geçmiş olsun diyorum. Mardin ve antepte yaşamını yitirenlerin mekanları cennet olsun inşallah yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum
Bu olay çok kötü oldu kaza anında oradaydım insanların parçaları sağda soldaydi hep güvenlik zafiyeti diyeceğim ama ecel de var kaderde
Uzucu duydum.. Allah rahmet eylesin. Can kurtarmaya gidiyorsun canından oluyorsun. Bu hayatta şansa yaşıyoruz zaten.
Allah im mekanlarını cennet eylesin hepimizin basi sağolsun trafikte kurallara uyalim dikkat edelim
Rabbim vefat edenlere rahmet. Geride kalanlara sabır versin.
Yaralı olanlara şafi ismiyle şifa versin.
Hayat kurtarmaya giderken hayatından olmak. Hepsinin mekanı cennet olsun evler ateşlerde kaldı. Çok üzücü
Duydum maalesef ki. Çok acı, Allah ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun...
Amin
Hemde çok Allah ailelerine sabır versin. Çok zor bi durum
Hiç sorma Gercekten çok üzücü
Ölümün hayırlısı daha önemli
Allah geride kalanlara sabır yaralılara şifa versin
Amin
Sevenlerine sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden, çok acı.
Canımsın. Senin gibi güzel yürekli insanların sayısı artar umarım
Duydum ya çok kötü. Allah yakınlarına sabır versin.
Duydum Allah rahmet eylesin mekanlar cennet olsun çok üzüldüm
Allah ailelerine sabır versin ölenlerin mekanı cennet olsun yaralılara acil şifalar olsun inşallah
Bu kazaların sorumlusu kesinlikle ihmaldir, ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum mekanları cennet toprakları bol olsun inşallah.
Kim iyi kim kötü bilemem.
Bazıları ölümü hak eder , kimse oturup benden iyi niyetli bir dua beklemesin.
Hakkı olan hakkıyla ölür derler.
Dikkatsizlik kurallara uymamak hız limiti aşmak yorgun uykusuz araç kulanmak
Kazalari şüpheli buldum. Sanki kasten bilerek yapıldı gibi duruyor umarım öyle değildir gerçi bu olanları degistirmeyecek
Çok üzüldük inşallah bir daha yaşanmaz
Allah rahmet eylesin
Allah mekanını cennet eylesin
Çok korkunç bugün kötü bir gündü :(
Mardindeki cok feci Allah rahmet eylesin
8 den fazla gordum ben vefat sayisini ☹️
Mevzuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun
Hiç sorma baya üzüldüm
videolarını izledim korkunç
Herkes ayağını denk almalı ölüm ani 😒
Orta Doğu'da sıradan bir gün
Amin güzel kalpli kadın.