AK Partili değilim ama bence demokratik ilkeleri çiğnemektir bu olan. AK Parti seçmeni, sosyal medyada muhalif baskısına maruz kalıyor ve bu seçmenin demokratik hakları ihlal ediliyor.

AK Partili değilim ama bence demokratik ilkeleri çiğnemektir bu olan. AK Parti seçmeni, sosyal medyada muhalif baskısına maruz kalıyor ve bu seçmenin demokratik hakları ihlal ediliyor.

Ben Akp yi değil Recep Tayyip Erdoğan ı seviyorum, ve madem her insan özgür madem demokratik bir ülkede yaşıyoruz, benim de istediğim kişiyi sevme hakkım var dimi, insanlar aşırı saygısız, ben size karışmıyorum siz de bana karışmayın?
Lacasa de papel mi izledin be kızım bine hayranlık
Yo valla ben her fikre her görüşe saygılıyım.
Şimdi boş ver onları foto sana mı ait🤨
Sevmedikleri için. bende sevmiyorum. ama akp li olana bir şey demem
Cevap
10Cevap
Bu millet neler kaybettiğinin farkında değil AKPĞ ye gönül verenler yarın en büyük acıyı çekecekler bu ülkeye bir şey olursa.. Kaçan Müslümanlar nedense Araba kaçmıyorda papaza kaçıyor..
Aynen kanka demokratik hakları ihlal edilen sadece ak partililer. Şimdi de böyle mi ağlamaya başladınız?
Sacmalamissin asil muhalif olanlar soyleyemiyor
Ak Partili diye bir şey yok ki zaten
İnsanlar R. T. Erdoğan'ı seviyor.
20 yıldır muhaliflerin ağzına sıçtınız hala ağlıyosunuz ya
Akp lilerin ağzını acip konusmaya hakkı yok ne geldiyse başımıza onlar yüzünden daha ne konuşacaklar
Mualif baskimi akp icimizden geçti baskı diyor gerçi amin deseler yarabbi şükür deyip evde ekmek bulamayanlarda var
HDP lilerde baskı altında
Bu da olmaması gereken bir şey. Kayyım gibi uygulamalara da karşıyım.
Siyasal faşizm var Türkiye'de fakat bunu en çok ak parti yapıyor farkında mısın?
2016'dan sonra Türkçüler ile işbirliği yapıldı. Bu sebeple demokrasi geriledi.
Allah kimseyi kendi partisini savunamayacak kadar rezil duruma düşürmesin..
Ya beni engeller misin? Mağduru yaptın helal olsun
Ulan yine mağdur Ak Partili oldu bak
Ben de Oy kullanmıyorum ama yine tepki yiyorum
bilmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?