Bu kötü olmuş işte Arkasına çelik yay çubuk üzerine fosforlu bayrak taksın madem ya da martının dışını dikkat çekecek şekilde fosfor desenlerle kaplasınlar başka çözümü yokmu yani
İyi yaptılar. Daha geçen gece otobanda birinin yanından geçtim. canım ezilip kalacaktı sebebide ben olacaktım. Karanlıkta doğru düzgün belli bile olmuyor.
O değil de sadece tekerden oluşan bisiklet tarzo scottera nasıl binip otobanda denge de durarak gıdıyorlar ya 😳Nasıl ızın verıyorlar ya da. Düşsen, o trafıkte dırek ölürsün.. Korkunç gelıyor bana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Giymezler bence
saçmaladılar iyice canım bu arada hoş geldin ♥
Hoşbuldum♥️
Bu kötü olmuş işte Arkasına çelik yay çubuk üzerine fosforlu bayrak taksın madem ya da martının dışını dikkat çekecek şekilde fosfor desenlerle kaplasınlar başka çözümü yokmu yani
İyi yaptılar. Daha geçen gece otobanda birinin yanından geçtim. canım ezilip kalacaktı sebebide ben olacaktım. Karanlıkta doğru düzgün belli bile olmuyor.
Yasaklanması lazım bu ülkede bu olmaz doğru düzgün yol yok
Yerinde karar. Görünürlüğü artırmak için güzel uygulama.
milleti maymun ettiler bırak ne yapıyolarsa yapsınlar
Saçmalık yani güvenlik açısından iyi ama ne bilim ya hiç kullanmam da zaten
O değil de sadece tekerden oluşan bisiklet tarzo scottera nasıl binip otobanda denge de durarak gıdıyorlar ya 😳Nasıl ızın verıyorlar ya da. Düşsen, o trafıkte dırek ölürsün.. Korkunç gelıyor bana.
Teşko dan kastın ne
çok tehlikeli, yasaklanmalı bence
Doğru buluyorum.
güzel olmuş görünmeleri lazım çünkü
teşko ne yenge?
Saçmalıgın daniskası tam olarak ya
Giymezler
Güzel uygulama