Lübnan, her ay 15.000 Suriyeliyi zorla sınır dışı ediyor, dinci akp ise ülkede tutuyor. Ne düşünüyorsunuz?

Suriyeli sığınmacıların durumu, Türkiye gibi Lübnan’da da gündemin en önemli maddeleri arasında yer alıyor. Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Aun, geçen ay yürürlüğe giren her ay 15 bin Suriyeli sığınmacıyı ülkelerine gönderme planında geri adım atmayacaklarını söyleyerek “Bazı ülkelerin ve kurumların tavrını şüpheyle karşılıyoruz. Amaç, yerlerinden edilmiş Suriyelileri Lübnan’a yerleştirmekse, bunu reddediyoruz” dedi.

YANİ Lübnan'daki devlet aklı, bizde yok. Çünkü Lübnan, dinci bir devlet değil ; laik bir devlet. Akp, dinci bir hukumet olduğundan ; bunların oyuna ihtiyacı var. Bu yüzden de göndermiyor. ÇÜNKÜ Türkler 'de dinci sayısı, gün gittikçe azalıyor. Suriyeliler olmasa, koltuğunu koruması ; mümkün gözükmüyor. Türk milleti, elbet uyanıp ; bunları gönderecektir. Umarım, iş işten geçtikten sonra ; uyanmayız. Tek kurtuluş yolu, laik Türk Milliyetçiliği ve Zafer partisidir. Zira Zafer Partisi dışında, bunları zorla gönderecek irade ;kimse de yoktur ve gerçek tek Atatürkçü parti de Zafer partisidir!

Eğer Suriyeliler kalsın ama akp gitsin diyorsanız ; altılı masaya,

Akp gitmesin ve Anadolu 'daki Türklük ölsün diyorsanız ; akpye

"15 milyon kaçak sınır dışı edilsin , Türklük baki kalsın,, vatan bölünmesin ve Almanya gibi refah ülkesi olalım" diyorsanız Zafer Partisi dışında oy verecek ;kimse yoktur.

Tüm bu kaçak belasını, ekonomik krizi ve iflas ekonomisini ; Dincilik oluşturdu. Bu yüzden kahrolsun Ümmet devleti, yaşasın Ulus devleti!
Kaçakları istemiyorum , oyum Zafer partisine
Kaçakları istemiyorum, oyum Altılı masaya
Kaçaklar din kardeşimiz, oyum akpye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lübnan, her ay 15.000 Suriyeliyi zorla sınır dışı ediyor, dinci akp ise ülkede tutuyor. Ne düşünüyorsunuz?
Cevapla