Güncellemeler
+1 yıl
Arap Arap'ı istemiyor fakat biz Uygur Türk'leri vb Türk milletleri yerine bunlara kucak açıyoruz aslında çok şey söyleniyor fakat susuyoruz şaka gibi fakat bunlar gerçek
Bana bundan 8 yıl önce Lübnan'ı tebrik edip onlar gibi olmak isteyeceksin deseydiler inanmazdım fakat artık o kadar düştük ki Lübnan'ı bile kıskanır olduk

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lübnan'ı tebrik ediyorum. İsrail ve Lübnan Ortadoğu'nun bir gün modernleşeceğine dair umutlarımı yükseltiyor.
aynen Amerikayı çağralım demokrası getirsin ellam
Yok Amerika gelince ortalık karışıyor.
hadi canım gerçekten mi
Evet 😅
varil varil kan akıtmak varil varil petrol içindi
yakında yıkılacaklar
@birmeftunsahıs Saddam'ı harcadı bunak Bush
Bunak birisi varsa o Saddam'dır para uğruna Kuveyt'e din uğruna İsrail'e saldırrsan kulağına çekerler bu kadar basit
Bush'un yaptığı da yanlıştı. Almanya ve Fransa karşı çıkmıştı zaten. Laik bir yönetimi devirmek hataydı.
İşgalci desek daha doğru olur bence sonuç olarak borç uğruna ırk, din ve dil kardeşine savaş açtı yaptığı katliamlara girmiyorum bile
Orası beni ilgilendirmiyor. Her şeyden önce istikrar önemli.
Bu Saddam'ın hatası olduğu gerçeğini değiştirmiyor kendi davası uğruna Irak'ı bitirdi
Orası doğru.
amerika 2030 a kalmadan süper güçlükten çıkacak
@birmeftunsahıs O dediğin şey Rusya için geçerli olmalı sözde dünyanın en güçlü hava sistemlerine sahip ülke daha Kırım ve Belgorod'u bile koruyamıyor😂
ya halk kırılırken mülteci istemiyorum. seçim iyi ki öne alındı, şunları da yolların arap sevicilerle berâber
böyle diyorsunda yabancılar gitiginden bari sanayi geriledi ağır işlerde bi tan tüek yok eleman bulamıtız 20 bin net maaşa adam arıyoeız adam ben bu işi yapmam diypr bazı noktalarsan gitmedi iyi görünürken diger yönden. de kötü
Doktor bile o kadar para almıyor kimi kandırıyorsun sen karşında koyun yok
Tebrikler Lübnan darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda 😇
Yazıklar olsun bize küçücük Lübnan kadar olamadık be
Zafer partisine oy verin bunların hepsini biz de gönderelim
Almazsan gelmez vatanseverlik böyle olur laf la degill
Yani zarar verilmeden geriye gönderilmeli.
Çok kalabalık oldu
Yol geçen hanı zaten gelsinler
Helal olsun şimdi bize gelirler yandık awk
max cumhuriyetçi endişesi
@birmeftunsahıs Max türk düşmanı gerici zekası
Profilimde ki Adam Dr Rıza Nur lan nasıl Türk düşmanı olayım mal mısın olum
@birmeftunsahıs iki gram aklın var onu da ben alırım suri kardeşlerinle birlikte çöllere gitmene az kaldı
net malsın profilim Orhunca ve Türk ırkçısı Rıza Nuru ppli bir adama Türk düşmanı diyorsun puhahahaha
Yani iyimi yapiyolar sence
Allahn cezaları ya
Gelsinler