AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuyla alakası yok adana seyhan da dedigin memleketli bir ya@vsak ile çalışıyoruz. Süzme bir itin teki, yav#sagin teki. İnşallah bütün hepsi bunun gibi ya#vsak degildir.
🤣🤣🤣🤣🥲🤣🤣🤣🥲🤣
Hayırdır babaa ne odlu
Usta kozan adananin en kötü yeri derler inan 20 den fazla kozanli arkadasim oldu. Birinde atlamam, hepsi mert delikanlı cikti birine kötü söz soyleyemem. Bir tane seyhanliya denk geldim. Birde o it beni döndürüyor, o gelince ona teslim ediyorum işi. Cikicam it bir kere bile zamaninda ise gelmedi. Hep bir artistlik, kac kere bozdum belli değil. İki yüzlü yuzume gülüp, arkamdan patrona şikayet ediyormuş ya@vsak. Ama her şey görünüyor, patron da anlamış ya@vsak olduğunu dün akşam kovmus onu işten. Hele kurtuldum itten.
Vay orspu çocuğu usta iyi kurtarmışsın yakayı
Restaurantayiz sulu yemek servisi yapiyoruz. İki vardiya, beni izlemismis , musteriye fazla yemek veriyormusum. falan filan. Patrona seni s@kiyor gibi laflar ediyormuş. Patronda beni izliyormuş, farkinda degilim. Kazayla birine yarım kepce yemek fazla kacirsam. Ekmegimden edecekmis ya@vsak. Derler ya Allah in sopasi yok. Kötülük eden elbet, karsiligini alir. Patron da iftira attığını anlamış, onun ya@vsak oldugunu anlamis dün isten çıkarmış. Ekmekle oynama, kendi ekmeginden olursun Hak etmiş hic umurumda değil, iyi kurtuldum ondan.
Valla geçmiş olsun harbi büyük Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir yani hakettiğini bulmuş
Aynen öyle. Hiç bir yeri kafana takma, ama nereye gidersen git kimseye fazla güvenme. Her yerin iyisi de var kötüsü de, sen herkese kötüsü gibi yaklaş, garantili yaşa, iyi cikarsa mutlu olursun. Kötü cikarsa zaten olabilir diyordum dersin. Seni üzmez. Hazırlıklı olmak her zaman iyidir. Önünü kış gör, yaz cikarsa kismetine
Aynen çok haklısın eyvallah dediğini dinlicem usta
İlk defa şehir dışında tek olucam tek yaşicam ailem olmasan ilk defs herşeyi kendşm yapıcam oyuzden ufak bir korkum vardı bilmediğim bir yer oldupu için alışırım inşallah
16 yaşında liseyi bitirdim. Cok erken bitirdim. İstanbula gittim. Ve acik acik fasistim. Nasyonal sosyalistim ve cok hizliyim. Lisede reislik yapmış, çocuk yasimda, cok bilgiliyim. Cok cabuk cevre yapiyorum, insanlari yanima topluyorum. O vaziyette istanbulu hic bilmiyorum. İstanbula okumaya gittim. Cesareti gör bende o yaşta. Yüz kisiye kafa tutarım. İstanbul da cok büyük insanlarin yanina geldim. Oradan da cevre yaptim. Sonuç 16 yaşında 3 kere keleslerle taradilar beni. Ölümden kil payi kurtuldum hepsinden. Okulda kac kere oldurulmeye calistim sayisini unuttum. Yurtta uyuyorum bir gözüm acik. Kac gece hic uyumadim. Sadece derslerde guvende hissediyordum kendimi o zaman uyuyordum. Ben bunlarda bile korkmadim. Sen tertemiz bu islerle isi olmayan birine. Ulkenin neresine gidersen git , hic düşünme, sana hiç bir zaman zarar gelmez. Sen sadece, ilk işin etrafa ben buyum kişiliğim bu imajini verdikten sonra inan hiç kimse sana hiç bir yerde zarar veremez, seni ezmeye de calismaz. Korkun olacak yeni yere gidicen sonuçta. Bunun da kolayı var. Pozitif ol her zaman, güzel kizlar olacak. Cok değişik illerden cevrem olacak, arkadasim olacak. Hep pozitif düşün. Hep pozitif ortamin olur. Ben inadim. Davamdan taviz vermem, ben yasayacaklarimi biliyordum. Kendim istedim yasadim. Sonra mı o beni kelesle tarayan dhkpc li, tikkocu, ve pkk li kendileri cekindi özür dilediler. Olduremeyince beni. Onlar olumden korktular. Af edilirmi böyle bir şey af edilir. Af ettim.
Abi sen neler yaşamışsın yaaa
İnşallah dediğin gibi olur herşeu
Son kelimem. Hayatın boyunca pozitif ol. Hep gül. Korkma, pozitiflik, gulen yüzün. Dunyanin neresine giderseniz gidin , seni her zaman bir adim ileri götürür. Korkma sadece gül hayata
Çok sağolasın 🙏🏻
Mutlu yaşa inşallah güzel eglenceli, istedigin gibi renkli bir okul hayatin olur. Merak etme olacak zaten. Sadece daha güzel olsun diye temennim
İnşallah umduğum gibi olur her şey
Ah soylemeyi unuttum. Cok onyargilisin bu arada yasim 40. Önyargılı hiç olmadim. Psikiyatri yasadiklarin yüzünden onyargi oluşmuyor sende dedi. Bu da ayri bir mucizeymis cok nadirmisim. Senin şimdiye kadar konusunca anladigim en büyük sorun onyargin. Kimseyi tanimadan sen boylesin deme. Hayatına çok zarar verir. On yargı yapacagini anladigin zaman karsi tarafi taniyacak bir iki soru sor ondan sonra onyargili ol. Mesela bu İstanbul pi#clerinden ogrendim 16 yaşında. Adama derler dayı senin de hayatin çok kötü geçmiş ne darbeler yemissindir sen diye, bu lafa karşılık hemen dayi neyi var neyi yok anlatir. Önyargılı olma.
Ne oldu hacı babba 🤣 niye Adanalı arıyorsun🤣
Hacı değilim ya 19 yaşındayım
Yaa orada üniversiteye gidicem bilmiyorum pek orayı
Ahahhahah🤣 hacı olduğun için soylemedim zaten
Otogarın orada çalışma varmış üniversiteye otogardan nasıl giderim diye sorucaktım
Çukurova üniversitesini mi kazandın
Evet
Yani bak kardeşim otogarda indiginde geldiğin firmanın servisi olur seni çarşıdaki şubelerinin orada indirirler hiç otogardan gitmeye felan kalkma
Hmm ölemi diyosun
Yaa peki benim otobus kartım yok
Nasıl gidicem neyle
Hiç bişi bilmiyorum gerçekten ya
servis ücretsiz sen indiğinde otobüs muavinine söyle o seni servise bindirir çarşıda indigin zaman oradan sorarsan zaten sana yardımcı olurlar turuncu balcalı yazan özel halk otobusleri var ona bindiğinde zaten seni üniversite kampüsüne götürür ama mutlaka şoföre sor üniversiteye gidiyor mu diye hepsi gitmez
Çok teşekkür ederim peki benim otobus kartım yokta otobus parayla olur mu
Nasıl binicem
Otobus kartı nerden alabilirim
Sıkıntı yok kardeşim belediye otobüsleri kartlı özel halk otobüsünde parayla binebiliyorsun sorun yok kart almanı gerektirecek bir durum yok
Üniversiteye başladığında öğrenci kartı cikartirirsin şimdi boşuna kart felan alma
O senin dediğin turuncu balcsn otobusu özelmi paralımı yani
Oh rahatladım yani paralı da oluyo gidebilirim ölede
Peki otogardan servis yoksa be yapıcam çalışma varmış yollarda otobus geçmiyor mış ordan
Özel halk otobüsü kardeşim sen zaten sorarsan emin ol tarif ederler sana
Hangi firma ile gitmeyi düşünüyorsun
Çok teşekkürler gerçekten ya hiç bilmiyorum çünkü korku varsı içimde bilmediğim bir şehir çok yardımcı oldun
Seç firması
Oo seç in var çok kullandım servisi sen Adana'ya yaklaştığında muavine sor servisi
Ohh çok sağol güzel oldu bu gerçekten
Peki şeyi biliyomusun altın koza parkını turgut özal bulvarında
154 142 140 falan ordan geçiyo gözüküyor ama iki farklı olanı var otobuslerin hani taraftan binicem ki
O tarafları pek bilmiyorum açıkçası bende uzun zamandır şehir dışındayım yanlış yönlendirmek istemem seni
Moovit diye bir uygulama var istersen onu yükle sana yardımcı olur bütün belediye otobüs saatlerini gösterir
Tamam çok teşekkür ederim
Ya başka bişi sorucağım zaman burdan sorsam sana olur mu yani yardımcı olabilirmisin
Rica ederim 👍 yani müsait olursam denk gelirse cevap veririm