Sizce marketten daha acil ve ciddi olan hangi duruma el atılmalı ve ciddi fiyat düşürülmeli?
Kooperatif marketleri zincir marketlerden gerçekten daha ucuz bizzat baktım.
Sizce marketten daha acil ve ciddi olan hangi duruma el atılmalı ve ciddi fiyat düşürülmeli?
Kooperatif marketleri zincir marketlerden gerçekten daha ucuz bizzat baktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Serbest piyasa ekonomisinde bu yaptiklari hareket yanlis. Hos, hangi dogrulari var ki bu yanlistan dem vuralim.
Deveye sormuslar boynun neden egri, nerem duzgun ki hesabi..
Nesi yanlış ya sorsan herkes market fiyatlarindan şikayetçi ama sırf muhalefetçilik olsun diye laf ediyorsunuz serbest piyasa diye herkes at koşturuyor ev kiraları görülmemiş fiyatlarda satışları da öyle. Doğruya da doğru deyin bu kadar yapılmaz
Indirim bir markette bir haftada yapilinca kimin, ne isini gorecek? Iki kilo yag iki nohutu iki lira ucuza alinca şukur mu edelim.
Sen ameliyat masadaki kanayan hastaya yara bandi mi yapistirirsin, tedavisini mi tamamlarsin?
Her konuda akkoyunluluk yapmaya luzum yok. Ortada gecinemeyen buyuk bir kitle var ve secim donemine girildi. Halki gidiklamak icin jest gecip, yarin mitinglerde bunlari meze edecek hukumetin oyunlarini seyrediyoruz.
1 ay sonra o ucuza aldigin yag, pirinc bitince ne olacak disi tayyip?
Kooperatif her zaman zincirlerden ucuzdu bu bir hiçbir şey yapmayıp eleştiren kılıçdaroğlu ve ekrem imamoğlu bey. Bu ülkede milletvekilinden partisine bir sürü görevli ve sorumlu var sürekli tayyip deyip kolaya kaçmak en güzeli tabi. Kim işini düzgün yapiyor? Yine en iyi tayyip yapiyor ister kabul edin ister etmeyin. Ekrem i. Kar sorununda adam kar tatili yapiyordu resmen. Geçen sel de de tatildeydi. Yani şaka gibi bir parti var bir yanda hicbir sey yapmiyorlar ama onlara gelince gozünuz kapali neden? Tayyip dusmanliğindan. Herkes gorevini yapsa ortada sorun kalmiycak. Her ilin ilçenin bir ton memuru var (parti farketmeden) bir tane yeni etkili proje sunan yok. Ben yanlisi da soyluyorum görevin eksik yapilmasindan sorumluluk almamaktan ve canım sıkılmasın yatayım param gelsin! Demelerinden kaynaklaniyor çoğu yetkilinin. Halbuki ülkeyi kalkindiracak bir sürü proje sunulabilir halk bile yapar bunu. Bu kadar insan neden elini taşa koymuyor da koca taşı tek kişi kaldirsin benim elim zorlanmasin! Kafasinda. Buna sinirleniyorum
+ Kooperatif her zaman zincirlerden ucuz olmadi.
+ Ben Kilici, Imami konustum mu? Onlar hakli tek kaka sizsiniz mi dedim.
+ Kimsenin isini duzgun yapmamasi, sizin koyun cumhuriyetini, tayyip ve cetesini hakli/ mubah mi kiliyor.
+ En iyisi tayyip degil, en iyi manipulator, oyuncu, rol adami tiyatro yapandir hukumet.
Google ye dolar, mazot fiyat yaz.
Biraz piyasadan haberin olsun "en iyisi" gor. Ha tabi, dij gujler, kiskanan avrupa ve amariganin da oyunu olabilir degil mi..
Kopru yollardan degil; halkin feryadindan bahsediyorum.
Lutfen. Realite ortada, bos beles daha duzgun Turkce yazamayan, konusamayan insanlari baskan, cumhurbaskani, milletvekili gordu bu gozler. Tayyip ve vasat cetesini konusmak cok gereksiz artik..
Elektrik, doğalgaz