Suriye'den gelen görüntüler gündem yarattı. Marmarita kasabasında düzenlenen karnavalda sokaklara çıkan Suriyeliler, içki içip dans ederek eğlendi. Renkli görüntüler sosyal medyada çok konulurken 'Bu nasıl iç savaş?' yorumları yapıldı.

Suriye'den gelen görüntüler gündem yarattı. Marmarita kasabasında düzenlenen karnavalda sokaklara çıkan Suriyeliler, içki içip dans ederek eğlendi. Renkli görüntüler sosyal medyada çok konulurken 'Bu nasıl iç savaş?' yorumları yapıldı.
Bakin suriyeye giden gelen arkadaslar mutlaka vardir. suriye de ki bütün suclula ve mahkumlar genelde türkiye ye geldi. bunlarin çoğu katil ve tecavüz cü suçluları. Seçimden sonra bakacaksiniz nasil ortalik karışacak. akp bunlari bilerek aldi.. devlet bunlara suç işleterek orman yangini ve terör vurgusu yapiyor. sadat bile bunlari kullanıyor... siz hiç suriyeli birinin gbt ye takilip ülke dışına atıldığını gördünüz mü? seçime bile bunlarin oylarini kullanip seçme hakkı verecekler.
Gitmedim. Burdaki Suriyeliler kaçırdı karnavalı vah vah
Cevap
5Cevap
Karnavala gitmedim
Suriyede sunni alevi ayrimi var, ondan sebep. orada eglenenlerin cogu alevi, savastan kacanlar sunni
Siz kendinizi böyle kandırmaya devam edin. Yarın bir gün altında oturduğun evin sahibi Suriyeli olup kira verince anlayacaksın.
@ÇevikYiğit Almanya'da Türk'e kira veren Almanlar var yani ne olmuş Antalya'da ingilize kira veriyor arkadaşım artık gülüyorum bu fasistlere
@asiprens2905 @cevikyigit savaştan kaçış nedeni bu dedim, ben suriyelilerin burada olmasını destekliyorum mu dedim, keşke savaş olmasa da herkes ülkesinde yaşasa. ukraynalılar burada, ruslar burada, afganlar, özbekler, afrikalılar burada. yani aklınız varsa parti kurun çözüm sunun sizi devletin başına getirelim.
Adamlar bütün leş tayfayı bize itelediler kendini şimdi Elit Elit takılıyorlar
Çöplerini bize itelediler, şimdi bizden iyi yaşıyorlar. Bizde de şenlikler, festivaller, konserler yasaklanıyor.
Bir de Suriye filmlerini izleyin bence.
Hurma Kanı
Kaderden Kaçış
Dimeşk Halep
Ben, Sen, Annem ve Babam
Gök Yolu
Hepsi güzel filmler. Öneriyorum
Suriyeliler bile keyif yapıyor
Yağan bombalar kafa yaptı herhalde
Sunu burada yapamayan yerler var
Konsere gittim ama karnavala hayır.
hani savaş vardı