Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar.' ifadeleri sosyal medyada tepki çekti.

Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar.' ifadeleri sosyal medyada tepki çekti.
Bu adam da kim? Kendisini ilk defa görüyorum, adını da ilk defa duyuyorum. Başörtüsü olunca ne oluyor? Zeka geriliği felan mı oluyor? Başörtülü olan nötr olamazmış, iyice saçmalamış. Bunun gibi düşünen insanlar yüzünden insanların birbirine saygısı kalmadı, insanları hep birbirlerine düşürdüler
Çok doğru söylemiş. Az bile demiş. Ne öğretmen, ne hakime olmamalı türbanlı kişi. Hatta devlet memuru da olmamalı.
Türban siyasal islamın simgesidir, devletin dinlere ve siyasi görüşe karşı nötr olması gerekir. Hele psikoloji gibi insanın ruh durumuyla ilgili alanlarda çok daha dikkatli olunmalı.
20 yıl önce yoktu bu kadar türbanlı. Demek ki, bir kimlik belirtiyor. "Ben müslümanım" diyor. Ben alnımda "ateist" dçvmesiyle psikolog olsam, dni bütün biri bana güvenebilir mi? Onun için yok edilmesi gereken bir jâfirim. Aynı şekilde türbanlı psikolog için de öyleyim. Rahat hissedemem.
Din, bilimsel ve kamusal alanlardan uzak tutulmalı. Hoca sonuna kadar haklı.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Atatürk
zorunuza gidiyor değilmi imam hatipli bangır bangır Kuranı-ı Kerim okuyan bir cumhurbaşkanı Başörtülü bir first lady
Atatürkümüzün annesinin ve eşi Latife hanımında başörtülü olduğunu unutma istersen
Psikoloji ve eğitim alanında Üstün Dökmen devri kapanmıştır. Bu tarz söylemleri gidişatın sağlamasını yapıyor. Açtığı Küçük Şeyler anaokullarında da eğitime verilen önsmsizlik, kontrolsüz kurumlar, son yıllardaki değişiminin, hayatına ticaretin yön vermesi ispatlıyor.
Çocukluğumuzdaki Üstün Hoca, artık maalesef gereksiz söylemlerle anılıyor. Yazık.
walla bunlara göre ses tonumuz aykırı, baş ortümüz aykırı, lüks araba binmemiz aykırı, koşu yapmamız aykırı, atv izlememiz aykırı, rakı içmemeniz aykırı, namaz hele onlaea batıyor.. halimize bin şükür..
hayırlı sabahlar..
hayırlı sabahlar
Cevap
3Cevap
Günümüzde yapıyorlar ne yazıkki... şahsen ben bu tip insanlardan psikolojik destek almak istemezdim
Herkesin kendince fikirleri var ( ideoloji din vs) böyle düşünecek olursak kimse psikolog olamaz
senin gibi beynini degil de sadece basini kapatmissa neden olmasin
Ne alaka herkes kafasına göre bişey diyo
Neden olamasın ya yobaza bak
Olabilir
Evlimisiniz
evet kocama deli gibi aşığım maşallah bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?