AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Mansur Yavaş
Erdoğan
Mansur Yavaş.
E kazanacak zaten
Erdogan kaybetmez bende erdogana vericem
Ver erdoğana hayatımı zaten gırtlakladınız bir 5 yıl daha gırtlaklayın da nereye gidiyor bu anamdan çıktım toprağa gireceğim bu girişle kör müsünüz birader? Adam iyi değil değil anlamıyor musunuz bunu? Sadece Ekonomi Vergi değerleri refah mutluluk seviyesine bakınca bile anlaşılması lazım hala at gözlüğü takmışsın a haber izliyorsun. Ya Olm neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Başlicam dinine de kitabına da müslüman diye oy vermek nedir abi? Müslüman mı yok piyasada? Sen yapıyorsun demiyorum ama oy vermenin başka hiçbir sebebi olamaz. Çünkü adamın yaptığı tek geliştirme dini yönde ve o da sadece islama yönelik. Dindarlığınız batsın diyorum kısaca
@Kısa_ve_öz askerim HDP ile iş birligi yapan bana kurşun sıkan soylu kişi oy verecegime aç kalırım.
@Kısa_ve_öz dine göre oy vermiyorum piyasada oy verecek adam yok kötünün iyisi o
Sadece CHP ve AKP aday değil farkındaysan ki haklısın CHP’nin yaptığı en büyük saçmalık buydu bu da kürtlerin oyunu alabilmek için di PKK’yı desteklemek için değil. Sen böyle yaparak iki türlü de ülkeni satmış oluyorsun Malum parti kalırsa Ülke tamamen katarlıların sermayesi olacak ve suriyeli lübnanlı afgan ıraklı pakistanlı insanlar dolacak Türk kültürü kısaca yok olacak ve emin ol Kürdistan bile kurulur. Çünkü mültecileri göndermeyeceğini uzun adam çoktan söyledi. Bunu engelleyebilecek en büyük aday Ümit Özdağ’dır bana göre ama Mansur Yavaş aday olursa Mansur Yavaş’a basacağım çünkü mültecileri göndereceğini CHP’de söyledi ve mansur yavaş mükemmel bir aday. Bence diğer parametreleri de göz önünde bulundur saf saf davranma.
@Kısa_ve_öz dolsun PKKdan her türlü iyidir arkadaşlarımız şehit oluyor yemişim afganını pakistanını pkkcılarla ortalık kursunlar
ekrem imamoğlu
Yazıklar olsun
Şaka mı bu abi
Şaşırmadım
Yine o alır diğerleri adam değil
Bu yorumumu kaldırır mısın
Erdoğan başka seçenek yok maalesef
Kargadan başka kuş görmeyen tek kuş karga sanırmış. :D
Kimmiş o kuşlar:)
Siz ortada adam olarak bir kişiyi görüyorsunuz ya işte o.. :D
Erdoğan tabiki başka verecek birisi yok
Of hayır hayır no.