Sebeplerini de yorumlara yazarsanız sevinirim
Evet verebilirim
Hayır ağızlarıyla kuş tutsalar vermem
Şimdiki şartlarda da vercem oyumu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebeplerini de yorumlara yazarsanız sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki verirdim ama bu kadar siginmaciyi ülkeye dolduran bir yinetime asla çünkü ben ülkeyi seviyorum ileriki yıllarda yirmi milyin Suriyeli olunca burası artık Türkiye olmayacak bunun bilincindeyim
Partiler başa ekonomik kriz ile gelir, ekonomik kriz ile gider
Siyasi içeriklerde öylesine doluyum ki yazmak la bitmez
bu üst şıkkı işaretleyenler yine oy verecek kişiler sonra diyorlar herkes konuşuyor ama akp niye kazanıyor yine kazanacak zaten herkes rahat olsun bu ikinci şıktakiler zaten altı ok fanı yani yüzde 25 :)
Hayır vermem
Neden peki
Yani görüyorsunuz durumları
Evet görüyorum. Düzeleceğine de inanıyorum.
Umarım devamkeee
Vermem.
Niçin
Neden vereyim? Vaadedip yaptığı ne var? Yaşın gerçekse hatırlarsın. 2002 de en büyük seçim vaadi AB ye tam üyelikti. Şimdi AB düşmanı. Toplumsal kültürel ne kadar değerimiz varsa içinden geçtiler. Çalma çırpma her türlü torpil yolsuzluk vs bunları insanların doğal hali durumuna getirdiler. Türklük diye bir şey kalmadı insanların bütün ahlaki değerlerini yıkıp kendileri yeni şeyler empoze ettiler. Çağ ilerledikçe insan geçmişi özler mi ya. şu an insanlar keşke 90 larda ki gibi olsak diyor.
Adayınız kim?
şu an mevcut iktidar yerine denizden deniz kabuğu çıkarıp aday gösterseler daha iyi.
İhalar sihalar doğalgaz yerli araba, Akdeniz'de gaz arama, Libya konularında fikriniz ne? Deniz kabuğu başa gelirse hepsi biter mi
Bana ne faydası var? Ki çoğu yalan dolan. Askerliğini en büyük atak üslerinden birinde yapmış olan biri olarak söylüyorum atak helikopterlerinin hiç biri yüzde yüz yerli değil hiç biri üretim ve satış olarak tamamen Türkiye insiyatifinde değil. Ama sorduklarına gelince. Savaş ve çatışmaları bitirip bunlardan uzak durmak varken ürettiği silah ile neden övünür insan. Trakyalı biriyim. Trakyada bulunan gazın Türkiye ye bir faydası yok. Neden? Çünkü çıkarıp işlemesi için yabancılara satıldı bile. Sonuç ne olacak senin ülkende çıkan gazı yabancılar sana parayla satacak. Önceden başka memlekette çıkan gazı parayla alıyorduk. Değişen bir şey yok. A Haber izleyip siyasi polemik yapma bence. Libya konusu Türk milletinin en büyük utanç kaynağı olmalıydı. Siz övünüyorsunuz. İlginç.
Sizin yorumlarınızı okuyunca daha çok bağlanıyorum Erdoğana ve cumhur ittifakına. Zerre kadar beyin olmadığını anlıyorum şu yorumlarınızdan sonra. Neymiş atak helikopterine binmiş. Bütğn dünya senin ihalarını sihalarını övüyor ama bizim içimizdeki vatan hainleri kıymet bilmiyor ulen pkkyı bitirdi nerdeyse adamlar ona dahi övgünğz yok. Neden çünkü ortaksınız. Akşama kadar içki içmekten sizde beyin hücresi kalmamış ki. Atatürk görse utanır sizden. Gazı satmışız diyorsun yabancılara. Hayırdır halk Tv öi söyledi. Ya halk Tv deki adamlar bile şaşırıp arada övüyorlar hükümeti. Sizin kanınız bozuk kanınız. Din düşmanı olayım derken vatan düşmanı oluyorsunuz
Vatan haini? Kim onlar? Eyyy hoca efendi dön artık bitsin bu hasret diyen ben değilim senin AKP liler. Kozmik odaları bir ülkenin bütün namusunu tüm dünyaya peşkeş çekenler yine Erdoğan ve tayfası. Sizde hiç mi şeref onur haysiyet yok? Hiç mi gurur yok hiç mi insanlıktan nasibinizi almadınız. Kendiniz dışında herkesi suçlandığınız şeyler aslında sadece kendi yaptıklarınız. 6li masa hdp ile anlaştı diye yalan atıyorsunuz PKK lilari davul zurna ile dağdan indirip ev araba verip memur yapan sizsiniz. PKK ile görüşüyor yalanı söylüyor ama Oslo da mit müsteşarını PKK ile masaya oturması için bizzat emir ile gönderen sizsiniz. sizden olmayan herkesi fetocu ilan ediyorsunuz ama 20 yıldır sizden başka kimse fetoyu övmedi bu ülkede baş tacı etmedi. Nasıl kendinizle bu kadar barışık haldesiniz merak ediyorum. Hala ülkeyi cemaat ve tarikatlara peşkeş çekiyorsunuz. Allah din kitap peygamber diyorsunuz. Ulan şu ÖSYM sınavlarında hakkını yediğiniz KPSS mülakat karında hayatını kaydırdıginiz gencecik insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Lafa gelince feto yaptı feto yaptı fetoyu bu ülkeye kim soktu? 2003 öncesi feto hakkında onlarca tutuklama kararı vardı kim bu dosyaları temizledi? En büyük vatan haini AKP ye oy verendir babam bile olsa.