Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü kendilerini başa getiren güçlere vermiş oldukları sözler var. "Toplumsal dokuyu bozmak" bu sözlerden biriydi. Bu Cumhuriyet kurulduğunda bile emperyalist güçler ant içmişti bizi yıkmak için. En çok zorlandıkları şey ise sağlam toplumsal dokumuz ve ordu&millet arasında ki sımsıkı bağ idi. Farklı görüşler olsa bile milli güvenlik konularında toplumun her kesimi tek yumruk olurdu. Sağlam bir üniter devlet yapımız vardı.
Yoksa rte neden bunları göndermiyor sanıyorsunuz? He ekonomik zarar ki ekonomik yönden çok zorda hatta iflasın eşiğindeyiz, Rusyadan para dilendik daha yeni. Ayrıca surileliler yüzünden akp bu kadar oy kaybetmişken neden göndermesin? Çok iyi bir seçim yatırımı olmazmıydı şimdi suriyelileri göndermek? Seçim kazanabilmek için her tuşa basan seçim yasalarını falan değiştiren akp neden böyle bir oy kazanma imkanını kullanmıyor? Yapamaz çünkü abileri kızar
Kusura bakma ama onlarda istiyerek Türkiye'ye gelmiyorlar. Belirli sebebleri var. İstiyorsan sana bir video linki atayım ordan izle bakalım neden Türkiye'ye gelmişler Zaten sizin bu akp takıntınizi asla anlamıyorum. Birde gelip gizli yapmışsın yazık. Bazen röportajlara denk geliyorum adam ben burada yaşamam Avrupa'ya felan giderim diyor eee senin suriyeliden farkın ne kalıyor. Kınadığınız şeyi yapmayın arkdslr. Hakliyken haksıza düşmekten farkınz kalmıyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak şimdi senin tezlerini nasıl teker teker curutecem 1. si ülkede ifade özgürlüğü olmadığı için gizli hesap yaptım (bu da ne durumda olduğumuzu gösteriyor) 2. si sen orada savaş var demeye getiriyorsun ama bayramlarda hepsi sürü şeklinde gidiyor bayram bitince geri dönüyor 3. su burdaki ekonomik şartlardan dolayı yapamayıp dönenler de var son zamanlarda 4. su buradaki gençlerin yurtdışını istemesinin sebebi liyakat olmaması ve gençlere gereken değerin verilmemesi 5. si benim askerim hudutta nöbet tutarken bu Suriyeli kekolarin gelip burada nargile fokurdatip ben ülkeme dönmem esadin askerliğini yapmam deyip benim askerimin diken üstünde olması beni rahatsız ediyor 6. si burdan yurt dışı isteyen Türk gençlerinin çoğu alanında kalifiye ve kendini geliştirmiş gençler (buraya gelen Suriyeli genç erkekler çer çöp..) 7. si ki en önemlilerinden birisi sosyal medyada ve ana akım medyada sürekli a haber izlediğin için haberin yok galiba. sırf üniversiteyi uzattığı için KYK yurdunda kalma hakkı dolup araplara kykdan oda verilmesi olayları gibi bizim insanımızın sürekli mağdur edilmesi.. Daha gider bunlar. sen kafanı kuma gömmeye devam et. İnşAllah ülkenin başına bişey gelmez huzursuzluk olmaz ama iç savaş gibi durum olduğunda yine şu an kör olanlar gerçek Atatürk milliyetçilerinin arkasına siginacaklar ama işte o zaman o Atatürk milliyetçileri hiç olmadığı kadar vatanına ihanet edenlere göz yumanlara karşı bile cani olacak..
Çünkü başındaki kişi kalsın diyor ondan kendileri dusunemedigi için Erdoğan kalsın diyorsa demekki iyi bir şey diye düşünüyorlar emin ol bu sigınmacilari CHP getirseydi demedikkerini bırakmazlar di
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > Akpli seçmen neden suriyeliler konusunda rahatsız değil sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü kendilerini başa getiren güçlere vermiş oldukları sözler var.
"Toplumsal dokuyu bozmak" bu sözlerden biriydi.
Bu Cumhuriyet kurulduğunda bile emperyalist güçler ant içmişti bizi yıkmak için.
En çok zorlandıkları şey ise sağlam toplumsal dokumuz ve ordu&millet arasında ki sımsıkı bağ idi.
Farklı görüşler olsa bile milli güvenlik konularında toplumun her kesimi tek yumruk olurdu.
Sağlam bir üniter devlet yapımız vardı.
Yoksa rte neden bunları göndermiyor sanıyorsunuz?
He ekonomik zarar ki ekonomik yönden çok zorda hatta iflasın eşiğindeyiz, Rusyadan para dilendik daha yeni. Ayrıca surileliler yüzünden akp bu kadar oy kaybetmişken neden göndermesin? Çok iyi bir seçim yatırımı olmazmıydı şimdi suriyelileri göndermek? Seçim kazanabilmek için her tuşa basan seçim yasalarını falan değiştiren akp neden böyle bir oy kazanma imkanını kullanmıyor?
Yapamaz çünkü abileri kızar
İsabetli yorum
teşekkür
Senin gibi zeki kızla tanışmak isterdim
Kusura bakma ama onlarda istiyerek Türkiye'ye gelmiyorlar. Belirli sebebleri var. İstiyorsan sana bir video linki atayım ordan izle bakalım neden Türkiye'ye gelmişler
Zaten sizin bu akp takıntınizi asla anlamıyorum. Birde gelip gizli yapmışsın yazık. Bazen röportajlara denk geliyorum adam ben burada yaşamam Avrupa'ya felan giderim diyor eee senin suriyeliden farkın ne kalıyor. Kınadığınız şeyi yapmayın arkdslr. Hakliyken haksıza düşmekten farkınz kalmıyor
Bak şimdi senin tezlerini nasıl teker teker curutecem
1. si ülkede ifade özgürlüğü olmadığı için gizli hesap yaptım (bu da ne durumda olduğumuzu gösteriyor)
2. si sen orada savaş var demeye getiriyorsun ama bayramlarda hepsi sürü şeklinde gidiyor bayram bitince geri dönüyor
3. su burdaki ekonomik şartlardan dolayı yapamayıp dönenler de var son zamanlarda
4. su buradaki gençlerin yurtdışını istemesinin sebebi liyakat olmaması ve gençlere gereken değerin verilmemesi
5. si benim askerim hudutta nöbet tutarken bu Suriyeli kekolarin gelip burada nargile fokurdatip ben ülkeme dönmem esadin askerliğini yapmam deyip benim askerimin diken üstünde olması beni rahatsız ediyor
6. si burdan yurt dışı isteyen Türk gençlerinin çoğu alanında kalifiye ve kendini geliştirmiş gençler (buraya gelen Suriyeli genç erkekler çer çöp..)
7. si ki en önemlilerinden birisi sosyal medyada ve ana akım medyada sürekli a haber izlediğin için haberin yok galiba. sırf üniversiteyi uzattığı için KYK yurdunda kalma hakkı dolup araplara kykdan oda verilmesi olayları gibi bizim insanımızın sürekli mağdur edilmesi..
Daha gider bunlar. sen kafanı kuma gömmeye devam et. İnşAllah ülkenin başına bişey gelmez huzursuzluk olmaz ama iç savaş gibi durum olduğunda yine şu an kör olanlar gerçek Atatürk milliyetçilerinin arkasına siginacaklar ama işte o zaman o Atatürk milliyetçileri hiç olmadığı kadar vatanına ihanet edenlere göz yumanlara karşı bile cani olacak..
İnan bana okuma zahmetine bile girmedim. Sadece biraz nezaket.
Çünkü başındaki kişi kalsın diyor ondan kendileri dusunemedigi için Erdoğan kalsın diyorsa demekki iyi bir şey diye düşünüyorlar emin ol bu sigınmacilari CHP getirseydi demedikkerini bırakmazlar di