Eşini öldürüp, ‘Namusumu temizledim’ mesajı paylaşan Gencay Korur yakalandı. Sizce ne kadar ceza almalı?

DHA’nın haberine göre; Gencay Korur, önceki gün saat akşam sekiz sıralarında, boşanma davaları süren kadınla konuşmak için Ezine’deki evine gitti. Ayşe Korur’se kendisini aldatmakla suçlayan eşiyle konuşmayı kabul etmedi. Bunun üzerine Gencay Korur, yanında getirdiği av tüfeğiyle Ayşe Korur’u vurdu. Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe Korur, yaşamını yitirirken; Gencay Korur kaçtı.

Olayın ardından sosyal medya hesabından, ‘gülen yüz‘ ifadesi ve ‘gururlu hissediyor’ yazarak “Ayşe Korur Hakk’ın rahmetine kavuştu. Ben namusumu temizledim herkese duyurulur” diye yazan Gencay Korur’a, Mete Mandal isimli arkadaşı “Helal olsun, ellerin dert görmesin, umarım fazla ceza almazsın” dedi.

Eşini öldürüp, ‘Namusumu temizledim’ mesajı paylaşan Gencay Korur yakalandı. Sizce ne kadar ceza almalı?