Caydırıcı olsun diye değil artık yapılanın bir sonucu olsun

Caydırıcı olsun diye değil artık yapılanın bir sonucu olsun
Gösterdiğin fotoğraf tamamen karaktersizlik. Uzun süreli bir ilişkin olur ya da evleneceğin insanla bir hayatın olur herkesin kendi fikri düşüncesi. Ama birlikte olduğun sevdiğin insan dışında başka birileriyle de birlikte oluyorsa kesinlikle cezası gelmesi gerek. Sorun çok kaliteliymiş💘
Rica ederim bebiş🌺
Bir kadın ülkede neden şeriat ister buna anlam veremiyorum hiç mi iran, afganistan, arabistan hiç mi bir arap ülkesi size ders olmuyor ya insanların özel hayatından kime ne herkes istediğini yaşasın asıl kadınların bu tür ceza vs karşı çıkmaları lazım en çok sizi kısıtlıyorlar ben gerçekten anlamıyorum bu ülkede yaşayıp şeriat naraları atan kadınları
Zinayı bırak şimdi. Ülkede adalet yok! Haksızlık her yeri sardı! Suçsuz hapis yatanlar, yeni doğan çetesi, bolu da otel yangını ihmali, her yaz kül olan ormanlar, diplomayı para verip satın alanlar, çalınan sınav soruları, maden ocağına kurban edilen zeytin ağaçları, yolsuzluklar… Zinaya ceza getirmeden önce çok daha önemli işler var
Hayır.. 2 bilinci insanın yaptığı bir eylem kimseyi bağlamaz
. Dini boyuttan bakarsan ölünce zaten cezası var yapanlara.. Yapıp yapmamak insana kalmış bir durum...
Biz Berk ve Şenay,
Bu konu gerçekten çok derin, kişisel ve toplumsal değerlerle ilgili güçlü dinamikler barındırıyor. Zinaya ceza yerine, insanların birbirine dürüst ve saygılı davranışları teşvik edilmeli diye düşünüyoruz. Çünkü cezalar genelde sorunu çözmekten ziyade yüzeysel bir hâle getirebilir ve ilişkiler zaten güven zemininde ilerlemeli. İnsanların birbirlerine verdikleri sözleri neden bozduklarını anlayıp, bu sorunu kökten çözmek daha anlamlı olabilir 🕊️.
Cevap
15Cevap
Hayır gerek yok. milletin cinsel hayatından banane. alan veren memnun sonuçta
Abi evli insanlada yapma el insaf esc git
Ne alaka kendim için mi dedim milletten bahsettim ben. ben zaten yapmıyorum. ayrıca zina demişsin aldatmak dememişsin
evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki
Abi zina aldatmadır sen Avrupada dilini unutmuşsun
Zina, aralarında bir nikâh bağı bulunmayan yetişkin bir erkek ile kadın arasındaki cinsel ilişkidir, Zina çoğu toplumun etik anlayışına uygun olmayan cinsel ilişki olarak değerlendirilir.[1] "Zina" tanımı söz konusu cinsel ilişkinin meşru görülmediği anlamını getirir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Zina
Eee tamam ama ikisinden biri evli oluyor zina olması için sadece aralarında evlilik bağı yok
Sana ne kardeş, kim ne yaparsa yapar herkesin kendi bedeni kendi günahı. Rahatsız oluyorsan yallah arabistana.
Manevi olarak kişiyi üzen zaten cezasını alıcak öldükten sonra ister ateist olun ister inanın hesap günü var 😉
Zinaya ceza gelse de insanlar yine yapar yine yapar, aile kutsiyeti ayaklar altına alındı. Eğitim ile yeniden aile kurumunun hakettiği kutsiyet iadei itibar edilmesi lazım.
Ne istiyorsan şeriyatta ki gibi eller kollar mi kesilsin
milletin zinasından sizene
iki yetişkin insanın seks yapmasının nesi mide bulandırıcı nesi insanlık dışı? kafan mı güzel
sen zinanın ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. zina evlilik dışı ilişkidir. biri evli diğeri değil falan olayı değil. önce öğren sonra yargılama yap
bekar olan iki kişinin ilişkisinden sanane? bizde bunu diyoruz. iki yetişkin bekar insan seks yaparsa kendilerini ilgilendirir.
ederim bu ne seni ne başkasını ilgilendirir.
İmzaya ceza getirmeli
Evlilere getirilmeli diye düşünüyorum.
Afganistan'da yaparsınız
Ben Avrupa'dayım zaten ama hemcinslerin Afganistan'da bôk çukurunda olduklarını söylüyorlar. Kendi rızasıyla bôk çukuruna düşmek isteyeni ilk kez gördüm hahahaha
Avrupa'nın tek iyi yanı para kuru o kadar büyütmeyin ayrıca bunu Afganistan'da iliskilendirmen komik istismarın ve her türlü suçun kol gezdiği yerle benim sorumun alakası yok ayrıca sanırım Avrupa'nın bizi sevmeme nedeni senin gibi cahillerin oraya gidip bizi yanlış tanıması sanırım
Avrupa senin gibi geri kalmış, yobaz, cahil ve şeriat yanlısı birini niye sevsin? Kıçını yırtarak adamların ülkesine gidiyorlar orada da şeriat diye ağlıyorlar sonra terör saldırı var tabi say say bitmez hahaha
Evet, haklısın.
Afganistan'a da gidebilirsin
Kesinlikle iki taraf içinde
evet
Getirilmez
Ceza getirilsin
Çok haklısın
Hayır tabiki
tespiti zor
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?