• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Seçimden sonra sizce iç savaş çıkar mı?

lehiah
lehiah Takip Et
Xper 5 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bence malum parti kazanırsa çıkar siz ne düşünüyorsunuz?

Seçimden sonra sizce iç savaş çıkar mı?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sözümyokartık_
    sözümyokartık_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

ÖSYM sorularını yıllardır adamlarına verip adamlarını birinci yapan yapılanma bizim oyları mı değiştirmeyecek

0
    3 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

yine kazanırsa ve halk sessiz kalırsa vay bizim halimize bunca şeye rağmen susup oturdukça Atamızın kemikleri sızlıyodur :(

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Kimin kemikleri sızlar bilmem ama aldığımız nefese kadar hakkımız yeniyor bu ülkede tek bildiğim bu

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sedomania
    sedomania Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

seçimden önce çıkma ihtimali de mevcut. 2023 Türkiye için çok sıkıntılı geçecek. Malum parti kaybetse de kazansa da çıkması mümkün.

0
    4 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

aynı fikirdeyim

Yorumla
    • sedomania
      sedomania
      +1 yıl

Ülkenin gidişatı hiç iyi değil. Bir tarafta şartlardan dolayı umutsuz, öfkeli bir kesim var diğer tarafta da tüm gücü eline geçirmiş
      20 yıllık bir yönetim. Eğer muhalefet doğru hareket ederse bence kazanması mümkün çünkü iktidar bloğu her geçen gün oy kaybediyor. Ancak sorun şu ki iktidar seçimi kaybettiğinde kolay kolay kabullenmez. Bunu İstanbul seçimlerinde bariz bir şekilde gördük. Tabi belki bakarsın öyle bir şey olur ki ohal ilan edip seçimi ertelerler. Kaybedecekleri bir seçime girmekte istemeyebilirler. O yüzden çok zorlu bir süreç bizi bekliyor. Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olacak.

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

çok haklısınız gerçekten o kadar kin nefret doluyum ki anlatamam burada yazmaya kalksam rahat 20 tane dolu dolu yorum yazarım herhalde

Yorumla
    • sedomania
      sedomania
      +1 yıl

Çoğumuz öyleyiz maalesef. Misal benim malum şartlardan dolayı ne yaşama hevesim kaldı ne de geleceğe dair umudum. Her gün kaygı içerisinde yaşıyoruz. Bir neslin yaşama sevincini, umudunu ve emeklerini ellerinden aldılar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

11

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

Sanmıyorum pek

0
    0 Yorumla
  • aJax___
    aJax___ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

kesinlikle çıkar diye düşünüyorum yani insanların tahammül gücü kalmadı eğer kazanırsa kesinlikle isyan eder heralde insanlar

0
    6 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ya aynen öyle her gün sabır çekiyorum

Yorumla
    • aJax___
      aJax___
      +1 yıl

Türk ırkı üstündür ve karşısında hiç kimse duramaz merak etme eğer işler çok kötü yönde ilerlerse memlekette ne tarikatçı ne arap nede gereksiz hümanist davranan memleketin asimile olmasını izleyen zararlı insanları temizler geçeriz :)

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

hepsini bi odaya toplayıp yakmak gerekte işte

Yorumla
    • aJax___
      aJax___
      +1 yıl

Tüm arapların çolugunu cocugunu yaşlısını zartını zurtunu hiç acımadan sınır dışına toplayıp kafasına sıkacaksın

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

kurtlar vadisi ırağı ilk izlediğimde araplara çok üzülmüştüm geçen gün yine izleyim dedim bi baktım işkenceye uğradıklarında nasıl zevk alıyorum görmen lazım

Yorumla
    • aJax___
      aJax___
      +1 yıl

hhahaha Harikasın ya :D bayıldım sana

Yorumla
  • gülsümm069
    gülsümm069 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Reis izin vermez eğer olursada zaten aklı başında olanlar katılmaz katılanlar da ne hali varsa görsün

0
    33 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

reis demeyin şu pisliğe

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

Ne pisliğini gördün kardeşim nankörlük yapmayın

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

Abla sana oturup uzun uzun anlatırdım ama bu zamana kadar değişmeyen fikrini değiştirmeye çalışsam zamanıma yazık olur diye düşünüyorum

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

Vay gülüm bende ne anlatsam boş ama çok değil şöyle bi 20 sene öncesini araştır ondan sonra iktidarı kötüle

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 ne kötülüğünü mü gördün? ya sen neyin kafasını yaşıyorsun nasıl insanlarsınız siz

yazık yazık ne yaptı ya ne yaptı anlatsana... ekonomiyi mik miş sonra kalmış nankörlük diyorsun

devlette her türlü pislik dönüyor nankörlük diyorsun

sayayım mı daha kendini bilmez cahil...

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ terbiyesiz

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

Evet bundan 20 sene öncede kötüydü 20 yıl geçti şimdi daha kötüyüz siz böyle devam edin elbet o koltuk sevdalıları baştan inecek sizin gibi vatan hainlerini de sürgün ederiz umarım

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ yürü git Avrupa ya çünkü yine biz kazanacağız

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 tabi işinize gelmeyince terbiyesiz

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@lehiah boşa laf anlatıyorsun boş ver ya bu gibi insanlar yüzünden ülke bu halde ama elbet devran döner işte o zaman görürüm ben bunları kaçacak delik ararlar

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

😅😅😅😅 vatan hainimiyiz gerçekten güldürdün küçük kız biraz büyü öyle gel😅😅😅

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 kızım ben zaten yurdışında yaşıyorum ama sen bunu anlayamazsın

bak diyorsun ki Avrupa'ya git , istiyorsunuz ki ülke sizlere kalsın , kalmaz sizlere bu ülke sizin gibi geri kafalılara

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ gerçekten çok komiksiniz biz değilde siz kaçacaksınız Avrupalıların pisliğini temizlemeye hemde 😅😅

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

teröristen farksızsın gülsüm

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 hahaha belli belli kim temizliyor onun için diyorsun reis adamın dötünü yalıyorsunuz bu sayede temiz kalacak ama o bile kalmıyor
      * diyor siz kabul ettiniz bunu söylenecek söz yok , o zaman bu sözü kabul ediyorsun ne deyim :D

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ aynen çok doğru tespit sizin gibiler cennet vatanımız dan gitsin rahat bi nefes alalım

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

@_Magnificent_ boşuna dememişler bin körden bir şahit bin cahilden bir adam olmaz diye bu laf anlayana çok bile mültecilerle yaşamaya devam etsinler yarın öbür gün bu ve bunun gibi zihniyette olanlar araplardan tecavüze uğrayınca yine sosyal medya da biz sesimizi çıkartıyoruz yazık valla

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

He he canım o dediğinden 😁😊

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@lehiah bunlar bu sözü anlasa zaten bu durumda olmazdı bu ülke ,, adam çıkıp * diyor ya kabul etmişler işte ne oldukları belli

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ bu reis gider başka reis gelir ak parti daim oldukça siz merak etmeyin sizler kudurmaya devam kendi ülkende kal gelme kirletme vatanımızı 😅

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 sistem bloklamış ama yazayım adam çıkıp sür * tük dedi o zaman bu sözü kabul ediyorsun ne deyim :D

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

gülsüm annesine sert küfürler istiyor :)

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

14 Mayıs gecesi seni burada bekliyo olacağım gülsüm o gün görüşürüz

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@lehiah hiç gerek yok onun seviyesine inmiş olursun cahille cahil olunmaz

hata bizim aslında cevap verme gereği duyduk bu gibi kişilerle sohbet edilmez

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

@_Magnificent_ çok haklısın valla herkes aptal bi bunlar zeki neyse seçimden sonra görürüm ben bunları

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ ben duymadım bilmiyorum kişiye özel yaptıysa tabiki kınarım fakat sizin gibi insanlar yani reis düşmanları anlamıyorsunuz bizim derdimiz rte değil vatanımız geleceğimiz ben şahsi fikrim olarak chpkk yandaşlarının vatanı yönetmeye güçleri yetmez bizi pkklar Amerikalılara satarlar ülkemiz batar şimdi sadece ekonomi kötü elbet oda hallolur ama vatan gittiği bidaha geri gelmezz

Yorumla
    • _Magnificent_
      _Magnificent_
      +1 yıl

@gülsümm069 bak görmedim duymadım diyorsun buna inanmamı bekleme adam çıkıp tv ye bas bas söyledi sür* tük diye ne olursa olsun Türk topluma bunu diyemez

2. mesele rte değil diyorsun ama kalkıp reis demesini biliyorsun madem vatan diyorsun o zaman reis diyemezsin
      3. 20 yıldır bu ülkeyi yönetti ne yaptı bana söyler misin? yol hastane mi diyeceksin
      emeklilerin hali ortada. öğrenciler desen kyk bursundan dolayı alınan faizleri zorla sildirdiler ki o bile silinmedi daha

4. ekonomi 20 yıldır düzelmiyor bu saatten sonra nasıl düzelmesini bekliyorsun

5. pkk amerika diyorsun bak bakalım seçim öncesi imralıya kim mektup yazmış AKP mi yoksa chp mi, şimdi dersin sen imralı ne alaka bence orada yatan kişiye bir bak anlarsın

mesele vatansa hepimiz vatan için mücadele ediyoruz , ama üzüldüğüm nokta şu milletimiz balık hafızalı olunca yapılan her şey unutuluyor o yüzde de insanlar demiyor bu adam bunu yaptı

madem vatan diyorsun o zaman ne CHP ne AKP demeyeceksin kim bu vatanı cidden düzlüğe çıkarır ona göre yorum yapacaksın

Yorumla
    • gülsümm069
      gülsümm069
      +1 yıl

@_Magnificent_ pek haber izleyemiyorum oyuzden duymadım ister inan ister inanma Araştıracağım.
      Reis dememle onu çok yüceltmemin ne alakası var tamam seviyorum ama elbet gidecek başka biri gelicek ölümsüz değil sonuçta.
      Sen zaten yurt dışında yaşıyorsun benim 20 yıl önce yaşadıklarımı sen bilemezsin tabiki derim okullar hastaneler yollar yaptırdı Allah razı olsun en ufak örnek vereyim ilkokula giderken biz kitapları para ile alırdık hatta yollarda seyyar ders kitapları satanlar olurdu.
      Benim dedem emekli çok şükür herseyi ile yetiyor parası kimseye muhtaç değil.
      Kimse hiç birseyi unutmadı merak etme sen oyuzden bu iktidar yeniden kazanacak

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

Gülsüm bilmediğin etmediğin o kadar şey var ki evet her siyasetçinin yaptığı iyi şeyler olmak zorunda ama şunu unutma bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir hesabı 1 doğru 3 yanlışı götürmez aksine 3 yanlış 1 doğruyu da yanında götürür en basiti sedat pekerin videolarını izleyerek başla twitter kullanıyor musun bilmiyorum ama deli çavuş diye hesabı var orada yaptığı açıklamaları oku

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ak parti milletvekillerinin hep p*rno kasetlerini çıkarttı adam ortaya bak recep denen şahsın damadına ekonominin içine etti gitti yurt dışında sürtüyor karısıyla sen ben burada sefilllik içinde sürünürken bursumla ay sonunu getirir miyim diye düşünürken recep denen şahıs saraylarda damadı yurt dışında paraya para demiyo kurtuluş savaşından yeni çıktığımızda bile dışarıya buğday satan ülkemiz şimdi buğdayı bile dışardan alıyor

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

Çocuğun var mı bilmiyorum ama biz burada rezil eğitim sisteminde köle gibi sürünürken milletvekillerinin çocukları yurt dışında okuyor halktan üstün kimse yoktur ama siz bunu unutup onlar ne dese boyun eğiyosunuz bak kpss soruları çalındı hem de sadece 20 bin liraya soruları çalan yayınevinde de süleyman soylunun fotoğrafları sızdırıldı

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

chp ülkeyi amerika'ya satar diyosunuz ak parti araplara sattı zaten ülkeyi

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ulan en basiti her gün haberlerde sapık mültecileri çıplak dolaşan mültecileri görüyosunuz duyuyosunuz insan buna rağmen hala nasıl savunur onca şeye rağmen ya

Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İçimden bir his iktidar kazanicak diyor, devrim yolu gözüktü bize herhalde

0
    1 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

2. kurtuluş savaşı valla

Yorumla
  • pandоrasbοх
    pandоrasbοх Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

malum parti kazanırsa bize avrupa yolları gözükür artık

0
    4 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ilk ben kaçarımm hahhahah

Yorumla
    • pandоrasbοх
      pandоrasbοх
      +1 yıl

bir 5 sene daha gerçekten katlanamam. hayatımın en güzel yılları malu şahsın nefreti ve yanlış kararları yüzünden sıkıntılı geçiyor :D

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

gerçektenn

Yorumla
    • pandоrasbοх
      pandоrasbοх
      +1 yıl

gidersem şu ülkeden araştırıp dindar insanların en az olduğu ülkelerden birini seçeceğim. artık o kadar sevmiyorum ki dincileri

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

cumhur ittifakı yine kazanacak rahat olun... g. tü yiyen varsa iç savaş çıkarmaya kalksın bekleriz...

0
    0 Yorumla
  • ermmts
    ermmts Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kaybederse de çıkar kanka

0
    8 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

dinciler çıkarırsa vururuz hepsini merak etme hshshdhsj

Yorumla
    • ermmts
      ermmts
      +1 yıl

Dincilerle alakası yok. Mevcut hükümet 20 yıldır iktidar. Adamlar her yere kök saldı , saray bile yaptırdılar. Her yere torpille adam alınıyor. Sence kaybedince bunların izlerinin silineceğini mi sanıyorsun? Tabii bu benim düşüncem.

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

çok haklısın gerçekten bence yapmamız gereken şey oturup adam akıllı tarihi olayları okuyup araştırıp ders çıkarmak ona göre hareket etmek olur

Yorumla
    • ermmts
      ermmts
      +1 yıl

23 de ne olur hiçbir bilgim yok ama 21 yaşında g*tü boklu bir seçim yüzünden iç savaşa sürüklenip bir hiç için ölmek istemiyorum.

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ya kaçsan ayrı dert kaçmasan ayrı dert şu yaşta uğraştığımız şeylere bak

Yorumla
    • ermmts
      ermmts
      +1 yıl

Gram umrum da değil. Bu parti için işim gücüm yok taraf mı tutucam.

Yorumla
    • ermmts
      ermmts
      +1 yıl

Chp de aynı b*k fark etmiyor.

Yorumla
    • ermmts
      ermmts
      +1 yıl

Atatürkün adını kullanıyorlar , atam mezardan kalksa ilk iş olarak chpnin %90ını temizler.

Yorumla
  • Cekicicılgın06
    Cekicicılgın06 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

Cikmaz bizim halk cahil deyil

0
    6 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

akp kazanırsa çıkartılmalı diye düşünüyorum daha ne kadar karışabilir ortalık battık gidiyoruz

Yorumla
    • Cekicicılgın06
      Cekicicılgın06
      +1 yıl

Kaba kufetle biryerw varilmaz bu memleket turkiyemiz bizim boyle bölunursek ayni suriye irak gibi oluruz zaten bizi boyle yikmak istiyorlar ic savasa firsat vermemeliyiz yapanlarada engel olmaliyiz karsilik vermmeliyiz sabirli olmaliyizki bizde bolinup baska ulkelerden kalacak yer aramayalim

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

abi iyi hoş diyosunda bizim halkın ciddi bi kesimi yobaz cahilin önde gideni allah sonumuzu hayır etsin

Yorumla
    • Cekicicılgın06
      Cekicicılgın06
      +1 yıl

Amin haklisinda bazi seyleride bilir ve bizlerinde oylelerini bilgilendirmeliyiz ve akp eskisi kadar oyda almaza 35 gecmez

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

inşallah

Yorumla
    • Cekicicılgın06
      Cekicicılgın06
      +1 yıl

Ins

Yorumla
  • Asyaakara
    Asyaakara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence yine o kazanıcak

0
    1 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

boşuna o kadar mülteciyi getirtmedi valla fark atsa bile şaşırmayacağım

Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Gündem konusunda 348 cevap paylaştı.

Yine kazanır gibime geliyor.

0
    3 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

:(

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Ya ben diğerlerinden de bir halt beklemiyorum, şaka gibiler. Ve bu adamı yine halk seçecek, mülteci bilmem ne hikaye.

Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

ülkede verebileceğimiz düzgün parti yok şaka gibi tek umut chp benim için hoş onlarda ak partinın solcu versiyonu ama neyse

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Afyonluyum almanyaya gidecem geberin banane

0
    1 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

beni de al

Yorumla
  • Pinky_Pie
    Pinky_Pie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

çıkmaz

0
    1 Yorumla
    • lehiah
      lehiah
      +1 yıl

aynen kanka

Yorumla
  • Junİchi
    Junİchi Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

zannetmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Geberisice6464
    Geberisice6464 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Çıkmaz

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kazanamazsa çıkar

0
    0 Yorumla
  • tamamgeldiiim
    tamamgeldiiim Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Sanmıyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Seçimden sonra sizce iç savaş çıkar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seçimlerden sonra iç savaş çıkar mı? 13 cevap verildi
Seçimden sonra ülkeye şeriat gelse iç savaş çıkar mı? 11 cevap verildi
Sizce ülkemizde iç savaş çıkar mı? 14 cevap verildi
Sizce bu yıl RTE kazanmazsa iç savaş çıkar mı? 18 cevap verildi
Yakın zamanda ülkemizde iç savaş çıkar mı? 10 cevap verildi
Sizce iç savaş mı çıkıyor? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨