Bu arada böyle toxicliğim için özür dilerim ben sadece ülkem için en iyisi olmasını istiyorum :(( bu ülkeyi bu hale Erdoğan getirdi duzeltse 20 yılda düzeltirdi beee ablam :((
Beni sen gonderemezsin benim dedem Çanakkale de savaştı asıl vatan haini sizsiniz dedesi Çanakkale de savaşmayan bu ülkeye gram katkısı olmayan adamları sırf turk diye getirerek
Türkmenler isterse zaten kalabiliyor Türkiye'de. Ümit özdağ sadece kuralı söyledi. Bu kuralı koyan da Atatürk ve arkadaşları. Atatürk'ten iyi mi bileceksiniz siz köftehorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
RTE kazanacak. Hala Ümit Özdağ mı? . Kıyasladığınız kişilere bak :D Şampiyonlar ligi RTE
Anketten belli ediyor 😂
Bu arada böyle toxicliğim için özür dilerim ben sadece ülkem için en iyisi olmasını istiyorum :(( bu ülkeyi bu hale Erdoğan getirdi duzeltse 20 yılda düzeltirdi beee ablam :((
Ablam dedim ama belki erkekte olabilirsin özür dilerim
niye erkek olayım canım?
Bilmiyorum
A abla şey bi ankete ba bakarmisin
chpliler doldurmus :D
Maalesef abla maalesef ki haksız sın
Tayyip Erdoğan halkı hiçe sayıyor
Ümit ozdagda ondan farksiz o gün suriyelileri göndereceğiz türkmenler kalacak dedi gözümden düştü hayırdır bu ülke senin mi
Türkmenler türk aw
Tamam kazaklar kirgizlar hepsini getirin ama ben vergi vermem sizler verin
Türk olmadığını anladım türk değilsen yazık sizi göndereceğiz ülkeden 👍👍👍🤣🤣😂😂🤣🤣🤣👍👍
Beni sen gonderemezsin benim dedem Çanakkale de savaştı asıl vatan haini sizsiniz dedesi Çanakkale de savaşmayan bu ülkeye gram katkısı olmayan adamları sırf turk diye getirerek
Türk değilsen göndereceğiz dedim zaten bruh Moment
Türkmenler isterse zaten kalabiliyor Türkiye'de. Ümit özdağ sadece kuralı söyledi. Bu kuralı koyan da Atatürk ve arkadaşları. Atatürk'ten iyi mi bileceksiniz siz köftehorlar
Turkmenler ananı sgtiginde Atatürkü kanunu dersin
🤔 ilginç
Senin ananı sever merak etme
Ben ne arabi ne turkmeni istiyorum ben siz gibi Ahmete g. t verip Mehmete tekme atmıyorum ikisini de ayırt etmeksizin s. ediyorum
Sen kmsn amn oglu. ülkenin yasaları var
Yiyin birbirinizi köftehorlar :D
Tayyip Erdoğan'ın yanında bütün siyasetçiler birer hiç
🐑 🐑
ıyyyy :( Sandığa bile gitmem bu durumda
Knk Bana Ümit Özdağ an kötü taraflarını söylesene bana
Bu arada cidden merakımdan soruyorum
Bi bak beğa
mhp kökenli olması yeterli
🤔🤔
Her ikiside aynı projeye hizmet eden iki memur
Yes sure:))