Neden Ümit Özdağ diyorum?
Çünkü gerçekten Türk halkı aç perişan iken, büyük şehirlerde kiralık değil, satılık ev bile bulamaz iken, ülkede 10 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşamasına ve devlet tarafından buna müdahale edilmemesinden rahatsızım. Biz yüksek lisans, üniversite, doktora için emek ederken yabancıların sınavsız şekilde girmesinden bunaldım. Taliban zihniyeti sebebi ile hiç kadın bedeni görmemiş insanların ülkede hem kadınları rahatsız etmesi hem de kendi ülkelerine Türk kadınları satılık gibi lanse edip, Türk halkını küçük düşürmesinden sıkıldım (zaten kadınları çekme sebepleri de bu) Hadi Suriyeliler savaştan ötürü geldi (gitmeleri gerek) ama Afgan ve Pakilerin yarısından çoğu tecavüz yanlısı ve işin kötü yanı Güney Asya'da tecavüz olağan bir durumdur. Erkek çocuklara da tecavüz edilir.
Bizim ülkemizde kiralar 300₺ ve dolar 1₺ idi. Gençliğin tek hayali Avrupa'ya kaçmak ve düzgün bir işte çalışmak değildi. Dünyanın en değerli para birimi olan Kuveyt dinarı (ki Araplarındır) 4-5₺ bandında idi. (şu an 58 lira) Araplar bile siginmacilari almaz ve Suudi Arabistan, BAE Bedevilerin ülkeye girişini yasaklar iken Türkiye'ye ne idüğü belirsizler akın ediyor. İşte bu yüzden Ümit Özdağ diyorum arkadaşlar...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil