Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÖSYM Başkanı olarak Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'u atamış. Gece saat 2 sularında..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÖSYM Başkanı olarak Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'u atamış. Gece saat 2 sularında..

şahsen neredeyse kendimi bildim bileli tanıdığım biridir. dindardır ama cemaatçi değildir. ve alanında çok eğitimli ve yetenekli birisidir. torpil yapmayacağına emin olduğum birisi olduğundan dolayı cb’ın atamasına şaşırdığım biridir. görevini layığınca yapacağından şüphem yoktur.
Açık ne değil mi?
Daha ne kadar sıvama bölümünü belli edecekler ki.
Biz sıçtık. Daha belirgin nasıl temizleriz diye bu kadar belli edilmez ki.
Sessiz sedasız yer değişikliği yapılıyor. Hangi göreve aldılar ÖSYM başkanını boşa cikartamazlar ki.
Ama onun bilgisi verilmez
Cevap
47Cevap
Uzun sürdüğü için olabilir
Bence devlet uyuyor eski başkanı sadece işten almiş ama hapse atmaliydi. Çünkü bu başkan sadece soruları satmadi koca bir genç nesli sattı. Ve bu bir suçtur. Sadece görevden alarak normalleştirmişler yanlış bir yaklaşim...
Hiç bir suç cezasız kalmamamli
Odtü ye yıldızda doktora tamamlamış matematikci
okul hayatı yasamına gıyımıne yansımamıs basem bıyık al elıne tespih birde nargile tamam. Arkadas tarıkat seven bir tip.
merak etmeyin bu tipler vitrinden alınacak kurumlar revize edilecek
geliyor gelmekte olan !
Gene 50 Yaşında bir amca atamışlar. ÖSYM ile işi olanlara geçmiş olsun öncelikle.
Demek ki gece atamayı seviyor. 😂
ya sanki bir önemi var, o makamlara çay bardağı atasan aynı performansı gösterir. O makamdakilerin kendi hür iradeleriyle bir şey yaptıkları mı var?
Prosedür uzun sürüyordur akşam saatlerine ancak yetişiyordur ve ertesi güne mutlaka yetişsin diye akşam saatlerinde onaylanıyordur...
Devlet uyumuyor çalışıyor. Bu güzel bir durum.
Bence devlet uyuyor eski başkanı sadece işten almiş ama hapse atmaliydi. Çünkü bu başkan sadece soruları satmadi koca bir genç nesli sattı. Ve bu bir suçtur. Sadece görevden alarak normalleştirmişler yanlış bir yaklaşim...
@1terazikadınıı devlet işlerinden ne kadar uzak olduğunu anlıyorum yorumlarından... aynı zamanda hukuksal bilginde yok.
Devlet personelini cumhurbaşkanı ya da bir başka bürokrat içeri atamaz. Görevden uzaklaştırır. Sonrada Mahkeme suç delillerini bulur suçluysa içeri atar.
Devlet işleyişin daha hızlı olması için geç saate kadar çalışmış ve bugune kararı yetiştirmiş atama yapılmış... devlet uyuyor ne demek? Bilgisizce bir yorum olarak nitelendiriyorum.
Olabilir kb lütfen 🙏
@1terazikadınıı Anlayışlılığın karşında saygı ile eğiliyorum. Taktir ediyorum...
Teşekkür ederim sende çok anlayişlisin..
@1terazikadınıı nezaketin için bende teşekkür ederim.
😊😊
Resmi gazeteden dolayı. Bundan once atanan başkanda haksızlıklar yapıldi diye atanmişti diğeri tutuklanmışti hatta
Maşallah çok eli yüzü düzgün gözüküyor inşallah bir aksilik çıkmaz gerçi böyle şeyler olmaz bizim ülkemizde
ÖSYM başkanının artık kim olduğunun önemi olmadığının farkındayız. Kale içten fethedilmiş durumda.
Para piyasaları anlik ters tepki vermesin diye,
Piyasalar kapaliyken yapılıyor
Artık düzelse şu sınav işleri, bir türlü yoluna girmedi
Resmi gazete gece yayınlandığı için olabilir mi 🙄
Kimin gelip kimin gittiğini hiç önemi yok. Bu parti gitmeli
Erdoğan gece gündüz çalışıyor... Muhalefetin en son haberi oluyor..
Bı dahaki sefere de bu caldirir soruları alıştık nasıl olsa
Umarım başkanım bu sefer iyi bir adam getirmiştir
Zihniyetler değişmez, kişiler gelip gider böyle anca
Demek ki reyiz geceleri bile uyumuyor memleket için hala çalışıyor bak 😉🤣🤣
gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir sözüne bağlılıklarını tazelemek için.
Ali ismailoğlu cemaatinden bir isim, soruların gideceği yeni adres belli oldu.
Bu adam, İsmailağa'nin eğitim kolundaki en yetkili adammış.
Ben anlamadım, ne oldu şimdi?
Bide bu haber dolanıyor ortada.
Başkan da ne hikmetse atanmadan bi kaç saat önce tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış😀 ... Tabi çoktan ulaşılmış twitlerine..
Gelene gidene çok da takılmayın hepsi piyon sonuçta
Elhamdulillah bir baska beyni hur akli hur fikri olgun kendini yetistirmis oncu bir lider daha dkckakc
İnşallah bundan sonra bu tür skandallar olmaz.
Tek kişinin vicdanı tek kişinin kararı.. Seçimler yaklaşıyor ona göre aklımızı başımıza alalım..
Kafasına göre takılıyor takılsın bakalım nereye kadar takılacak..
Atamalar gece yapilmiyor gece yayinlaniyor resmi gazete. Herseyden birsey cikarmayin. Yillardir suren gelenek
Halk uyur devlet uyumaz
Su uyur dusman uyumaz
Şu Kpssyi iptal etseler keşke
Çünkü resmi gazete o zaman yayınlanıyor
Adamlar uyumuyor çalışıyor çünkü
Gündüz yapılsa kimin için ne fark edecek
cok dusunuyorlar :) ondan oluyor :)
Padişahın keyfi o zaman geliyor demek ki.
resmi gazete hep gece yayınlandıgı için.
Darbevì meseleler gibi. d
Anca oluyordur uzun suruyodur
İşte uyuyorya millet ondan
Haberimiz olmasın diye gece atıyorlar
Hep aynısının mavisi bunlar
Oooo sakalı da var
Kesin liyakatlı bir zattir
kalkışma olmasın diye
Sabah mesaiya başlasın ya da ayrılsın diye
Dhsjdndjhxhdjdbd kpss den sonra olması peki
O vakit insanlar insanlar uyutuluyor.
Tanimiyorum kendilerini 🙂
Gece aklına geldiyse zaar
Gece yapılan işlerden hayır gelmez 😂😂😂
Ya hamile kalırsın ya da hamile bırakırsın nsjsjsksj
Millet uyurken çakmasın diye
Tipe bak
@yağmur_yüreklim01 tip yerine acaba işini iyi yapabiliyormu diye baksak nasıl olur?
Benim görüşümden sanane?
Anlamadım
güven vermiyor
Acaba neden
Al birini vur ötekine
Hepsi bk nasılsa.
birazcık da bu içine etsin
Akp nin yeni kuklasi
Ozaman 👏👏👏
Anlayamadım bende
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?