Merhaba herkese burada bir sorunumdan bahsedicem lütfen absürt yorumlar yapmayın. Her gece korkunç bir kabus görüyorum ve uyandığımda kalbim çok hızlı atıyor sanki gerçekten yaşamışım gibi,5 dakika sonra sabah ezanı okunuyor. Neredeyse toplamda 2 aydır böyle. Dün gecede şöyle bir rüya gördüm, benim ellerimi iple bağlamış sürükleyerek götüren bir varlık tı insan değildi göremedim ama ben ağlayarak benim suçum yok ailemin var diyordum, küçük kızım bana bakıyordu çok donuktu korkarak uyandım. Gece vaktiydi.(18yaşım evli değilim) Sonra geri uyuyayım dedim çünkü çok uykuluydum bu seferde rüyamda gözlerimi kapatıyorum ve bana hayran hayran bakan bir cin görüyorum öylece beni izliyor başında taç var, pelerinli. Yakışıklı değil çirkin de değil normal biri. Birden uyandım, dua ettim. tekrar uyudum çok yorgundum bu sefer rüyamda dualar okuyorum Nas. Felak sureleri vs, tekrar korkarak uyandım. Baktım etrafıma öylece gölgeler görüyorum tabi herzamanki gibi.. Tekrar uykuya dalmışım bu sefer yorganı başıma çektim korktum çünkü rüyamda yorganın üstünden biri başıma dokundu 2 kez , sıçradım gözümü açtım gözümü açtım gerçekten biri dokunmuştu çünkü hissettim ve yorgan eğikti. Sonrada ezan okundu. öylece uyumuşum.. Bu ve benzeri baya oluyor. Psikoloğa gitmiştim önceden sağlımın gayet yerinde olduğunu hatta çok zeki bir kız olduğumu söylemişlerdi. Nedir sizce bu musallat mı?
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle bişey var insan psikolojisinde kendi kendini korkutuyosun aklına gelmemesini sağla tabiki bu varlıklarında iyi ve kötü olanlarının olduğunu biliyoruz korkan kişiye daha çok uğraşırlar dua et ben bebekken çok ağlarmışım uykumda ağlayarakda uyanırmışım sürekli annemler bana rahat uyumam için muska yazdırmışlar hocaya onu takınca düzelmişim heralde 22 yaşımdayım o dualı kağıt hala bende duruyor geçen zamanlarda evde oldu uykumda senin gibi saçma sapan şeyler gördüm sabah ezanından sonra kardeşim staja gidiyodu hazırlanırken dolabın kapağını birden kapattı o esnada kalbim sıkıştı uyanmışım kardeşime kötü kötü bakmışım geri yatmışım ama kalbimin sıkıştığını hatırlıyorum uyandığımı hatırlamıyorum sonra bir kaç gün sonra kardeşime oldu odayı kontrol ettik yukardaki salak komşu sofra bezi çırpmış odamızın camının önünde hep ekmek ufağı bidaha olmadı sende odanın heryerini kontrol et uyuduğun odada bir Kur'an-ı Kerim bulundur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMutlaka hocaya görün. Ama doğru bir hoca olsun sahte hocalar çok olduğu için daha da bela olabiliyor. Doğru düzgün iyi bir hoca araştırın mutlaka ama mutlaka hocaya git ciddi diyorum ileride sadece rüya ile kalmayabilir her zaman dua ederek uyu abdestli uyu. Allaha emanet ol.
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
pardon da hoca ne yapacak çok saçma insanoğlunun tek koruyucusu vardır o da Allah Kuranı Kerim'i biz insanlar için neden indirmiş süs olarak mı kitabımızda herşeyden koruna bilmemiz icin dua ayet süre gondermiş boşuna hacı hocara gitmeyin sadece kendinizi avutursunuz benim görüşüm tabi seninkide başka bir görüş saygı duyarım ama doğru yol hoca değil
Soran+1 yıl@Crazy884 sen hiçbirşey bilmiyorsun canım daha fazla yorum yapma istersen.
- +1 yıl
@Crazy884 Bak anlamıyorsun. Musallat olayı olursa eğer kuran okurken veya namaz kılarken onu sürekli rahatsız ederler kişi namazda bayılabilir, kötü hissedebilir, korkabilir bu durumdayken ibadet edemez ki doğru düzgün. Bu musallat olayı için özel dualar muskalar yapılması gereken şeyler var kolay kolay geçmiyor öyle. Bilinçsiz bilinçsiz yorum yapma. Tabii ki ibadetlerine devam edecek fakat ibadetle iyileşemiyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
İçinde ne yazdığını bilmediğin şeyleri taşımakta n bahsediyorsun kuran dan alınmış özel ayetler var diyosun e Kuran in meali de var söyleyin o hocalar a versin ler âyetleri kendiniz okuyun. sırf naylon posete sarıldı diye okunmayan âyet sizi mi koricak... o zaman kimse evinde kuran okumasin poşet e sarıp rafa koysun... sonuçta içinde özel ayetler var dimi...
Bendede aynı şekilde şeyler oluyordu, bende biraz daha farklı rüyalar.
Senin ezandan önce kalkıp rüya görmen ezanla alakası yoktur yani ben çok daha farklı rüyalar görüyordum ezandan 5-10 dk önce kalkıyordum bu konuda birçok kişi sana fetva, öneri verebilir, ama ezandan önce kalkıyorsan, bol bol dua oku, namaz kıl, ben bu süreci dua ile geçebildim, Bunları yaşaman seni doğru yola çeviricektir emin ol. İstediğin zaman soru sorabilirsin.10 Yorumla
+1 yılSabah ezanından sonra böyle birşey olmuyorsa sana musallat olmuşlardır. Birde insana aşık olan 3 harflilerde var durumun ciddi olabilir sen işini bilen bir hocaya görünsen iyi olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılhocaya görünemem
- +1 yıl
Aslında Sivas'ta olsan sana yardım edebilecek bir teyze var ona götürürdüm o sana yardım ederdi.
Soran+1 yılistanbuldayım 😐😞
- +1 yıl
Vallaha şansını kaybettin üzüldüm durumun içinde :(
Soran+1 yıl😞😞 yinede teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılHayırlı sabahlar şu an kaç yasındasın yazdıkların yenımı bilmiyorum ama öyle ise senden baya buyuk bir ablanım. Ve inan bana bu yasadıklarınn fazıletını bir bilsen başını secdeden kaldırmazdın. Sana şefkat tokadı ile yol göstermeye çalışıyor Allah CC ona dua etmenı artık biryerden başlamanı istiyor. Namaz. ve ezanla alakası yok dıyenlere aldırma. İnan bana o saatlerde veyahut yakınnda ıuandıgında tekrar uyumaya çalışma varsa halin ezanı bekle güzel bir abdest al ve namaza başla:) şuankı gibi bunu çok yasadım tecrübe ile sabıttır.;)
Küçük not;Uyandırılmadan önce namaz ve farklı konularda rüyalar gördürmeleri normal. Musallat ya da 3lere bağlamayın. Sevgiler.20 Yorumla
+1 yılNamaza başla. Eğer kılmıyorsan kesinlikle ailen senin namaza alıştırmadıysa onların suçu olan bu. Lütfen kulak ver ve okuyan herkes kulak verin Namaz farzdır haşa Allahın rica ettiği birşey değil!
46 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılıyordum bir ara , hep sureleri karıştırıyordum namaz esnasında abdestli olup olmadığımı unutuyordum, bazı sıkıntılarım oluyordu , zamanla bıraktım hiç istemiyordum ama..
- +1 yıl
Başlayıp bırakmak daha günah üstelik o abdesti hangi rekatta olduğunu unutman vs. Hepsi vesvese vesveseden kurtulman8n birçok yolu var araştır lütfen dünyadaki şu kâbus bile elem vericiyken cehennemin hayalini kurmak öyle güç ki
Soran+1 yılhaklısın.
- +1 yıl
Allah affetsin hepimizi :/
- +1 yıl
Ama eğer namaz kılarken sıkıntı yaşıyorsa, dayanamıyorsa mecbur bırakıyor sebebi musallat olabilir o yüzden hocaya görün mutlaka.
- +1 yıl
Allaha sığın en başta.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım öncelikle körü rüyalarını herkese anlatma iyi değil
İkincisi ise nas ve felak ve ayet-el kürsi olumadan uyuma
Bir de gün içinde sürekli Allah'ın isimlerini an
Ve sabah ezanında uyandığında sabah namazl kıl
Rabbim korusun tüm kötülüklerden11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşAllah.
kabuslar görmenin sebebinden biride sana ya da ailene büyü yapılması olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılannem küçükken evlerinin perdesinde kırmızı renkli bir muska görmüşler anneannem dışarı fırlatmış, tabi ne kadar doğru bilemem annem çok küçükmüş o zamanlar
Psikolojikmen gelişen bir durumda olabilir. Bir doktora görün.
14 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gittiğimi yazmıştım.
Soran+1 yılteşekkür ederim. hocaya gidemem ailemin bilmemesi gerek
Sen onlarla uğraşır isen onlarda seninle uğraşır. Özel görüşü açsaydın yardım ederdim.
14 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atsan?
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yılbu üyeye mesaj gönderemezsin diyor?
Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Musallat lam ihtimali yüksek inana bana iyi bilirim böyle şeyleri bir hocaya görünmelisn mutlaka
15 Yorumla
Soran+1 yılsana neler oluyordu mesela?
Soran+1 yılvalla uzun ince siyah mavi dumanımsı gölgeler görüyorum, biraz alıştım ama geceleri çok korkuyorum uyuyamıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNas , felak oku bide sağ tarafa yat. Sorun cin diyorsan sen onlardan daha güçlü bir varlıksın Allahın izni ile bir şey olmaz. Banada oldu bu durumlar bir çok insanda oluyor senin duan yeter.
20 YorumlaBenim de başıma geldi. Anlattıklarınla kendiminkini kıyasladığımda benimki seninki kadar ileri bir boyutta değilmiş ama senin iyi bir hoca bulman lazım
10 YorumlaDiğer konusunda 386 cevap paylaştı. Llah ın seni her an gördüğü şuurunda hareket edersen sana kimse Allah ın izniyle zarar veremez bol bol ayetel kürsi okumanı öneririm 😉
20 Yorumla3-4 sene bana da musallat olmuşlardı. İnanıyorum sana :)
139 Yorumla
Soran+1 yılneler oluyordu sana anlatırmısın?
Soran+1 yılİnanırım da, ben görmeyeçok yaklaştım görmek istemiyorum tırsıyorum git gide göz perdem açılıyor. şuanda siyah ve mavi uzun ince gölgeler görüyorum
- +1 yıl
Göz perden açılmıyor, kendi kendine olacak bir durum değil bu, korkunç bir olay seni bir hayli etkilemiştir ve bilinç altına yerleşip her gün aynı saatte tetikleniyor olabilir. Veya gerçekten musallat olmuş olabilirler sana. Üfürükçü falan değilde şöyle, Has bir hocaya görün.
Soran+1 yılya ben çook önceden 3-4 yıl önce cin daveti yapmıştım, araştırıyordum 😞 merak. şu son 2 senedir hiç bişey yapmıyorum ama onlar yapıyor bu sefer
- +1 yıl
Ben de armut gibi, gençliğim de yaşadığım sorunların nedenini araştırmak istemiştim biraz büyüdüğüm de. Pek hoş olmadı tabi. Hoca'ya okutmuşlardı beni 1-2 sene düzelmiştim. Sonra yine başladı, son aşamalara geldim. Kendi suretlerini konuşma dillerini, seslerini her şeyi görmüştüm, duymuştum. Tabi en son ben uyurken gecenin bir vakti yatakta yanımda belirene kadar.
Soran+1 yılSende baya zorluklar çekmişsin 😩
Soran+1 yıl😊 oo
Soran+1 yılYok. vallahi troll değilim.
Soran+1 yılSence bir troll bu kadar gerçekçi ve uzun yazabilir mi? Yaşadıklarımı anlattım herşeye troll. Troll değilim kardeşim Allah biliyor.
Soran+1 yılSağolun.
Soran+1 yıl@johhnwick nasıl
Soran+1 yıl@johhnwick ben uyurken yatağıma girdi diye yazmadım, dokundu diye yazdım?
Soran+1 yıl@johhnwick kusura bakma nickleri karıştırdım.
Soran+1 yıl@johhnwick dün gece uyuyamadım tabletten kulaklıklamüzik dinleyeyim dedim, bir fırlattı yere kırılmadığına şükrettim tablet kapandı müzik falan dinleyemedim.
Soran+1 yıl@johhnwick bilemem.
Soran+1 yıl@johhnwick bilmiyorum
Soran+1 yıl@johhnwick 😊 öyle mi
Ayy zaten herkes söylenceği söylemiş bol bol dua oku allah yardımcın olsun ben olsam etkilenirim yani
10 YorumlaHayir sabah namaxina uyandiriyolar kalkta iki namax kil diye
20 YorumlaSen hocaya görün diyenlere takılma aptal oldukları için saçmalarlar bende senin gibi rüyalar görüyordumn namaza başladım onun adını andıkça zaten aklından çıkarıyorsun rüyanda gördüklerini musallat felan diyede bişey yok zihnin bilinç altın senin oyun oynar Bi an önce kurtulmak için o korku filmlerini artık izleme sorunundan kurtulmuşsundur 1 yıl geçmiş aradan ama olsun diğer gelenler okur
00 Yorumla
+1 yılCinler nuru fazla olan kişiye musallat olur, cevşen tak ya da hocaya görün çünkü psikologlar cinlere inanmıyor
10 YorumlaKardeşim 5 vakit namazini kil ve evde sürekli Kur-an oku kuran okunan eve gelemezler... Ayetel Kursiyi de bol bol oku...
10 Yorumlabence namaza kaldırılıyorsun sen korkma cınlerın aşık olduğundan falan değil yanı o namazı kılıp uyumuş olsaydın aynısı gerçekleşmezdı
03 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kıldığımda daha fenaları oluyor.
Soran+1 yılaa gerçekten.
+1 yılCin aşık olmuş olabilir Allah yardımcın olsun ya , psikolojik bir durum değil hocaya filan git mutlaka.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılManevi eksiklik olabilir namaz ve dualarına daha fazla zaman ver. Allah yardımcın olsun üzücü bir durum benzerlerini bir süre bende yaşamistm
10 YorumlaDiğer konusunda 401 cevap paylaştı. yillar yillar once annem de bu tarz seyler yasarmis sonra gecmis ama
00 Yorumla
+1 yılCenabet yatıomusun hiç?
19 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Yanlızmı yaşıyorsun peki?
Soran+1 yılailemle
- +1 yıl
Hmmm.. anlattığına göre musallat olmaya çalışıyorlar ama şimdi bizimle dalga geçen atheist de olabilirsin 🙄🙄
Soran+1 yılBu kadar yazı yazmaya üşenirdim dalga geçecek olsam.
- +1 yıl
Yaşın 18 mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER
Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan vrlıkalrın gittiğini bir saat içinde anlayacaktır.
Soran+1 yılteşekkür ederim 😊
senaryo yazmadıysan sorun ciddi.
15 Yorumla
Soran+1 yılyok vallahi gerçek.
Soran+1 yılEtki ediyorlar bence,
Soran+1 yıl😐😐😐
burdan yazayım çok bildirim gidicek o çocuğa
110 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılolmadı, anlatmadım
Soran+1 yılAnlatmam aileme delirdiğimi düşünürler, sevgilim olmadı istemedim, soğudum sevmem pek öyle şeyleri. herşeyin bir yaşı var
1 yıl
Bende tam şu an onu yaşadım ve uyandım dehşet verici bir rüya gördüm bunu 2kere yaşadım, uyandım 5-10dk sonra ezan okundu bunun gibi olay görmüştüm hoca diyordu sen uyandırılmışsın namaz için00 YorumlaDiğer konusunda 931 cevap paylaştı. hemen bir hocaya git muska yazdır
10 Yorumla
+1 yılbence namaz a kaldiriliyorsundur
10 YorumlaBence bide hocaya git.
10 Yorumla
+1 yılBence psikolojik seninki
01 Yorumla
Soran+1 yılsen bir daha oku yazımı
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Töbe est
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. doğal davran bence
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında