Her gece Sabah ezanı 5/10 dkka öncesi?

Merhaba herkese burada bir sorunumdan bahsedicem lütfen absürt yorumlar yapmayın. Her gece korkunç bir kabus görüyorum ve uyandığımda kalbim çok hızlı atıyor sanki gerçekten yaşamışım gibi,5 dakika sonra sabah ezanı okunuyor. Neredeyse toplamda 2 aydır böyle. Dün gecede şöyle bir rüya gördüm, benim ellerimi iple bağlamış sürükleyerek götüren bir varlık tı insan değildi göremedim ama ben ağlayarak benim suçum yok ailemin var diyordum, küçük kızım bana bakıyordu çok donuktu korkarak uyandım. Gece vaktiydi.(18yaşım evli değilim) Sonra geri uyuyayım dedim çünkü çok uykuluydum bu seferde rüyamda gözlerimi kapatıyorum ve bana hayran hayran bakan bir cin görüyorum öylece beni izliyor başında taç var, pelerinli. Yakışıklı değil çirkin de değil normal biri. Birden uyandım, dua ettim. tekrar uyudum çok yorgundum bu sefer rüyamda dualar okuyorum Nas. Felak sureleri vs, tekrar korkarak uyandım. Baktım etrafıma öylece gölgeler görüyorum tabi herzamanki gibi.. Tekrar uykuya dalmışım bu sefer yorganı başıma çektim korktum çünkü rüyamda yorganın üstünden biri başıma dokundu 2 kez , sıçradım gözümü açtım gözümü açtım gerçekten biri dokunmuştu çünkü hissettim ve yorgan eğikti. Sonrada ezan okundu. öylece uyumuşum.. Bu ve benzeri baya oluyor. Psikoloğa gitmiştim önceden sağlımın gayet yerinde olduğunu hatta çok zeki bir kız olduğumu söylemişlerdi. Nedir sizce bu musallat mı?

Her gece Sabah ezanı 5/10 dkka öncesi?