Ben yurt dışında yasıyorum (Fransa) ve gerçekten çok merak ediyorum, gurbetçiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
İnanın malum partiyi desteklemeyen de var aramızda 😂
İnanın malum partiyi desteklemeyen de var aramızda 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ön yargım yok
olumsuz bir düşüncem yok ama orada yaşayıp bura için atıp tutanlara özellikle de avrupa çok kötü biz sıkıntı çekiyoruz imkanımız olsa Türkiye de yaşarız oturun oturduğunuz yerde mihvelinden atıp tutanlara ayar oluyorum onu söyleyeyim :)
Zaten yalan söylüyolar, evet yaşam her tarafta zor ama Avrupa ülkeleri Türkiyeden beter diyemezsin. Ben şu yönden kıskanıyorum sizi, Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke havası suyu başka dünya üstünde Cennet diye boşuna demiyolar, harcanan bir ülke maalesef.
kesinlikle katılıyorum.
Türkiyenin harika bir ülke ve inanılmaz refah düzeyine sahip olduğunu düşünüyormusunuz? Birde Avrupa bizi kıskanıyor mu? :D
Çooook Avrupa hayran Türkiyeye
Şaka bi yana, tabikide harika bir ülke ama sosyal ve ekonomik açıdan çok kötü olduğunu görüyorum, nasıl geçirebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Geçinebildiğimizi kim söylediki :D
bende Kanada'da yasiyorum konustugum arkadaslarim zannediyor ki ben para icinde yuzuyorum parayi agactan topluyorum saniyorlar :D
Eniştem buraya geldi hayret etti. Türkiye den iyiyiz bu doğru ama yaşam her ülkede zor
tabi aynen oyle tamam insanlar hakli kanada rahat zannediliyor ama ev araba almak zorunlu yasamak icin ve evler 700 bin $dan basliyor bu da 30 yillik ev kredisi ile aylik en az 2500$a denk geliyor. Asgari ucret zaten 2400$ vergiler icinde. Yani calisiyoruz ama ayda 200-300$ kaliyor cepte.
Ben de gurbetteyim burada da ekonomik kriz var ama genede turkiye cok seviyorum ben
Hepimiz çok seviyoruz, Türkiye bi başka.
Malüm partiyi destekleme, ama malüm adamı desteklemezsen çöpsün zaten. Ayrıca gurbetçiler Türkiyenin 59 yıl gerisinde kalmış krolardır.
Cikolatalari azaltilar. Gercekten ekonomik kiriz oldugunu dusunmeye basladim.
Ya 😂😂
Oyle oyle 5 6 tane fıstıklı gelirken artik 2 tane sade geliyor. Aldi market de zam yapmis biz öyle duyduk
Adamlar yıllık 2.5 Euro kazanıyor geçen birinden 10 Euro istedim. Yok dedi. 10 TL yani. Çok cimriler yalancılar. Para vermiyorlar hiç bizim 10 bin TL orada 2 bin Euro anca
Demin fransa Dan gelmiş, konyalı bir ailenin çocuklarını uçurdum. Normal vatandaş işte
Buraya gelip burayı övüp orayı gömenlerden değilsen güzel. 😂
Lüks araba ile gelip sabah akşam trafik artırıyorlar 😂
Türkiye için oy kullanmamaları gerektiğini düşünüyorum. Hatta gurbetçi yakınlarının para verip mal mülke çökmesine karşıyım. Demek ile olmuyor.
Emirdağlıyım Belçika da yaşıyorum harika ülke Belçika insanların hakkımda ne dusundugu umrumda degil
özünü burdakilerden daha iyi korumuş oluyorlar genelde
fransadakileri bilmem ama almanyada yaşayanların türkçe aksanı çok tatlı oluyor
Önyargım yok hatta orada yaşayan biriyle evlenmek de iaterdim tabi mesleğimi yapabikecek olsaydım😅
Iyi birisini bulursan neden olmasın! Dil öğrendikten sonra gerisi kolay (tabi en zoru zaten dil öğrenmek 😂)
Haha bence dil işi daha kolay ama adam gibi adam bulmak çok daha zor😂
Doğru. Şahsen burada daha kafa dengi bir Türk erkeğine rastlamadım.
Fransa’da ne işiniz var gelin Türkiye’de okuyun işsiz kalın 😀
Üzülüyorum sadece gurbet ellerde yazık😓
Valla umtumda degil kimse acikcasi
Geneli sonradan görme oluyor
Çoğu çingene. Yanlış anlama da. Sonradan görmüş.
Görgüsüz çol bu doğru
İktidarı savunanlara boydan giriyim
Bende giriyorum
1.80 bu arada onu da belirteyim
Öyle bir yargım yok
Bir ön yargım yok.
Sansli oldugunuzu dusunuyorum
Keske karim olsa derim
Pek sıcak bakmıyorum