T. C. Lideri acilen referanduma gitmeli ! 18 yaşında Suri Bana Biz Gitsek Aç Kalırsınız, Irkçısınız Dedi?

Reisin çoğu politikasını beğeniyorum.
LAKİİİNNN ekonomi ve mülteci/göçmen /Muhacir sorunu hem kendisini hem bizi yiyip bitirdi. Ekonomi konusu dünya geneli ama tamamen Adaletsizlik , müteahhit doyurma , Yabancı satışına onay ve hatta vatandaşlik ve teşvik vermesi akıl dışı ve gayri milli politikalardir.

Yeşil kalkınma diyip ülkede beton kalkınma var ve alıcıları da sadece Türk olmayanlar...

Zaten mülteci sorunu bitse ekonomi yapay pandemiye ve yapay krize rağmen yüzde 60 düzelecek kanımca...

Çocuk bana artık fazla Suriyeli yok , gayrimenkulları kime kiraya ya da yüksek kiraya verecekseniz dedi?
Kendimi yabancı hissettim anasını satayım !

Acilen refaranduma gidilmeli, siz de destekliyorsanız ona göre Cimer ve change. org için metin hazırlayıp size paylaşıp TÜRK MİLLETİ OLARAK REFERANDUM için başvuru ile talep etmenizi rica edeceğim.

Özellikle İstanbul artık Ulu Kağan Fatihin topraklarından çıkmak üzere, resmen bize Istanbulu terk edin köyünüze dönün politikası uygulanıyor.

Reisi Cumhur acilen kendine gelmeli ve seçim için değil Vatan içi ŞİMDİ HEMEN EL ATMALIDIR !
Haklısın, Türkiyede Mülteci İstemiyoruz.
Hani Müslüman Kardeşlik , Utan Kendinden !
Hepsi olmasa da çoğu gitmeli. Kadın ve çocuklar kalmalı...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
T. C. Lideri acilen referanduma gitmeli ! 18 yaşında Suri Bana Biz Gitsek Aç Kalırsınız, Irkçısınız Dedi?