Kızlar destekleyin bizi de en azından barajı geçelim. Bu +10 milyon ne idüğü belirsiz sığınmacıyı geri göndereceğiz ve yenileri gelmesin diye sınırlarımızı tekrardan mayınlayacağız. Kadınlarımızın çocuklarımızın daha rahat yaşaması için her şeyi yapacağız. Atatürk Türkiyesini geri getireceğiz.
"Ey kahraman Türk Kadını, sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye lâyıksın.” Mustafa Kemal Atatürk|
"Ey kahraman Türk Kadını, sen ayaklar altında ezilmeye değil, omuzlar üstünde göklere yükselmeye lâyıksın.” Mustafa Kemal Atatürk|
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben oy vermeyi düşünüyorum ama o adamın iktidara gelmesi çok zor. Çünkü adam çok radikal konuşuyor. Ha, fikirlerini gerçekten destekliyorum ama o adam Türkiye’ye başkan seçilmez. O zaten kendini aday göstermiyor. Sadece Mansur Yavaş çıkarsa destekleriz diyor. Ben de Mansur Yavaş’ın aday olmasını istiyorum. Parti seçerken de Zafer Partisine oy verebilirim en azından mecliste birkaç sandalyesi olsun.
Radikal değil doğruları söylüyor. Biz Atatürk düşmanlarından ve pkk sempatizanlarından oy istemiyoruz. Sadece vatansever Türk milletinden oy istiyoruz. Chp hdp korkusundan mansur yavaş'ı aday yapamayacak. Bizi destekleyin en azından meclise girelim. Bizim yolumuz atatürk'ün yoludur
Chp, hdp ile birlikte hareket etmiyor. Chp’nin iktidara gelmesi için Kürt oylarına da ihtiyacı var. Bu mantaliteyle daha orta yolu bulmaya çalışıyor. Mansur Yavaş’ı aday yapmazsa chp silinir. Açık ara farkla mansur yavaş yüksek çıkıyor. Sağlık Çalışanlarına karşı şiddet için meclis olağanüstü toplanacaktı. AKP, MHP ve HDP katılmayı reddettiler 200 milletvekili olmadığı için toplanma gerçekleşmedi. İşlerine gelince çok güzel birlikte hareket ediyorlar. Chp=hdp söylemi de erdoğanın, kemal kılıçdaroğlunun kürt ve alevi kimliğinden dolayı yaptığı bir lekeli bir siyaset yüzünden chpnin üstüne yapıştı. Bu söylemin altında alevi-kürt nefreti yatıyor.
Ablacım, hdp ve pkk Mansur yavaş'ın aday olmasını istemiyor. Göreceksin mansur başkanı aday yapamayacak chp. Keşke senin dediğin gibi olsa ama maalesef öyle değil. Kılıçdaroğlu gerçek Atatürkçü ve Ulusalcıları partiden ihraç ederken, HDPli sempatizanları partiye doldurdu. Oy için asla Atatürk çizgisinden taviz vermeyiz biz. Kürtler, Mansur yavaş'a oy vermeyi istemiyorsa önlerindeki diğer seçenek Erdoğan olacak. Kendileri bilir.
Erdoğan’a oy verirlerse Erdoğan hdpyi tamamen kapatır. Çünkü karşısında palazlanmasını istemiyor. Dediğim gibi mansur yavaş aday gösterilmezse kemal kılıçdaroğlu ve chp kendi ipini çeker. Artık iyice chpnin iktidar olmak istemediği ortaya çıkar.
Mansur yavaş, aday gösterilmeyecek. Pkk ve hdp, İmamoğlu veya kılıçdaroğlunun aday olmasını istiyor. Chp'yi de Dersimli tayfadan kurtaracağız. Tek geçerek Atatürk çizgisindeki zafer partisi
suriyelilerden sonra sıra kürtlere gelecek dimi?
bence ülkenin en son ihtiyacı olan şey faşist bir zihniyet
ülkeyi daha da geriye götürüp
hatta pkkyı bile daha alevlendircektir bu zihniyet
aklı olan oy vermez bence
düşmanlık değil barış olmalı bu topraklarda
pkk terör örgütü bu zihniyetler yüzünden güçlendi maalesef
allah islah etsin hepimizi amin
Ne alaka? Kürtler Türk milletinin bir parçası. Ve mülteci değiller. Algı operasyonu ile zafer partisi'ne zarar vermeyi denemeyin.
güzel kardeşim
benim partlilerle işim yok
ama böyle bir durum olabilir
sonuçta ülkede milliyetçilik ayağına kürtler ayrıştırıldı ve kötü sonuçla çıktı
benden bu durumdan endişeleniyorum bir türkiye vatandaşı olarak
allah bu ülkeyi bölmek isteyenlere asla fırsat vermesin amin
hem kürt hem türk faşistlerini de allah ıslah etsin amin
bu arada senin bu düşüncede olman çok güzel tabiki
Kürtleri biz değil, Pkk ve onun öncüsü kadın düşmanı laiklik düşmanı aşiretçi çeteler ayrıştırmaya kalktı.
Biz zafer partisi olarak öncelikle 85 milyon Türk halkını düşünüyoruz. Bu millettin parasını arap ülkelerine yedirmeyeceğiz artık
Kızlar zafere oy verirseniz mültecileri evinden aldırıp otobüslere bindirip gönderecekmiş ümit özdağ bana da japonyapıştırıcısı31 nickli bi hesap söyledi xd
Ya şöyle bir profiline girdim paylaşımlarına baktım fotona baktım da Tanrı cezanı vermiş zaten senin. Sana bir şey demeye gerek yok
Ben de seninkine bakmak isterdim de gizli profilsin, ümit özdağ botları bu siteyi de bastı herhalde aksdjfksjdfsd
Bu arada paylaşımlarım ve profil fotom çok iyi. Ama ZF kazanırsa bana da bi zafer turizm bileti ayarlamazsanız darılırım adksfjksdjkfsjdf
Unutmadan bu Tanrı dediğin Göktengri mi oluyo
Bot mu? Zafer partisi youtube dahil her sosyal medya anketinde en çok oy alan partilerden biri oluyor
Farkındayım. Tek sıkıntımız oy verme yaşı 13 olmadığından sizin etkileşim havada kalıcak
Gençlerden çok oy aldığımız doğru olsa da 13 yaş olayı da abartı. Zaten seçim 18-25 yaş arasında yapılsa zafer partisi barajı rahat geçer.
Sen hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsun
Deva
Sen niye bu kadar zafer partisine takıksın ki? Zafer Partisi fetöcüleri, pkklıları hdplileri akpyi sığınmacıları hedef alıyor. Türkiye istila ediliyor. Sığınmacılar İzmir’de metalci bir genci daha birkaç gün önce dövmüş çocuğun yüzü paramparça olmuş. Sırf saçı uzun diye. Konya’da birini bıçaklamış. Ankara’da kalbinden bıçaklamış. Kars’ta küçücük çocuğun gözüne sığınmacı çocuk kalem sokmuş gözünü oymuş. Konya’da sığınmacı çocuk başka bir çocuğun 20 lira harçlığını almak için çocuğun üstüne kezzap dökmüş. Bursa’da 16-17 yaşındaki kıza tecavüz etmeye kalkmış kız direnip bağırınca kızın başını taşla ezmiş. Senin hiç bu haberlerden haberin yok mu? Hiç mi sosyal medya takip etmiyorsun da hala Zafer Partisine laf ediyorsun. İzmir’deyim ben sığınmacıların yoğun yaşadığı semtlerde olsan o saçın başın, takıların yüzünden hem dayak yersin hem de tecavüze uğrasın. Sen bu ülkenin neyle karşı karşıya kaldığını nasıl görmezsin de Zafer Turizm bana da bir bileti ayarlamazsanız darılırım dersin.
Deva’ya oy verecekmiş. Ulan deva partisini kuran Ali Babacan’ın ve Ahmet Davutoğlu’nun bu yaşadıklarımızda hiç parmağı yok mu zannediyorsun? Avrupayla tek taraflı geri kabul anlaşmasını imzaladı o şerefsizler
@NickSevmeyenlerden Benim mültecilerle bi problemim yok.
Ne bekliyordunuz Esad'ı indiricez şamda namaz kılıcaz katil esad diye adamlara silah dağıtıp suriyeyi kaosa sürüklerken ülkeye hiç suriyeli gelmemesini mi?
Afganların burada ne işi var diyebilirsiniz haklıdır doğrudur ama suriyenin içine eden ülkelerden biri siyasal islamcı türkiyedir ve burada bulunmak suriyelilerin de hakkıdır.
Davutoğluna oy vermiyorum Deva dedim, Ali Babacan'ın da desteklemediğim çok bir faaliyeti yok
Ali Babacan da siyasal islamcı. O partiden çıkma. Suriyenin bu hale gelmesinde onun da parmağı var. Ben Erdoğana asla oy vermedim. Başından beri de Suriye politikasını yanlış buluyordum ama o politikanın uygulayıcılarından biri de bu iki heriftir. Sistemin içindeyken hiçbir şey yoktu da menfaat çıkar çatışmasına düşünce mi yanlışları hataları gördünüz?
Karşıyaka Alaybeyde yaşıyorum, burada sıkıntı zaten hiç eksik olmadı Güzelbahçede değiliz :)
Zafer partisine karşı değilim, düşman da değilim, sadece Ümit Özdağ sadece millete gaz veriyor ve ben popülizme tokum. Yeni bi Erdoğan'a ihtiyacımız yok.
Zafer partsinin mülteciler harici bir konuda politikalarından bahsetsene bana
Ekonomiye çözümü ne
Özelleştirmeyi mi savunuyor, her şeyi kamulaştırmaya mı çalışacak?
Erdoğan gibi faizlere takık mı yoksa merkez bankasına ekonomi bilen bağımsız birini atamayı garanti ediyor mu?
Avrupa birliği üyelik sürecini önemsiyor buna göre adımlar atacak mı yoksa görüşmeleri tamamen durduracak mı?
Lgbt hakları konusunda görüşü ne?
Sokak hayvanları meselesi gündemde, buna çözümü ne?
Trt, Rtük gibi AKP kadrolarıyla dolu kurumları satacak/kapatacak mı, devletin malı olarak görüp düzenlemeler mi yapacak?
Vergi sistemi konusunda ne düşünüyor, kazanç oranlı bir vergi sistemine geçip futbolcu, şarkıcı gibi çok kazananlardan daha mı çok vergi alacak yoksa fakirin aldığı meyve suyundan devleti geçindirmeye devam mı edecek?
Ben deva için bu sorulara cevap verebilirim.
Sen zafer için veremezsin.
Çünkü zafer, mülteciler dışında bir gündemi, parti planı olmayan popülist (sosyal medya jargonuyla 31) dışında bi parti değil
Suriyelilerin burada bulunmaya hakları falan yok. Suriye devletini yıkmaya kalkan islamcı selefi terör örgütü bunların hepsi. Kendi devletlerine isyan etmiş terör olaylarına sebep olmuş tipler. Aynı bizim ülkedeki pkk ve pkk sempatizanı kürtler gibiler. Onlar da otorite boşluğu askeri zayıflık olsa bunlar gibi isyan edip terör olaylarına sebep olacaklar ve başka ülkelere gidebilirlerse gidecekler. Kendi ülkesinde terör faaliyeti yapan heriflere destek oldu bu hükümet. O hükümetin içinde Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu da vardı. Sığınmacılarla bir sorunum yok diyorsun gecenin köründe tek başına tenha bir mahalleden geç de bak bakalım sorunun oluyor mu olmuyor mu?
Deva partisi mi? Direkt düşmanım o parti. Atatürk'ün yolunda olmayanlar, Atatürk çizgisinden taviz verenler direkt benim düşmanımdır. Deva ile akp'nin hiç bir farkı yok. Aynı kökten geliyorlar
Atatürk'ün yolunda değilim
Liberalim ve ideolojimi kim savunuyorsa onun yanındayım
Zafer Partisinin de bunlarla ilgili cevapları var.
https://youtu.be/fTdmMuSu1M4
@NickSevmeyenlerden Ben Ali Babacan'ın ekonomi bilgisine güveniyorum. Bunun gibi eskiden AKP kadrosundan sevdiğim Mehmet Şimşek vardı.
Ali Babacan sorumlu değil Türkiye'nin Suriyede islamcı teröristleri destekleyip yardım edip ülkenin karışmasından
Atatürk'ün yolunda değilsen canın cehenneme. Sen ve senin gibilerden oy istemiyoruz zaten. Atatürk ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Türkiyeyi tekrar Atatürk çizgisine getireceğiz
Ben devletçilik ve milliyetçilikten taviz veriyorum bro
Diğerlerine okeyim
Zafer Partisini yaklaşık 1,5 senedir takip ediyorum kamulaştırmaktan yana. Tarımda çiftçiyi destekleyecek ve tarım okulları kuracak. Devlet planlama teşkilatı yeniden var olacak merkez bankası bağımsız olacak. Japonyayla ticari anlaşmalar yapacakmış. Bu adam Japonyada yaşamış eğitiminin bir kısmını oradan almış. Japonyadaki teknolojik yenilikler de Türkiyeye gelebilir. Eğitim sadece devlet okullarında olacak 4+4+4 sistemini kaldırıp eski sistem olacak. Özel okullar olmayacak cemaat vakıf okulları olmayacak askeri okullar açılacak ve askerler küçüklükten itibaren eski sistemdeki
Gibi yetişecek. Fetö ergenekon hepsiyle mücadele edecek. Bunları kendisi söyledi. Mülteci sorununu ön planda tutuyor çünkü sorunun temeli onlar. Sayıları çok fazla akp kendi teşkilatlarında onları da teşkilatlandırıyor. Onlar da belli başlı yerlerde öbekleşip belediyelere geçerlerse türkiyede iç savaş çıkarabilirler bağımsızlık ilan edebilirler diye ön planda tutuyor. Yine sığınmacılar beleş her hizmetten faydalanıyor bunlar da ekonomiye ek yük demek.
Ali Babacan, Türk ekonomisinin çöküşünün baş sebeplerinden biridir. Onun döneminde yalancı bahar yaşamak uğruna Türk ekonomisinin altına dinamit koyuldu. Ali Babacan ve Davutoğlu ile de hesaplaşacağız. Zafer partisi helalleşmeyecek, hesaplaşacak.
@NickSevmeyenlerden Çap ikinci bölüm olarak Ekonomi okuyorum
Sorduğum soruların bir tanesine bile bir cevap olmadığı gibi hiçbir ekonomik öneri ve plan da yok bu konuşmada, hepsini izledim.
Sadece suriyelilere harcanan para ve sarayın harcamalarından bahsedip popülizm yapmış yine.
Faiz politikası ne, enflasyonu nasıl düşürecek, genç işsizliğe nasıl çare bulacak, dış borcu ve cari açığı nasıl kapatacak, cds primini nasıl düşürecek, dış borç alacak mı alacaksa İMF mi yoksa başka bir yerden mi alacak, düşük faizle almayı nasıl becerecek, ekonomik güven endeksini nasıl arttıracak, ülkeye dış yatırım, sıcak para çekip AKP'nin ilk yıllarındaki politikayı mı izleyecek...
Bir tanesinin bile cevabı yok. Muhtemelen bana bu videoyu attın başlığına bakarak ama sen bile izlemedin.
Ümit Özdağdan daha çok ekonomi bildiğime eminim bu arada
2022'de kamulaştırma savunan birine zaten oy vermeyi düşünecek değiliz. Devlet neyi iyi yaparsa özel sektör 3 kat iyisini yapar bunu defalarca gördük.
Ayrıca Ali Babacan yalancı bir bahar yaşatmadı, AKP o bahar ve bolluk dönemini yanlış değerlendirdi bu Babacan'ın suçu değil.
Her şeyi satacağız içtiğiniz suya kadar her şeyi özelleştireceğiz devlet hayatımızda minimum etkiye sahip olacak refahın formulü budur
Türkiye’nin kurtuluşu devletçilikten geçiyor. Atatürk zaten komünizmdeki gibi her şeyin sahibi devlet olsun şeklinde bir ekonomi anlayışından yana değildi. Atatürk liberal ekonomiyi destekliyordu ama bu devletin halkın vergileriyle kurduğu markaların fabrikaların zenginlere yabancı şirketlere satılmasını desteklemiyordu. Tam tersi Devlet üretimi destekleyecekti. Sen ülkendeki tüm üretim yapan firmaları tekel, sümer, büyük tekstil fabrikaları, şeker pancarı, pamuk işleme tesisleri gibi yerlerin satılması şeklinde satarsan bunca insanı nerede istihdam edeceksin? 1980’li yıllarda Darbeciler sonrasına gelen Özal bu ülkeyi mahvettiler Erdoğan da tüy dikti. Devletçilik Türkiye’nin tek çözümüdür. Türkiye’nin ağır sanayisini ileri teknoloji alanındaki üretimi gelişimi devlet desteği olmadan yapılamaz.
Ali Babacan, londra baronlarının önünde el pençe divan durarak borç dilenmekten başka hiçbir şey yapamaz. Türk ekonomisinin altına dinamit koyanlardan birisi de o. Zafer partisi olarak bir başa gelsek, yargılanacak kişilerden birisi de o
Atatürk ilkelerinde 2 tane asla taviz vermediği ilkesi var 1. Laiklik 2. Devletçilik. Bunu dötümden uydurmuyorum.
@NickSevmeyenlerden Atatürk'ün zamanında devletçiliğe değer vermesinin sebebi savaştan çıkmış yorgun ve fakir bir ülkede kimsenin özel girişimde bulunamayacağı, devletin öncelikle işe el atmasının gerekmesidir. İnsanlar güvende hissetmedikleri ortamda doğal olarak yatırım yapmazlar.
Biz o aşamaları geçtik. Devlet fabrika kuracak çalıştıracak falan 100 yıl öncenin kemalist zırvaları artık. Devlet fabrika kurmaz. Fabrika kurmak isteyene destek verir, düşük faizle kredi verir, vergi kolaylığı sağlar.
Devletin yer aldığı bi sektörde diğer özel girişimler ayakta duramaz, rekabet edemez batar. Bu da gelişimi önler, devlet tekeline gelen üretim kendini ileri taşıyamaz.
Gelişim ve kalite için rekabet, yani özel sektör şart.
Güvenlik gibi devletin kaderini direkt olarak etkileyen bir şeyin devletin elinde olmasını destekleyebiliriz. Devlet silah üretsin kendi ordusuna sahip olsun tamam.
Ama kalkıpta devlet telefon üretsin playstation üretsin şeker patates üretsin de demeyin artık
Kanka maalesef iktidara gelemeyeceksiniz ve kimseyi de yargılayamayacaksınız.
Meclise bile girsek yeter deva gelecek partisi akp ve diğerlerini rencide etmek için. Zaten ümit özdağ şu an bile içinden geçti veba partisinin
Devletçilik, Türk devletinin milli çıkarlarını gözeten bir ekonomik modeldir. Devletçilik ilkesinden de taviz vermeyeceğiz. Bu ülkeyi Atatürk çizgisine geri döndürülmeli. Tek gerçek budur
Özel sektörün yaptıklarını da gördük. Milleti it gibi çalıştır az maaşa iliğini kemiğini sömür doğru düzgün vergi ödeme kayıt dışı zenginleş. Devlet anlayışı akp ile birlikte çok zarar aldı. Ama ben 1960-1970’lerdeki devleti istiyorum. Bugün Türkiye’nin birçok bilim insanı Türkiye’nin köylerinden yatılı okullarından çıkmış. Yurtdışına devletten aldığı burslarla eğitim almış. Devlet yeri gelmiş vatandaşını Sanatoryumda ücretsiz sağlık hizmeti vermiş. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sosyal bir devlettir. Gerçi sizin gibi sivri sinekler iktidara geldiğinden beri bu laf anlamını yitirdi. Bugün gelişmiş ülkeler kendi gıdalarını kendi enerjilerini ülkelerinde sağlamaya çalışıyorlar. Kamulaştırma yeniden revaçta olmaya başladı özellikle son zamanlarda yaşanan salgından dolayı bir yerde mal yapılsın tekrar gitsin dünyanın bir yerine falan bunun sonuna gelindi. Rusyadan dolayı buğday ve enerji krizi de ortada. Tüm gelişmiş ülkeler kendi gıda ve enerji teminini kendi kaynaklarıyla sağlamaya çalışma eğiliminde yapay güneş teknolojisini araştır. Hepsi bunu yapmaya çalışıyor ve devletler buna milyarlarca dolar ayırıyor. O yer şeyi satacağız olayının sonuna geldik. Bugün gelinen noktada Türkiyenin çevirebileceğinden çok daha fazla dış borcu, kayıt dışı zenginleşen yolsuzluk yapan zengin patronu var. Kendi şirketin olmadan nasıl holding sahibi herifleri savunuyorsun? Ben Türkiye’de bir işçi sınıfının nasıl hala sağcılara oy verdiğini anlamam bir de zengin, patron olmadığı halde hayatını da maaşlı çalışan olarak geçiren/geçirecek insanların liberal ekonomiyi savunduğunu anlamam.
Bugün devlet hastaneleri millet özel hastanelere gitmek zorunda kalsın diye sıra vermiyor ultrason, film, EEG MR çektirmiyorsun. Sana bir randevu veriyor 1-2 ay sonrasına. Gören de hayatında hiç devlet okuluna gitmemiş, devlet hastanesine gitmemiş. Oradan aldığı hizmete hayatı boyunca asla ihtiyacı olmayan, sülalesi holding sahibi falan zanneder. Senin etin ne butun ne ki sen liberal ekonomiyi savunuyorsun? Her şeyin özelleştirilmesini savunuyorsun? Ben hayatım boyunca devlet okuluna gittim devlet hastanesinden tedavi oldum. Devletçiliği kamulaştırmayı destekliyorum. Ekonomi konusuna gelirsek ekonomi bir uzmanlık işidir. Şu anki parti başkanlarından hiçbiri ekonomi alanında yüksek lisans doktora yapmış değil. Bu ülkenin ekonomi bakanlığına ufuk akçiğit, cevdet akçay gibi adamlar gelmeli.
Devlet özel sektöre teşvikler verir demişsin. Eee verdi de ne oldu? Bütün ucuz kredilerle dolar alıp onu da yurtdışındaki bankalarda özel hesaplarda tutuyorlar. En son kavcıoğlu çıktı kendi eliyle ucuz kredi verdik gidip dolar almışsınız diyerek sanayicilere kızdı. Devlet bankalarında bir sürü batık kredi var. O teşviklerin düşük faizli kredilerin hepsi dolar oldu ve yurtdışındaki bankalarda özel hesaplarda yatıyor.