Recep Tayyip Erdoğan Darbe İlan Ederse Olaylar 1980 Darbesinden Nasıl Farklı Gelişir?

Öncelikle ben anlatayım. Sabah 5'te Recep Tayyip Erdoğan TRT stüdyolarında kameralar karşısında darbeyi açıklar. Bu sırada Youtube dahil tüm sosyal medya platformları ve kanallarda açıklama canlı yayınlanır. Sonra istiklal marşı okunduktan sonra TRT stüdyolarında muhabir açıklama yapar. Bu gelişmeler birbirini takip ederken askerler tank ve kamyonlarla beraber sokaklarda, caddelerde ve meydanlarda dolaşırlar, sokağa çıkma yasağını ihlal eden var mı diye. Öğlene doğru evler tek tek aranmaya başlanır ve e devletten siyasi teşkilatlara üye olanlar belirlendikten sonra bunlara gözaltı kararı verilir. İdam cezası geri getirilerek yürüyüş yapanlar ve kavgalara karışan büyük isimler idam edilir. Diğerleri ise işkence görürler. Evlerde siyasi unsur bulunan kişilere gözaltı verilir. Ayrıca herkesin telefonu ismini bilemediğim uygulamadan takip edilir. Dükkanlar kapanır. Ayrıca gençlik örgütlerine kapatma kararı verilir. İnstagram gibi sosyal medya platformlarında darbe karşıtı propaganda içeren içerikleri belirlenen kişilere işkenceyle birlikte gözaltı kararı verilir. Kemal Kılıçdaroğlu ve Bahçeliye siyasi yasak getirilir. Darbenin sonucunda ülke gelişmekten çıkıp geri kalmış ülke haline gelir. Dolar ve euro yükselirken işsizlik baş edilemez duruma gelir. Herkes %70 fakirleşir. Ve belirlenen amaca ulaşılamayarak kavgalar artar ve tüm vatandaşlar isyan ederek seçim gelir. Kavgaya karışan ve siyasi sebepten insan öldüren kişilere idam cezası verilir. Diğer parti üyeleri işkenceden sonra serbest kalırlar. Bunların olması için Kılıçdaroğlu ile Bahçelinin hem kendi aralarında hem de Erdoğana karşı ciddi bir kavga etmeleri lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Darbe öncesinde sağ ve solcular mahalleleri tutarlar. Benim oturduğum yerdeki mahalleyi büyük ihtimalle solcular tutarlar. Ben dışarı çıkarken tanıdığım bir solcuyla dışarı çıkarım. Ancak o bile beni yoldaşlarından kurtaramaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sağ ve solcularla düzgün konuşurum. Hatta çay bile ısmarlarım ve düzgünce nasıl davranmaları gerektiğini anlatırım. Ama yine de kaşım patlayabilir
Recep Tayyip Erdoğan Darbe İlan Ederse Olaylar 1980 Darbesinden Nasıl Farklı Gelişir?