İstanbul seçim sonuçlarını, tam isabet tahmin eden bağımsız Themis Araştırma şirketi, anket sonuçlarını paylaştı. Anket sonuçlarına göre, Zafer partisinde sürekli bir yükselme var. Kurulduğunda, %0, 5 oyu olan Zafer Partisi ; %8 e kadar yükseltmiş. Yani Üçüncü parti olan iyi parti ile arasında, 5 puan fark kalmış. Ama Geçen ay, 13 puan fark vardı. Bir de Zafer partisinin; kanalı yok ve parası yok, olağan kongrelerinin yapılması bile engelleniyor. Ama iyi bir muhalefet yaptığı için, hızla yükseliyor. Ama bana göre, %15 den daha fazla yükselemez %15 i aşması ; CHP ve akp partizanlarına bağlı
MHP ise, baraj altı. Hat da en önemlisi de şu ki ; gençler de hızla Zafer partisine kayıyor. Çünkü Ümit başkan, gençlere çok iyi hitap edebiliyor. Daha seçime, bir yıl var.. Ben Zafer partisinin, üçüncü parti olacağına inanıyorum. Ama iktidarlık hakkında, Mansur Yavaş Aday olmaz ise ; Akp kesin kazanır diyorum. Ama Ümit Özdağ, 2028 e kadar yaşar ve başarılı da Muhalifet yapmaya devam ederse ; 2028 de iktidar olabilir. Ama on milyonu aşkın kaçağın da vatandaş yapılmaması lazım.. Özetle, benim hala 2023 den umudum yok.. On milyona aşkın kaçak, vatandaş yapılırsa ; ancak iç savaşı kazanarak ülkemizi geri alabiliriz.. Çünkü biz, azınlıkta kalıyoruz. Mülteciler, altı altı artar iken; biz ise, iki iki artıyoruz
Bu yüzden CHP ve akp parti partizanları, azıcık ülkeyi düşünüyorlarsa ; Zafer partisine oy verirler ve hepsini ülkelerine yollarız. Ayrıca, yenilerinin de gelmesini engelleriz. Altılı masa ve akp, ABD'nin partileridir. Bu yüzden asla, mülteci akınının önüne geçmezler. Ümit Özdağ, mülteci akınını gündeme taşıyana kadar; Tanrıya and olsun ki ;birinin gündeminde bile mülteciler yoktu.. Ama mülteciler, halkın gündemidir ve Zafer partisi halkın gündemini siyasete taşıyor.
Zafer partisi, düşünce olarak ;laik, kemalist ve Türk milliyetçisidir. Parti yöneticileri, eski Mhpli ve Chplilerden oluşuyor. İslamcı kimliğine sahip, Mhpli hiç yok.. Yani Zafer Partisi, Kemalist Alevileri de gerçek anlamda temsil edecek tek parti olma vasfına sahiptir. Bu yüzden Kemalist Alevilerden, pkkaya destek veren altılı masa yerine ; Zafer partisine oy vermeyi beklerim..
https://www.kamubiz.com/m/siyaset/themis-arastirma-sirketi-son-secim-anketini-acikladi-h14496.htmlKızlar Bir Adım Öne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer