"Ercan'ın karısı hocayla birlikte olmuş. Ercan'ın kayınbiraderi hocayla birlikte olmuş..."
İğrenç ötesi! Bunların acilen yok edilmesi gerekiyor.
"Ercan'ın karısı hocayla birlikte olmuş. Ercan'ın kayınbiraderi hocayla birlikte olmuş..."
İğrenç ötesi! Bunların acilen yok edilmesi gerekiyor.
Tarikat yol demektir. Yolu yok edersen ilerleyemezsin. Bir tane doktor hastasına tecavüz ederse tüm doktorları suçlayamazsın. Bir tane tarikatçı yanlış yaparsa ki yanlış yapan hakiki tarikatçı değildir, (yıkık kurulan bir devlette olan tarikatlar da ayrıca sorgulanması lazım zaten) bundan dolayı hepsini suçlayamazsın. Aa, Sen Mahmud Efendi Hazretlerinin cenazesini izlemedin galiba? Bu kuduruk iyi izlemiştir, nasıl rahatsız oluyorsunuz ama sakaldan, cübbeden, sarıktan. Daha çok rahatsız ol, zafer müslümanlarındır.
Allah lanet yağdırsın üstüne, nerde bir tarikat varsa. Hepsi şirke batmış kafir onların.
"Dinlerini parça parça edip, grup grup olanlar var ya, senin onlarla hiçbir ilişkin yoktur. Onların işi Allah'a kalmıştır, sonra (Allah) onlara yaptıklarını haber verecektir." (ENAM SURESİ 159. AYET)
Cevap
7Cevap
Tarikatta zina yapanı recm ederek katletmek gerekirken burdakiler nasıl halen zinakârı koruma peşindeler şaşırıyorum.
Tamam beyler tarikatlar cok temiz diyebilirsiniz ama içerdeki çürükleri de öldürün bir zahmet 😉
Bilinclenerek ve dini ogrenmek icin sarlatanlara ihtiyac olmadigini anladigimizda. Ama uzulmuyorum iyi oluyor boyle basmaya devam etsin bademciler
bnde müslümanım ama tarikatla hiç işim olmadı
Okumadım. Tarikatları yok edemezsin
tarikat dediğin şey bizzat toplumun kendisi mq.
tarikatları yok edemezsin bu sapıklığın tarikatla alakası yok
3 kere yok ol diyoruz
Hepsini aynı kefeye koyamazsın
Bunun tarikata ne ilgisi var şimdi
Niye izliyim ne alakası var dalga mı geçiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?