Türkiye Cumhuriyeti, Dünyanın en kuvvetli ordusuna sahip ancak bu ordu nedense hep kendi sınırları içine hapsolmuş durumda...
Hani komşu ülkelere bakıyorum; boğazını sıksan elinde kalacak ama korkak siyasetçilerimizin yüzünden bizimle şakşak geçmesini çok iyi biliyorlar.
Mesela Ege'deki ada ve deniz sınırı sorunlarımız hiç bitmedi... Üzerine bir de "Mülteci İtişmesi"
Bir Yunanistan'ın yıllardır yaptığı "şımarıklığa" bakın, bir de karşılığında bizimkilerin ancak yapabildiğine...
Deniz ve Hava Sahamızı işgal ettiklerinde sadece ihtar ve sadece kınama...
Onların batırdıkları mülteci botlarını bile biz kurtarıyoruz.
Argo deyimle; onların... tığını biz temizliyoruz!
Onlarca yıldır Ege'de bunca yaşananlara bakınca burada güçlü kim, gerçekten anlamak mümkün değil!
Aynı sorun; bize karşı koynunda terör besleyen IRAK, İRAN ve SURİYE için de geçerli...
Kaç yıldır Suriyedeyiz? Hala bir sonuç yok...
Suriye ulan Suriye!.. Gtü. Bklu. Suriye'den bahsediyoruz!..
Biz Suriye'ye terör yuvalarını bitirmeye mi giriyoruz, Yoksa oradaki Savaş Mağdurlarının altını temizlemeye mi? belli değil!!😡
Her bir Suriyeli'nin altını da biz temizleyeceksek ÖLME EŞŞEĞİM ÖLME!!
Madem girdin Suriye'ye... 5 MİLYON Suriyeli sığınmacıya kucak açtın... Bari bir kaç şehri de fethedip, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarını, hareket kabiliyetini de genişletseydin!..
Ama gel gör ki; YANLIŞ SİYASET yüzünden ata mezarı "Süleyman Şah Türbesi"ni bile yerinden söküp, taşıyacak kadar GÜÇLÜYDÜK!..
Biz Gerçekten Güçlümüyüz?
Mevcut Gücümüzü sınırlarda ve sahalarda en verimli şekilde kullanmadıktan sonra ; GERÇEKTEN GÜÇLÜMÜYÜZ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer