Çocuk her telden çalıyor :D Çok güldüm yav. :D
Trabzon'daki Arap işgaline sessiz kalmayan bir genç, sosyal medyada büyük destek gördü. pic.twitter.com/2anlVkNYAc
— Trajikomik Haberler (@TrajikomikNews) July 21, 2022
Çocuk her telden çalıyor :D Çok güldüm yav. :D
Trabzon'daki Arap işgaline sessiz kalmayan bir genç, sosyal medyada büyük destek gördü. pic.twitter.com/2anlVkNYAc
— Trajikomik Haberler (@TrajikomikNews) July 21, 2022
Trabzonlu bile , trabzonun hırsız partili yobazindan tirsar hale gelmis. Çocuk konuşurken, korkudan devamli arkasini kolaçan ediyor acaba bana saldırdılar mi diye. Korkma , vakti gelip rüzgar tersten esmeye başladığında o hırsız partili kesim 180 derece nasil dönüp, yeni iktidarın cevresinde saf tutacak, gördüğünde sen bile şaşırıp kalacaksın.
Cevap
14Cevap
Bence de bu tarz şeylere sessiz kalmamak gerekiyor
Irkcilik böyle iste, cehalet, egitimsizlik, vicdan yoklugu, insanliktan nasibini almamak, hersey var..
Bu irkci serefsizleri birakin hespi aninda AVrupaya göc eder ama, bunlar Türkse ben degilim, bunlar insansa ben degilim..
https://www.youtube.com/embed/sDlpSKvVyzsvalla düne kadar Trabzonlular "biz çok milliyetçiyiz, vatan için can alır can veririz" derlerdi. Şimdi uzungölün etrafını bi gezin yeter.
yani pek gülmedim bişiler anlatmaya çalışmış :d konuşma tarzını sevdim ama daha uzun olsaydı keşke dinlerdim
Izledim yelve bi cocuk hic alakasi yok
komik değil bence haklı size neden komik geldi anlamadım
Evet, bizler de vatandaş olarak mültecilerin bizden daha fazla hak sahibi olmasına tabii ki karşıyız fakat bunlar komik değil ezbere ve saygısız sözler.
gtvrn-lazlar-paraiçin-tirabzonu-satıyor. avi
KS hesabı olan ergenlerden birini gördüm sanki.
Laz aklı kaz aklı işte beyni lahana mısır ekmeği bunun. Şimdi linçleneceğim ama kimse kusura bakmasın yani öyleler.😅
izledigim en samimi roportajlardan ahahahs
Tek bir yanlış sözü yok
Kendisi çok mu düzgün de konuşuyor düdük
Komik değil. Haklı
Helal olsun hemşerim benim
Çok komik çok tatli çocuk
Geç dayı geç helal sana 😀
ok tatlı bayıldım. aynen katılıyorummher dediğine
Nesine güldün ülkenin halini gostermesinemi
Bende güldüm açıkçası
link var mi
Ahahahaha kral adam